23

Анонимен

преди 7 години

До ЧЕЗ 20 Тази сутрин г-н Домусчийски каза , че са започнали износа на ток и по някога нашите бизнесмени купавали Български ток от Гърция на енергийната борса . Това е така , защото др. Овчаров и др. Нинова продават ток на нашите другари и си пълнят джобовете с пари . Честито управление на БСП .

22

d

преди 7 години

В Лозенец тази сутрин нямаше топла вода.

21

Анонимен

преди 7 години

От събота, точно срещу дъ мол, на кръстовището на Цариградско и Йерусалим се издигаха облаци пара и едва днес най сетне го оградиха и разкопаха от Топлофикация, 4-5 дни по-късно, но защо да бързат, топлите водомери на хората не правят разлика между топла и студена вода...

20

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от Радев.

19

Анонимен

преди 7 години

90% от населението на България няма такива проблеми. Защото нямат централно парно и топла вода. Аз имам камина, с водна риза и подово отопление, газов котел и радиатори, слънчев колектор и трифазен ток. Всичко това са разходи изцяло за моя сметка, с цел алтернативност. Та конкретно за софиянци-един добър климатик топли добре и през зимата. Акумулираща печка ползва по евтин ток, слънчевия колектор топли вода и през зимата, когато има слънце. Само че по евтино е да плачкате по форумите, отколко..

18

Преминаващ

преди 7 години

Лъжат наглеците от Топлофикация - във всички квартали било възстановено парното. Нищо не са пускали...например в Ст. град от събота го няма, ама изобщо.И да питам - що бъркате Герджиков и Борисов?Защо не попитате къде е Фандъкова? Скрила се и си трае все едно не става въпрос за София и за общинско дружество, каквото е Топлофикация...Ама така е с гербаджиите като режат ленти - на първа линия, като има проблеми - няма ги и те нямат нищо общо и винаги други са виновни.

17

Анонимен

преди 7 години

Алооооо, а нали всеки път вдигате сметките с оправданието, че ви трябват пари за реконструкция и поддръжка? И какво стана сега? Май ще лъсне голямата кражба! Парите за "реконструкции и обновяване" са били изхарчени за всичко друго, но не и по предназначение!

16

Анонимен

преди 7 години

Защо не сте построили ТЕЦ-а на високо??? Ако го бяхте напрвили сега нямаше да имате тези проблеми.

15

Анонимен

преди 7 години

От както др. Герджиков пое управлението започнаха мъките с тока и парното . Ако беше Борисов щеше да ги строи и през ноща да работят , а този царедворец си пита ушите . Ето затова хората казват , че в момента няма по добър управленец от Борисов .

14

АНОНИМНА

преди 7 години

ТЕЗИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ САМО ЛЪЖАТ......НЯМА ВОДА В МЛАДОСТ 4 ОТ НЕДЕЛЯ И НЕ Е ИДВАЛА ДОРИ ЗА МИНУТА!

13

Анонимен

преди 7 години

Затова мирише в метрото, аз мислех че се напълни съ селянжири

12

Анонимен

преди 7 години

При Вальо Топлото беше по-топло в София.

11

Mia

преди 7 години

Живея до Мол Сердика, вече не знам кой квартал се води това, но парно и топла вода няма от неделя. В момента има хладна вода и едва забележимо притопляне на радиаторите. Това явно се брои за "възстановено топлоподаване".

10

смЕх

преди 7 години

Спокойно "Топлофикация" при всички случаи е на печалба ,ако не от парното то ще е от когенерациите така ,че вие си пишете пак ви дерат кожите .

9

Анонимен

преди 7 години

То цяла България мръзне вече втори месец, но това е нормално. Виж, някой софянец не сварил да се изкъпе навреме и вече има право на обезщетение.

8

АЗ

преди 7 години

В Младост 2 няма парно и топла вода от неделя - в понеделник сутринта тръгна, но по обяд спря и от тогава въобще не е имало. Никакви колебания - напълно липсва.

7

NT

преди 7 години

В Подуяне .... няма, имаше нещо много слабо .. и пак няма .. но за Подуяне не се и споменава ( за малко се появи в една от новините им .. но отново изчезна. На телефон 0700 11 111 няма начин да се свърже някой .. което е трагично ...

6

Анонимен

преди 7 години

Тази сутрин в Дружба имаше топла вода. Побързах да се изкъпя, че не се знае дали довечера ще има.

5

Анонимен

преди 7 години

В Слатина още няма парно. В Яворов снощи имаше днес сутринта пак няма.

4

edin

преди 7 години

Тия ни правят на ***!Една лъжа повторена сто пъти и става истина! А девет часа тази сутрин нямаше нито парно, нито топла вода в Младост2, като от неделя не е идвало въобще. Аз на това което пише ли да вярвам или на студената вода и радиатори вкъщи?Сигурно халюцинирам и те са правите.Нещастници!