83

Анонимен

преди 7 години

Основната спънка сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

82

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България е, че при комунизма който имаше амбиция а не ставаше за нищо - записваше учителския! Ми сега берем плодовете.

81

Анонимен

преди 7 години

Значи трябва да правим кампании за благотворителност, за да може и бедните да получавата трохи от богатството на богатите.

80

1234

преди 7 години

Не е нужно всички да са богати.Важно е на човек да му стигат парите за един нормален живот,за нова кола,за почивка,здраве,сметки и т.и Аз не искам да съм богат стига ми минималната заплата в Германия да си я взимам тук б БГ.

79

сминдух енд чесън

преди 7 години

То и държавните заеми стават все по големи независимо от еврофондовете ,а в икономиката не се случва кой знае какво.

78

Анонимен

преди 7 години

Това са видимите резултати от гепенето.! А в резултат на гепенето все повече аварии и трагедии! Извода всеки да си го направи....

77

валентин

преди 7 години

Не е богат този който има повече, а който от по малко се нуждае!

76

анонимен

преди 7 години

Съвсем естествено е когато ни управлява олигархична партия подпомагана от едрия бизнес това да се случва.Но народа си харесва неговия човечец Борисов -нищо че вече сигурно е милиардер,приятел на олигарсите и богатите на деня.Неговата психика е такава-той никога няма да съчувства бедния човек.че той вече 25 години се стреми към богатите,властните и към тези които управляват държавата,че сега ли ще ги изостави -нали те го създадоха и те ще го свалят когато намерят по добър от него.

75

Петкан

преди 7 години

Какъв комунизъм бе *** ? В България е имало Социализъм, не Комунизъм ! Просвети се малко. Сега ти караш варела за 2000 лв., а до теб минава бизнесмена с кола за 100 000 ЕУР ! Къде е равноправието ?

74

Оби Уан

преди 7 години

Помислете какво ще стане с "конструкцията", когато напълно изчезнат опорите и, и/или когато те отслабват и започнат да поддават??? Мислете!Само да кажа, че колкото по-съсредоточен е товарът в отделни точки на конструкцията, толкова по-голямо е напрежението в елементите и в цялата конструкция. Най-малко напрежение една конструкция има, когато товарът и е равномерно разпределен. И между другото, "богатството" е измерителна величина. В момента в който изчезне "огледалото" - изчезва и субекта!

73

Капиталист

преди 7 години

ГЕРБ гепи от ЕС и БГ, после САЩ гепи от ГЕРБ. Зануляваме и продължаваме.

72

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

кои ви е дал такива данни след като баните им е забренено да дават данни на клиентите си пак лъжи и измами и доноси

71

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОще не съм работил при такъв работодател, да не ми плаща осигуровките. А и смятам, че дълг на всеки е когато става свидетел на престъпление от всякакъв вид, да информира полицията, а не да чака те да дойдат като мана небесна. Виждам има професии при които е много трудно - може и да се местиш - но накрая единствената опция ти остава навън!

70

реалист

преди 7 години

Произведено от ГЕРБ. Не се мисли за обикновените хора, които им дават доверие.

69

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Питате къде са вашите пари ?!Тези които не са изнесени(част от тях) се наливат във бетон в нашата община !

68

Бай Иван

преди 7 години

Напълно нормално е богатите да стават по-богати скед като от 3 милиона бачкатори 1,7 милиона им работят за под 600лева..а 400к за 600-800лв

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСложното идва когато станеш на 50 години, а зад гърба ти има 25 години трудов стаж на минимална работна заплата защото честните ти работодатели са те осигурявали на такава. Явно си млад и още летиш

66

Анонимен

преди 7 години

И друго не мога да разбера - защо всички си мислят, че не са богати понеже са много честни. Аз пък казвам, че едното няма връзка с другото. Те не са взели вашите пари, просто вие не сте изкарали такива. Като не ми харесва ниската заплата - отивам при шефа и му казвам - като не - местя се другаде. Ако трябва преквалифицирам се и уча. Нещо сложно?

65

Анонимен

преди 7 години

Днешният българин в БГ не става за капиталист.За това и капитализма ни е дивашки !

64

Анонимен

преди 7 години

Герберастка икономика на малцина крадци . Видими резултати