28

Анонимен

преди 7 години

Ако има истински нарушения, бързаците на Герджи трябва да спрат поръчките, а не само да си лалат. Ако обаче няма нарушения, а са спрели важни поръчки за да ги дадат на техни хора като с ваксините, ще има да плащаме глоби и неустойки... Като оная кифла дето спря законни строежи, щото е готина, ама не знае на кой свят се намира.

27

Анонимен

преди 7 години

Според Павлова фирмата "Автомагистрали" поддържала магистралите "Тракия" и "Хемус" Ми то и без да ги проверяват се вижда в какво състояние са те след снеговете. Една зима не изкараха. Явно не са си свършили работата както трябва и сега ще се хвърлят пари за нов реминт.

26

Анонимен

преди 7 години

Как няма да прави магистрали *** след като става с европейски пари. След това възлага поръчката на свои и приближени фирми и така се забогатява. Колкото повече , набързо и некачествено се строи толкова повече печалби и проценти за джоба. Как няма *** да се нахвърля на строенето на магистрали като озверял. Нали после печалбата е за него. ЕС им е една превъзходна хранилка. Същото е и с програмите за земеделие. Кражби до крайна степен.

25

Слава на Русия

преди 7 години

Абе човеко ти нещо много надценяваш интелекта и работата на гербавите министри. Да не ги мислиш за някакви гении създаващи договори от по стотици страници. За една кражба са достатъчни и 2 листа написано. Оня с мокета на главата не изглежда особено умен за ТКЗСар.

24

Анонимен

преди 7 години

Не че защитавам ГЕРБ, които узакониха кражбата като национална политика, но каква е тая ревизия за една седмица?? Какви са тия шменти - капели "ревизията Герджиков"?? От кой се прави тази ревизия, коя е фирмата аудитор, как се избира?? Това е все едно да кажеш, че хвърлянето на пари от балконите е законен начин на плащане. Поредния кьорфишек за публиката!

23

ха-ха-ха

преди 7 години

Тия дебелите пуйки още не са разбрали, че вече са г-жа Никоя! Герджиков е длъжен да ги провери и дано скоро ги предаде на прокуратурата. Целия кокошарник на Тиквата плаче за килия. Всичките тия дебелогъзи птици си мислеха че са лебеди, само защото др.Тикваров ги беше посочил за министри.Времето ви изтече ,тиквиииииии...

22

Анонимен

преди 7 години

Ако Цацаров не беше човек на Борисов той трябваше да ги разследва.Ама Борисов си го взе за главен прокурор понеже си знаеше стоката. Досега Цацаров някого да е разследвал? Само името му е Гавен прокурор, а работата му е да си пие кафето с Борисов.

21

Анонимен

преди 7 години

Не им е чиста работата щом се оплакват. Смърди на корупция.

20

Анонимен

преди 7 години

Въх! След като Премиера не може кой може. Много нахални тия , бе.

19

Анонимен

преди 7 години

До арогантни ку.. 21Кой да разследва др. Герджиков за върнати имоти на Сакскобуркга , които се оказаха държавни и после съда му ги отне . Кажи другарю , кой е нагъл .

18

Анонимен

преди 7 години

Имяме си ум, образование, колеги, съграждани, трябва да си управляваме професионалния и обществен живот въпреки политиците.Всяка коза за свой крак и после защо политиците и бизнесмените ни одират?-защото те са комбина, а ние си живуркаме всеки в собствената мизерия.

17

Анонимен

преди 7 години

И ДВЕТЕ СА НЕПОДГОТВЕНИ. Ако сте чисти защо не желаете проверката.?????

16

арогантни ку..

преди 7 години

Нагли гербави пат ки.Кой да ви разследва ако не Герджиков.Боко Тиквата ли????

15

Анонимен

преди 7 години

Кудку,кудку,кудку,дяяяк,тия зорлем отблъскват хората от себе си,а се напъват да спечелят.Съжалявам варненци,щом избора им е между Лиляна Павлова и Марешки.Нямате ли някой по-читав за когото да гласувате.

14

Анонимен

преди 7 години

най се кефя като *** гербавите.. и представете си наглост, как може да им прави проверка някой, на тях, богоизбраните.

13

Анонимен

преди 7 години

До До 10Др. Ковачки е член на БКП-БСП и назначен капиталист . Такива като него са 90 % от собствениците на всичко .

12

boyko.uzunov

преди 7 години

Дебелоочието на дебелите Борисови крави...

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Да, Герджиков е лице, а Бойко - друга част от торса, доста по-надолу!

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Объркал си Герджиков с Борисов. Премиерът ни не е пожарникар и на мястото със сигурност са точните хора, а не ПР-активисти. И не ползвайте трагедията за поли-пропагандата си! Засрамете се!

9

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Боко страх ли го е че изпраща жените,а Свинетка,Деса и компания забравиха ли боко-слънцето сам поиска ревизия.Мирише ми на СТРАХ от нещо.