137

НЕтрий

преди 7 години

Какво е НАТО вики - Клуб застаррели пиддераси които бичат бюджети.С тая цел периодично вадят плашилото от гардероба и дружно треперейки от страх (пред камера - тип биг брадър) , се опитват понякога успешно да предадат тези ТРЕПТЕНИЯ на подконтролните им народи.Непослушните се наказват с пидорски майдан. Точка

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "красивите западни коли" ХаХа пидорас - коли на 15-20г т.е от автоморгата, а май не си и достатъчно умен - от тогава минаха 30г ВРЕМЕ което няма навика като твоя мозък да спира.Аве като се раждате поръчвайте си и мозък !

135

мдаааа

преди 7 години

малле нашите работнички удариха кьоравото !!!Що пари ще смъкнат от НАТОВ-ците ....до всяка НАТО-вска база ще има по една " база на любовта "....и танковете ще им вземат !

134

Анонимен

преди 7 години

По времето на комунизма и рускат окупация нямаше тоалетна хартия и банани и хората караха грозни руски коли а днес при капитализма и демокрацията навсякъде има тоалетна хартия и банани и като дойдат празници народа се метка на красивите западни коли и кара по магистралите и пътува в чужбина.

133

Анонимен

преди 7 години

Лавров предай се ?

132

Анонимен

преди 7 години

Ало 151, преброих 13 правописни грешки в това, което си написал. И ти си тръгнал акъл да даваш. ***...

131

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!Пазете се, подменят близките ви с двойници! Не е само за България! Нямайте доверие на никого, преди да сте се убедили, че е той наистина!

130

Анонимен

преди 7 години

с 4 американски бази в България сме супер мишена - една Топола и соросняците в София ще се превърнат в купчинка тлеещи въглени..ама то им плащат да припиздват, не да мислят

129

позитано 20

преди 7 години

До Змеййй 147 Да те допялня.Половината предприятие печеливши , другите губещи.Вземат от първите и дават на вторите. Вместо един кадъре да върши работа за 1 000лв. назначават петима некадърници по 200 лв.Вземи го там на работа, да не маа *** по улиците.Ето това бише великата соц икономика. И всичко това да покажем на загнилия запад , че у нас няма безработица.Безработица няма , но няма и движение напред.Пък после Горбачов бил предал соца...Не просто фалира , защото петилетките не вършеха работа

128

Анонимен

преди 7 години

137 нещо не си в час.Заводоте не ги фалира баи Тошо а ДемокрациятаЗащото едно време ако не си живялВсички работеха нямаше клушари роми или мързеливи сегаСега безработни работни поразходисе из големите градове и виж по всяко време задръствания и пълни заведения,Аз се питам че кои работи тогава.Краци. *** наркодилари и фамилии които купиха заводи без пари

127

МаКкейн

преди 7 години

ЛУЗЕР си беше такъв си остана. ТРЪМП го казал, не аз

126

Джон Маккейн

преди 7 години

Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейган: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.

125

Анонимен

преди 7 години

Аз искам по вече Нато в нас повече бежанци с бради,повече еврогеичетаЕ тогава може да живем добреБежанците ще чууккатт еврогеичетата а еврогеичетата ще са натовските воиници.

124

До 134-ти

преди 7 години

До Змеййййй "Голям интелект си".Шапка ти свалям . Мислиш се за "змеййй",а си само змийче с малко мозъче,което щом го настъпиш се опитва да хапе...На такива змийчета им настъпвам главите и с джапанка....Колкото до "порутените руски паметници" имаш право....Ненор малници като теб порутиха де що беше изградено у нас от три поколения-предприятия,фабрики,заводи,зеленчукови и плодни градини,животински ферми и още и още....Техните руини видя ли бе ку чи си не???? Ботуш на концесия да те гази!!!!!

123

Анонимен

преди 7 години

Значи продадохме си златото дървесината тока земята си а искате Лукоил,а какво има в лукоил една стара рефинерия петрол нямаАз по скоро си искам водата и тока не искам да плащам безбожни цени на окопаторски фирми

122

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНяма да нападаме, но не искаме любезни зелени с калашници.

121

Анонимен

преди 7 години

НАТО не обсъжда, направо идват на 17.02.2017г.

120

Анонимен

преди 7 години

Е като сте съюзници на Нато ще нападаме ли за какво ни са тези Натовски воиници. Мислите че с тези 5000 воиника и 20 танка ще спрем Руснаците.Те си имат достатачно земя и ресурси не им трябва Европеиски държави с милярди дългове.Просто се готви конфликт след време и ако стане нещо вас ще вземат запас.

119

Върни парите бе

преди 7 години

България може без россия. Те не могат без нас. Пишат с нашите букви например. А лукойл да ни върне заграбеното.

118

Анонимен

преди 7 години

Тои само казваПосле някой да не се чудиЩо така стана ,какво ще правим сега