76

Анонимен

преди 7 години

Тази жалка женица назначена от Шкембето само защото е послушна е пълна пародия на кмет.

75

Анонимен

преди 7 години

Селяните да си ходят на село и проблема ще се реши. Трябва да се въведе пак софийското жителство.

74

До 86 Пешо*

преди 7 години

Прав си - жестоки мерки трябват против всички, които се пречкат с колите си на депутатите, министрите, мутрите и останалата пасмина. Какви сме ние та и коли ще караме. Колите са за богоизбраните. Що ли не си е.....

73

Киро

преди 7 години

Имаме си Топлофикация, ТЕЦове дето продават ел. енергия, тръби, радиатори, все цивилизовани методи от една страна а от друга се топлим на климатици, твърдо гориво, газови печки и какво ли още не, защото пАРНОТО Е МНОГО СКЪПО. Да благодарим на долни крадливи *** в СОС, начело с ГЕРБ и в коалиция със седесари и бесепари. Там никога не се карат.

72

Анонимен

преди 7 години

Ако фандъкова спре изсичането на дърветата в София и успее да засади бързорастящи дървета на мястото на изсечените в последните над 11 години управление на ГЕРБ, замърсяването в София ще спадне забележимо.

71

Пешо*

преди 7 години

Трябват жестоки и крайни мерки. Половината коли в София изобщо не са от София.Да се оставят в движение само автомобилите на семейства с деца, инвалиди, пенсионери, като условието е да имат постоянна адресна регистрация в града поне от две години. Автомобили от провинцията и други населени да влизат в града само със специална винетка на дневен,седмичен,месечен принцип.Автомобили, които не отговарят на горните - на трупчета, 2000 лв глоба и с автовоз до родното село за сметка на собственика.

70

ники

преди 7 години

Преди няколко години в нашия блок, на последния етаж, се настани семейство "граждани" от Монтана под наем. Но миналата година купиха апартамента и първата работа, която направиха, беше да махнат радиаторите и да наблъскат кюмбета. Дървата ги цепят в мазето под нас. Смятайте!

69

Анонимен

преди 7 години

Движение с 30 км/час, увеличава близо два пъти замърсяването от ауспуха на МПС-то в сравнение с движение с 50 км/час, но така Фандъкова ще се бори с вдигането на прах от неизмитите улици при движение на МПС-та. Ако забрани на хората и да ходят пеша и да не вдигат прах като ходят, замърсяването ще спадне значително.Що не си ходи на село?!

68

Транспорт

преди 7 години

Нагледен пример е и развиващият се бизнес район около Летище София, който на практика не може да се обслужва от метростанцията, тъй като тя е далеч. Единствените рейсове в района са 84 и 384(който минава на 25 минути в делничен ден!) и единственият начин за придвижване е с коли, съответно - задръствания, тежък трафик и по един човек в кола. За рейс се чака между 10 и 45 минути в зависимост от натоварването.

67

1111

преди 7 години

ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ!

66

Анонимен

преди 7 години

Както обикновено Фандъкова пак ще увеличава замърсяването в София, твърдейки че ще го намалява. Една измита улица в продължение на 100 метра, намалява замърсяването повече отколкото ако не се движат 1000 коли. Една печка на твърдо гориво замърсява повече от 1000 автомобила без катализатори.

65

Банчо

преди 7 години

От т. А до т. Б са ми около 3,5 км и стигам чист и сух с колата си за 9-10 мин. Колата ми гори градско с парно на макс около 5,5л/100 дизел и то, ако я карам безпощадно, т.е. на ниски предавки дълго време и по-височка скорост. С градския транспорт стигам мокър, кален и намръзнал за 1 ч. и 40 мин. с две смени, т.е. по две билетчета на посока. Почвайте да смятате кое ми е по-изгодно и дали въобще ще спазвам някаква глупава забрана. По комунистически се мисли в България - с принуди и репресии.

64

Транспорт

преди 7 години

Данчето явно отдавна не е ползвала СГТ и не знае, че и сега е претъпкано, хората остават по спирките и пътуват повече от час и то сменяйки няколко вида транспорт. Ще ограничат колите, но няма да пуснат повече рейсове и трамваи, нито ще подобрят транспортните връзки между отделните райони на София.

63

Анонимен

преди 7 години

Тая некадърница и крадливите й шеф съсипаха хубавия ни град.

62

Зареждане на магазин

преди 7 години

Зареждането на магазини ще става, както е в цял свят м/у 22 и 6.Специален режим на СОТ, МВР, Куриерски фирми, Линейки - тяхното движение трябва да е свободно, това се подразбира. Факт е, че освен въглища и дърва, има замърсяване от стари автомобили. Лятото в София се диша, факт. Всички димящи автобуси и камиони, нямат място в столицата. Не може за 1 километър да се качваш на колата. Гледам в колите млади хора - дебели мазни, угоени. Депутатите на Запад с колелета, само българите не могат!

61

Бинчо

преди 7 години

До Един българинСамо дето пропуска, че в Париж, на която и спирка да отида, чакам максимум 2-3 минути и идва прилично, чисто и сухо превозно средство на една от многобройните (поне 3) линии, които спират дадената спирка. Отделно от това, там така са навързани линиите, че е адски удобно да стигнеш навсякъде, а не като при нас - да трябва да трябва да правиш сума ти смени и да чакаш по 15-20-25 мин. на студа и мокър, щото тротоари и улици са разбити. Накрая идва претъпкан тролей и няма място.

60

Лесно е, нали?

преди 7 години

Много лесно може да се провери какъв % от замръсяването се дължи на колите.Просто 7 дни месечно се прави пълна забрана за движение на автомобили и се вижда какъв е резултатът. След това в зависимост от данните се взимат съответните мерки.Лесно е, нали?

59

Анонимен

преди 7 години

До Бай Иван - естесртвено че няма, защото да се придвижваш с кола е несравнимо с гнусния, мръсен и нередовен гр. транспорт, а и както вече беше отбелязано, заради хитрата кметица, хората се излъгаха да си купят карти и тях това изобщо няма да ги облагодетелства... недомислици поредни.....

58

Знаещ

преди 7 години

Забранете твърдото гориво в софия!!!!

57

Анонимен

преди 7 години

Пак ала-бала приказки.Първата спряна "батка" ще потроши полицаите,щото няма да разбере "къв е проблема "