14

Анонимен

преди 7 години

Имам усещането, че всичко се случва, за да заплачем за ББ! Ефектът обаче не се получава, защото и слепите виждат, че краденето и безотговорността са от години! Сега Юрданка да си напише оставката и да се маха! Въздухът е мръсен, ТЕЦ няма - т.е. и останалите ще минем на въглища и дърва, транспорта дава слаби признаци на подобрение, водата поскъпва, мръсотия, сини и пембени зони ...Юрданке, не ставаш!

13

Анонимен

преди 7 години

Имаме си ний кметица,мила, корумпирана женица,от 'де намери Бойко да я тури,барабар със селските потури.

12

Анонимен

преди 7 години

Наслушали сме се на закани от страна на ГЕРБ, за жалост само до заканите си останаха, оказа се, че всички важни въпроси в държавата през последните две правителства на ГЕРБ са останали така - нерешени и затулени, за да са удобни за крадене и разграбване.

11

Анонимен

преди 7 години

Кога й свършва мандата на тая, знае ли някой?

10

Трандафор Босев

преди 7 години

Оставка! Вече е непоносима тази боза Фандъкова! Ще направима, ще проверим, ще затегнем, ще ..., ще ..., ще...!!! Десет години управляват София и все някой друг виновен и те ще направят нещо по въпроса! София прилича на картофена нива! Оставка!

9

ооох мъка, мъка

преди 7 години

данче, май е време да си ходиш - гаф след гаф.Сега виждам, че слагате знаци по цариградско за ремонт на ремонта. И пак за сметка на времето на гражданите

8

To6

преди 7 години

Жалко за софиянци, но те си избраха магарето на бобо

7

Вихър Райчев

преди 7 години

Да бе да,иху-аху и смех голем,това е цялата държавица.

6

Анонимен

преди 7 години

Това нещастие ме кара да се смея с глас. Тя взе да отговаря за топлото за да краде. Хубаво, крала що крала, но поне да имаше контрол и начин да работи това дружество. Защо независими не направят една проверка на всичко в това да се види, кое колко струва, реално ли е, къде отиват парите, кой ги взима и по колко? Ще разберете, че сметките са надути, работата никаква, контрола по приятелски и резултата е това, няма топло но е скъпо.

5

Анонимен

преди 7 години

Господа, не се залъгвайте! Фандъкова е с мафията !

4

Дуле Савич

преди 7 години

За това ли в Слатина в момента няма парно и топла вода? Защото се работело денонощно? Що за глупости?!

3

Върни парите ма

преди 7 години

Фъндъкова, ти си принципал на дружеството и му разписваш документите. Което значи че много крадеш. Отивай при Мишо Бирата. Махай се.

2

дедо гоше

преди 7 години

слабо фандъкова, много слабо...вие бяхте една последна надежда за вършене на работа...балонът се спука и тук!!

1

Анонимен

преди 7 години

Затова не бързат, страх ги е от фастъкова