129

майнатайм

преди 7 години

такъв ще го гризнат на изборите ,миличките ми те комунисти.самозабравиха се ,чак си мислят че са хванали мойсея за жезъла.радев -завинаги да! комунисти повече -не!

128

Койнарев

преди 7 години

В БеСеПе имаше само един съвестен човек, но си тръгна - Г. Кадиев.

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 158ХАЙДЕ СЕГА ЩЕ ГЛЕДАМ иВО хРИСТОВ- ТОЗИ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ НЕ ВЕДНЪЖ И ВИНАГИ СИ ЗАДАВАХ ВЪПРОСА -ТОЗИ БЪЛГАРИН ЛИ Е ? ЗАЩОТО ГОВОРИ СЯКАШ ОТ ИМЕТО НА ПУТИН ! И НАИСТИНА СЪМ БИЛ ПРАВ ,ОКАЗА СЕ ЧЕ Е РУСНАК ! ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА ОТ РУСОФИЛИ ВЪВ БЪЛГАРСКАТА ВЛАСТ ! ТОВА ,КОЕТО ГОВОРИ ТОЙ Е РУСКА ПРОПАГАНДА А АЗ МИСЛЯ ДОСТАТЪЧНО БЯХМЕ СЛУГИНАЖ НА РУСИЯ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

126

Анонимен

преди 7 години

До ЛюбопитенДа, Така е. Нинова е опортюнистка, която най-безпринципно смени синята идея с червената и дори успя да се докопа до върха в тази корумпирана партия. Лицемерието й няма граници. Всъщност, не е чак толкова безпринципна. Все пак има поне един принцип - лично облагодетелстване.

125

Анонимен

преди 7 години

Гледайте коментарите на Иво Христов в youtube За.Какви апокалипсиси,разруха,тайни общества, говори.Малее след едно такова филмпе цяла нощ не мойш спа

124

Анонимен

преди 7 години

Народът явно е готов да обеднее още повече, за да се даде на *** и бежанците ;-)

123

Анонимен

преди 7 години

Иво Христов-човека който в което и предаване да го гледаш-все Апокалипсис и разруха на света чертае.Такъв е ,,оптимист,,за човечеството.А Нинова на обратния полюс:-) :-) :-) *** ги разбери тия

122

Боже опази!

преди 7 години

Ако това, че София е почервеняла е истина, значи софиянци са готови да споделят бедността на останалата част от страната.Чудя си дали народът е изпростял чак толкова, че да избере отново комунистите.

121

Анонимен

преди 7 години

Малки душички с алчни мераци ! Това сте комунистите. 72 г. сте на власт ! не се ли накрадохте ? Що за ненаситни акули сте ? Тежко ни ако българите не се осъзнаем и не им покажем вратите на затворите на досегавластващите комунисти на БСП,Герб и ДПС ! Ако през 2-3 години връщаме едни и същи крадци никога България няма да намери правият път.Хора гласувайте за "ДА БЪЛГАРИЯ" -да ги вкараме по затворите тези дето ни крадат от хляба ,дето са озверели за пари и власт. Там им е мястото !

120

Анонимен

преди 7 години

Кога беше бат Станишко,Елена Йончева как обикаляше света да прави репортажи Тогава нямаше други способни журналист....и:.Сега пак се гласи за околосветско пътешествие.

119

Анонимен

преди 7 години

Ми ко ша прайм без старите другари и без дон Цеци?Хубаво ,че са другарите от околностите!

118

Анонимен

преди 7 години

Как се става от краен десен в правителството на Костов в комунист шеф на БСП..Ха ха ха ха.Е това е.еее.ха ха ха.Целта на тия е ясна.На народа ще обещаем всичко..даже и Луната ,само и само да...

117

Анонимен

преди 7 години

Другарите са наточили зъбите.Яко глад братче...

116

Анонимен

преди 7 години

Нинова не беше ли в правителството на Иван Костов?а...другарееее.Е това е метаморфоза..Власта е сладко нещо.А на нарда всичко ще обещаем ,само да я докопаме тая власт

115

Анонимен

преди 7 години

Страшни физономии!Малеее колко са се овълчили тия.Какви погледи вадят.Врагове им се привиждат.....мандри,,,,кошари...блянуват

114

Анонимен

преди 7 години

Защо нито един журналист не попита'другарката Нинова,Как от краен Костовист стана ,,комунист,,и залага в програмата си да ни направи 8000000'Граници ли ще затваря,ТКЗС-та ли ще отваря,Деца ли ще'се правят.? А нейният син в САЩ:-) :-) :-) :-) учи момчето:-) :-) :-)

113

Анонимен

преди 7 години

Другарката Нинова,не беше ли Демократ при Костов,а сега БСП-то,а синчето в САЩ.Йотова не беше ли лицето на демокрацията през 1990,а сега БСП.Егати и тия искат да ни управляват.

112

Анонимен

преди 7 години

Който не е комунист, е враг на народа.Помните ли как беше от 1945-до 1990!Тия пак се сетиха за врагове...

111

Анонимен

преди 7 години

Народа ли ви е враг?Какви врагове ви се привиждат.И'тия'искат власта та да ни направят 8 000 000,:-) :-) :-) Деца ли ще направите ,:-) :-) :-) Или план-Всяка булка с'близнаци а може и тризнаци:-) :-) :-)

110

Марина

преди 7 години

Аз не съм комунист, но със сигурност щегласувам за тях. Омръзна ми вече да ме управляват прости хора като Борисов.Обидно ми е.