171

до 203

преди 7 години

До Анонименне знам дали европейските вувузели са меки но единствено в любимата ти Масква се кланят на препарирания крачен лост другарката Ленин.

170

Анонимен

преди 7 години

Явно, където по света има copocouднu конгреси и форуми и трябва некоя алтава булка да надуе пара в меката евроатлантическа вувузела, а и да плюйне срещу Русия, нашата ирландска пастирка Росен ще го поеме веднага. До задните гуми.

169

Бранко

преди 7 години

Хе-хе-хе-хе-хе Радев им каза че трябва НАТО и Русия да се борят заедно срещу тероризма и нищо повече. Това дори преведено от дипломатичен език не значи че е поискал да се отменят санкциите и да се признае Крим, просто плахо е намекнал че са го наели да се бори за руските интереси. А това че в твоите фантазии тези думи звучат като шамар в лицето на запада говори само колко повърхностно разсъждаваш

168

Анонимен

преди 7 години

Айде-е! И тоя започна да разтяга лакардиите, като банкянската тиква!"Хвалете ме уста, да ви не посе.ем", казва народът.

167

край

преди 7 години

Търсен си е човека - и аз го търся за келнер във фамилната ни кръчма - по угодническа усмивка на мъж на сме виждали. В България бил тежал - най-лекия чичак на света.

166

Анонимен

преди 7 години

"Плевнелиев по-търсен от всякога!" - Това признание направи самият той.---Ама, че смешно написано!Верче, това не е ПРИЗНАНИЕ, това е САМОХВАЛСТВО, бе, момиче!

165

2233

преди 7 години

До 196Бранко/Бойко *** ,нещо не си разбрал.Точно това им каза Радев и показа че не му пука от еврогейците. По-добре отивай да копаш картофи и пасеш овце ,както заръча шефа ти от Банкя.За награда ще получиш филия мас.

164

хи-хи-хи

преди 7 години

-Ало ,Роска ти ли си? Събрали сме се тука с президента на Баку и с президента на Чехословакия и те каним да ни врътнеш по едно хороскопче.Идваш ли?-Не мога колежке.Обещал съм на Бойко довечера да му сготвя и да му изпера чорапите.

163

Бранко

преди 7 години

Защо другаря Радев нямаше смелост да заяви в Брюксел, че санкциите срещу Русия трябва да паднат и че западняците трябва да приемат че Крим е руски? Няма по-жалко нещо от надеждите говежди на фенчетата на "гордия и независим" нов президент. Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

162

набабамианонимната..

преди 7 години

твори се нова култура .по европейски образ и желание.не са правописни грешки а нов евро оптимизиран език.съзнанието вече е почти по евро норми.купувай яж работи купувай,яж;;;...с***ри...и не мисли.

161

Анонимен

преди 7 години

До срам 174Тебе по-скоро би трябвало да те е срам от неграмотноста ти, отколкото от изказванията на другите хора!!! Боже господи, в две думи да направищ три грешки!!! "пишештите по- доло".......Мале мила, ПЪЛНА НЕГРАМОТНОСТ! Личи си, че не са грешки от близки букви на клавиатурата! И такива хора дават оценки!!! Докъде я докарахме само за 27 години....Пълна скръб и нещастие!!!

160

а .й с и ,к т.р

преди 7 години

роскаа ...............криеш се ,ама никой не те търси май.харчи си пенсийката дето ще ти я плащаме от мизерните си заплати и ни остави да си оцеляваме на спокойствие.

159

АМИ , ТАКА Е....

преди 7 години

РОСЕН НАРЪГА РУСКАТА МЕЧКА , ДЪЛБОКО С НОЖ В ***...ха,ха,хааааааааааа...БОЛКАТА Й ----НЕМА ДА МИНЕ СКОРО....!*** сеге се канят да лижат раната ...дълго и настойчиво!

158

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРосен Плевнелиев е достоен български президент, борец срещу руската инвазия.----------------------------------------туй майтап ли бе уили

157

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевнелиев е достоен български президент, борец срещу руската инвазия.

156

Анонимен

преди 7 години

и ще го намерятония с черните маркучи

155

Спеца

преди 7 години

Вярно е че го търсят !Поне трима *** са питали за него и сигурно ще го открият и опънат !Отделно от Донбас са пуснали награда за *** му!НАТО са отказали да го охраняват!

154

Категоричен

преди 7 години

Търсен - поредната журналистическа пръд*ня.Най-много да искат да го очушлят!

153

Анонимен

преди 7 години

търсен бил.за набиване на канчетобок лу к не щастен

152

Анонимен

преди 7 години

До АМИ , ТАКА Е....гризи си банана, тогава, и не ни занимавай с глупости