27

Анонимен

преди 7 години

Давате ли си сметка, че това е най-мащабният трафик на хора? Разбирате ли бруталната същност на тоя извратена"партия шах"? или съм прекалено драматичен.Защо си мислите че ние, т.нар. европейци сме им ценни? ПРостобели и черни фигури)))не мислите ли?Събудете се, всички сме пешки на дъската. Ръцете, които местят са кокалести , кръвожадни, мръсни ръце.Това не е моята игра....D не съм чак толкова кьорав играч, с риск да ви прозвучи високомерно.

26

неразбрал

преди 7 години

"България е изразила готовност да приеме незабавно 310 бежанци..." Коя България бе ,хора? Тиквената България вече не съществува. Главната Тиква следва да бъде съден за държавна измяна , както и за убийството на Чакъра когото уби с гранатомет в собствения му дом.

25

Анонимен

преди 7 години

"Тимерманс определи като самозаблуда убеждението на някои държави, че бежанският проблем може да се реши само със засилване на охраната и контрола по границата и борба с трафикантите."Самозаблуда е да си въобразяваш, че ще решиш проблема като ги приемаш всичките.

24

Пустиняк

преди 7 години

Бг-то изпълнява само един ангажимент. Да краде пари от евро фондовете, че да може корпулентните да станат още по-тлъсти и да финансират "медии" които да истеризират опростаченото мързеливо население, че * и бежанците са виновни за клоаката, в която живее.

23

ами

преди 7 години

А защо не се разтревожи поне веднъж Евро Г ейският Брюксел как живеят хората в доказано най-бедната страна???Какво пълнят Европа с тези...........да си ги вземат и си ги гледат!София обещала,но София не е България!!!!!!!

22

Българина

преди 7 години

Не България, а нашбашибозука. Да си ги вземе в банкя предателя

21

Анонимен

преди 7 години

Това е резултата от политиката на безхаберниците от Гроб!Сега те да плащат глобите.Защо всички трябва да страдаме заради продажните герберунгели?Или да си взимат бежанците в къщи.Тези пара.зити ни загробиха за години наред.

20

Анонимен

преди 7 години

Който е обещал да си ги вземе на лична издръжка, а не да ги стоварва на гърба на гражданите. Обещала е не България, а точно определени "личности"!

19

Анонимен

преди 7 години

Тея на снимката не изглежда да са работяги :)

18

справедлив

преди 7 години

На всеки гербераст се пада по един гостенин ,поканен лично от голямата плешива Тиква.На безполовия министър Даниелчо Митов трима нигерийци , на Цеца Стругарката двама афганци , а на ген.Тикваров поне петима иракски тирбушона.

17

Анонимен

преди 7 години

Тези цифри в статията са буквално смешни на фона на огромното число хора, включени в този трафик. Те са за замазване на очите и вероятно за преразпределение на някое друго евро. Просто няма такава институция в ЕС, която в момента да е в състояние да определи тарамбуките по брой, по вид и т.н. Кризата с "бежанците" няма институционални разрешения. Човешкият фактор е решаващ, а това означава или драстични промени в структурата на ЕС/които не изнасят на политиците/, или да го отпишем като съюз.

16

Анонимен

преди 7 години

"Тимерманс определи като самозаблуда убеждението на някои държави, че бежанският проблем може да се реши само със засилване на охраната и контрола по границата и борба с трафикантите."ООН почна да ги спира да не идват в България, никой от "бежанците" не ще и да чуе за престой тука, ама според тоя пу як сме се били самозаблуждавали... :D

15

ГНЕВЕН

преди 7 години

Който е обещал да си ги води в Банкя!Шопара да си ги взема в тях и да си ги интегрира с внучето!Дебелия ни продаде за едно потупване по врата от еврогейците и краварите.Добре че се омете тоя гламав безродник.Пфу.

14

Анонимен

преди 7 години

Защо не се споменават балтийските държави ? Там въобще няма - приеха и ги изгониха. Вчерашен доклад от Норвегия - за миналата 2016 са влезли към 10000 и към вчерашна дата повече от 8000 са си заминали.

13

Анонимен

преди 7 години

"Тимерманс определи като самозаблуда убеждението на някои държави, че бежанският проблем може да се реши само със засилване на охраната и контрола по границата и борба с трафикантите."Не е самозаблуда. Като включиш и стабилна порция бой по нарушителите, нещата започват да се получават.

12

Киро шарнира

преди 7 години

А САЩ колко бежанци ще приеме???

11

Анонимен

преди 7 години

Тепърва ще има голяма вълна и не знам Европа какво ще ги прави тия. След вчерашното изявление на външния министър на ЕС Могерини, че Европа имала нужда от мигранти и последнотон ще слезе от палмите и ще тръгне насам. Знаем едно изречение на Меркал какво докара, а Могерини е с по-висок ранг и цяло изявление даде. Европа се самоубива просто...

10

смЕх

преди 7 години

Не си спомням с комшиите от махалата да сме обещавали такова нещо тиквата да си ги взима в Банкя и да си ги чува достатъчно пари "усвои".

9

да

преди 7 години

Брюксел да го д'уха

8

от Израел

преди 7 години

Разликата е огромна между арабите християни и арабите мюсюлмани. Неможе да става сравнение !Не ви трябват мюсюлмани ! С мюсюлманите ще докарате проблеми и за децата си !