73

Лекар-спасяващ хора

преди 7 години

Правото на избор да се самоубиеш не е твое право и избор не си избирал дали да се появиш на този свят и нямаш избор да се самоубиваш или да очерниш живота и на други хора.Бездушниците и егоистите са такива като теб-самоубийци мислещи се за център на света и вселената без да ги е еня какво следва за тях и за останалите от едно тяхно самоубийство.Като ще се убиваш моля ти се *** и си организирай първо погребението веми 2500 лв бърз кредит за да може бедните почернени да ти платят погребението.

72

Анонимен

преди 7 години

Метрото е голямо удобство за всички софиянци.

71

Анонимен

преди 7 години

И "Жолио Кюри" загива под файтон.

70

Анонимен

преди 7 години

Идва ми твърде много откровени егоисти и бездушници да обвиняват жертвите СИ в егоизъм. Нали всеки има право на избор? Зомби или човек - всеки решава сам за себе си.

69

Анонимен

преди 7 години

Метрото ни е "ново", но липсват обезопасяващи плексигласови подвижни прегради. На много станции, за да смениш посоката на движение, трябва да излезеш и да се таксуваш на нова сметка. Има много елементарни недосмислици от функционално ниво, а за заритото под пръстта строително изпълнение често ще си говорим в близко бъдеще.

68

Морски

преди 7 години

Това са последиците от управлението на дик.татора Борисов!

67

Анонимен

преди 7 години

Червените се зададоха на хоризонта и народът започна да се мята върху релсите. Про Боко мятаха пачки от балконите.

66

тиквата и хапарцюман

преди 7 години

без паричие глад и мизерия.вероятно не имала пари да си плати квартиарата или кредит на банката

65

бг

преди 7 години

без паричие глад и мизерия.вероятно не имала пари да си плати квартиарата или кредит на банката

64

що така

преди 7 години

Това го няма в псевдо реалието 'софия ден и нощ'.

63

Партизани

преди 7 години

Не бъдете егоисти. Вашето самоубийство не е само ваш избор. То засяга още много хора и причинява ужасни последствия за тях освен за вас и вашият дух ,който унищожавате.Събудете духовете си хора. Вижте реалноста излезте на улиците и адресирайте правилно агресията си .Ппълни сте с агресия добре не я вкарвате обратно вътре във вас защото е самоунищожително това е самоунищожително.Дайте и воля навън.Изкарайте българският дух навънизбийте всички слуги на Сатаната.Това е начина!

62

Дух-душа и тяло

преди 7 години

Всеки стигнал на ръба трябва да знае ,че това не е решение макар и да изглежда така. Всяко съзнание до ръба е със ограничени възприятия за реалността и всеки изправен до ръба може да бъде подтикнат от зложелатели и нехора живущи всред над да посегне на най безценното си.Помнете колкото и да е голяма мизерията и безизходицата вашето съзнание е с ограничени възприятия и не вижда пътя ясно.Това е като да си на тежка свръхдоза с наркотици и да си вярваш ,че си трезвомислещ.Не си ,а после ще е късно

61

Теди

преди 7 години

Може да е имала тежък здравословен проблем или от бедност и мизерия е решила да се отърве.Когато животът ти е тежък предпочиташ смъртта отколкото да се мъчиш всеки ден .

60

Анонимен

преди 7 години

ЖЕНАТА Е БИЛА ЛЮБИТЕЛ НА СИЛНИТЕ УСЕЩАНИЯ И Е ИСКАЛА ДА ПОЧУВСТВА КАКВО Е ДА Я БЛЪСНЕ ВЛАК !

59

Нов Световен РЕД

преди 7 години

Мили момичета и момчета .Това е сатанински план на Елита да унищожава най блестящите ,чистите и добрите души.Не се поддавайте на корумпиращата програма на Злото .Бъдете чисти по душа и с чисто сърце .Странете от ежедневната проказа на новини и негативни медии заливащи ви с отрова за съзнанието.Помислете за вашата душа след дъж винаги грейва слънце.Помислете за вашите близки .Помислете за приятелите си за слънцето и тревата за реката за полъха на вятъра за хубавата книга вие сте важнни за Света .

58

priqteli

преди 7 години

vseki moze da stigne do ruba, nezavisimo v koq durzava e i kakvo se slu4va. Kolkoto i da se 4uvstva6 slab i neuspql(zastoto tova se vnu6ava, 4e gre6kata e lo6o nesto, 4e ne e normalno da se ra3bolqva6, da stiga6 krajno ot4aqnie. E, normalno e. No ako go prieme6 taka, ste 3nae6, 4e ot4aqnieto ima kraj i idva radostta. Opitvat da se ubiqt te3i, koito iskat da ziveqt ve4no na 3emqta. Za kakvo. Samo ako vqrvq6 v Bog Isus Hristos, vizda6, 4e naj-vaznoto e da slu6a6 Gospod. I drugoto se narezda.

57

Винаги има път

преди 7 години

Помнете ,че и в най непрогледният мрак има път това само изглежда като избор Всъщност изборът ви е заложен през чужд план ,който задействува самоунищожителна програма в съзнанията ви Това е вирус,парaзит водещ хората до самоунищожение.Не може да си представите вие самоубийците мъката ,трагедията ,ужаса и травмата която ще изживеят и нанесете в съзнанията на хората ,които са ви близки и ви обичат.Нищо не оправдава такъв егоистичен акт Не мислете и че накажете някой по такъв начин.

56

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани докрай! Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са убийства!!

55

Избор

преди 7 години

Хора следващия път направете правилния избор!1. Взимаш пенсия. Отиваш на скъп ресторант и си поръчваш скъпа и качествена храна. След плащането на сметката в джоба ти оставят два лева, за да влезеш в метрото и да се хвърлиш.2. Взимаш пенсия. Взимаш кредит от банка. Взимаш и два, три бързи кредита. Купуваш оръжия и броня-жилетка. Заставаш пред народното събрание и ги почваш. Когато всичко свърши ще минат години, а паметника в твоя чест ще напомня на политици от сорта на ТИКВАТА И ЦВЪЧКО да не

54

Анонимен

преди 7 години

До 64Кое ти тежи, толкова? Кой те е наранил?