81

Анонимен

преди 7 години

До пп 63"Облизвали се руснаците на сиренето в Била. В Русия не обичат бяло саламурено сирене, защото е солено - ядат го рядко, обезсолено в прясно мляко. За сметка на това ядат много жълти сирена."----------------------------------На теб известно ли ти е че в Била не продават само бяло сирене. Освен това продават и кашкавали които също попадат в категорията на сирината. Всичко това побърква руснаците.

80

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯИстината!

79

РОССИЯ

преди 7 години

аз съм в москва тази новина не съм чул как тека в българия научиха или това е пропаганда.дори и това да е вярно евала значи някак см искат да помагат на народа си а не като наще звероподобни крадливи политици и лъжливи журналисти

78

tt

преди 7 години

Тия мацки на снимката *** ли ще варят?? Щото гледам очите им все в свинските крака...Или пък щот са по-евтинки...

77

Анонимен

преди 7 години

До slavi 64То е ясно че като са дошли до тук не са от най-бедните, но аз ти обясних че тези които гледаха сиренето в Била искаха да си купят и да го занесат в Русия. И затова ми направиха впечатление две неща :1В Русия е трудно да си купиш що годе качествено сирене.2Путин до такава степен се е изгаврил с тях че не им позволява да внесат 1кг сирене за лична употреба страхувайки се че обикновеният руснак ще вземе да наруши санкциите които "велика" Русия е налажила на малката "братска" България.

76

Анонимен

преди 7 години

Диктатура на КГБ = Купони + Боярищник

75

S

преди 7 години

Кой всъщност се признава за психично болен от името на друг?!

74

S

преди 7 години

Целият свят регистрирани като психично болни, а е ясно, че не е така!Който го е направил това, на съд!

73

Прос Селендур

преди 7 години

Нищо лошо няма в това да се въведат купони за социално бедните това е един вид грижа за тях...у нас вместо да дават пари на ромите също трябва да се въведат купони и така поне ще си купват храна а не нещо друго...

72

S

преди 7 години

Най-коварната им измама в момента - подменят близките ви с двойници или пък ви натопяват в нещо, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото са злетаци!ВАЖИ ЗА ПОЧТИ ЦЯЛ СВЯТ!

71

Анонимен

преди 7 години

Супер. До сега Русия цъфтеше, сега започва и да вързва. Хахаха

70

Анонимен

преди 7 години

До Атлас ....във хАмерика 51 милиона са на купони от години......????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

69

Атлас

преди 7 години

Много са "назад" Руснаците- във хАмерика 51 милиона са на купони от години.........

68

НЯКОЙ

преди 7 години

Очаквайте скоро в Русиям и купони за почистващи препарати с двойна употреба - за почистване на вани и пиене. Защото почистващите препарати са на изпиване, пардон на свършване, а руските дураци нямат край.

67

Анонимен

преди 7 години

ТОЧНО КАТО В БЪЛГАРИЯ:ШЕПА КРАДЦИ ,МИЛИАРДЕРИ И 80% СЕ ЧУДЯТ КОГА И КАК ДА СИ СЛОЖАТ ВЪЖЕТО НА ВРАТА. НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО И У НАС СЕ СЛУЧИ КУПОННА СИСТЕМА ! РУСОФИЛИТЕ КАК ДОПУСНАХА ТОВА ЗАГЛАВИЕ........?

66

kkk

преди 7 години

Ако не беше такава трагедия,щеше да е голям смях!Дано и нашите социалисти не ни докарат пак до там!

65

Анонимен

преди 7 години

Тук някой ми се пишат на големи русофили.Как може да го защитавате и идеализирате.Та той обезкървява една велика държава.При една добра политика Китай ще й диша праха.

64

Сашо

преди 7 години

До Teo Руснаците не ги мисля - те ще се оправят. Кога ще се оправят е точния коментар, защото света ги чака от 1917 година.

63

Георги

преди 7 години

Да четат всички русофили и ***, КУПОНИ И ЛИМИТИ , има САМО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ИЛИ ПРИ КОМУНИЗЪМ ,справка - Луканов , както се казва БЕЗ КОМЕНТАР.

62

Икономист

преди 7 години

Скоро ще въведат и за останалите братушки.Комунистическите роботчета уверено водят Русия към фалит!