129

да

преди 7 години

мързелът е голяма работа..млад човек, който нито работи,нито учи..защо?!!защото го мързи..няма млад човек,който да иска да работи, да изкарва пари и да не работи !!!

128

До Разбирачев

преди 7 години

Навлизаш в минно поле - най-стагнираният период. Нали тогава беше прословутата учебна година, когато в "Право" в СУ "на общо основание" (без да ползва предимства) беше приет един-единствен човек. Нали помниш, че имаше учебни години, през които по тази специалност приемаха до 240 първокурсници?В друга специалност, пак в СУ през 70-те години, се случи през една от учебните години да бъдат записани първокурсници, 50% повече от бройката на обявените места. Тези, допълнителните, влязоха без конкурс.

127

До Разбирачев

преди 7 години

Навлизаш в минно поле - най-стагнираният период. Тогава беше прословутата учебна година, когато в "Право" в СУ "на общо основание" (без да ползва никакви предимства) беше приет един-единствен човек. Нали си спомняш, че през някои от учебните години, по тази специалност имаше приети по 240 първокурсници?С две думи, няма смисъл да спорим. Пак в СУ, пак през 70-те години, по друга специалност, в началото на учебната година се оказа, че са записани без конкурс 50% повече от обявената бройка места!

126

Анонимен

преди 7 години

До БАБА КУНААЗ заминах 2004,герб не го и имаше,та..не герб само ме е изгонил,а много други преди тях,ВСИЧКИ са виновни.

125

БАБА КУНА

преди 7 години

ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ПАРТИИ СА ВИНОВНИ ЗА ИЗГОНВАНЕТО ОТ СТРАНАТА НА МЛАДИТЕ ХОРА, НО ПРИНОСА НА ГЕРБ В ТОЗИ СРАМЕН ПРОЦЕС Е ОСЕЗАТЕЛЕН. ПО-ЛЕСНО ИМ БЕШЕ ДА СЕ ОТТЪРВАТ ОТ МЛАДИТЕ ЗАЩОТО СЕ ОТДАДОХА НА БЕЗУМНИ КРАЖБИ, ЗАЩОТО ЗА РАБОТА И ДОХОДИ ЗА МЛАДЕЖИТЕ СЕ ИСКАХА УМ И ИНВЕСТИЦИИ.

124

Анонимен

преди 7 години

Аз пък съм на 25, работя на две работи ( едната почасова), завършвам магистратура и мисля за докторантура. И съвсем не съм единствена така сред познатите ми ;) Като няма кой да те издържа бързо се ориентираш към обявите за работа.

123

Берлин

преди 7 години

Не се притеснявайте, това са лузъри, които мият немски... сещате се какво. Вие в БГ сте истината. Юначаги, патриоти, пиячи на кафе по цял ден, карачи на Голф и т.н. :)))

122

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

До КероАбе колега, за продавачка на пчелен мед дават мизерните 400 лева и искат да е красива.

121

Керо

преди 7 години

Уж това лято по морето щели чужденци от Украйна, Молдова и Македония да докарват да работят, ще е интересно да се види резултата от това начинание...Иначе аз загубих надежда, че тук може да се получават адекватни заплати, последните години се забеляза известно раздвижване на възнагражденията в туризма заради липсата на кадри, ама правителството отново реши да се надупи на бизнеса и ни заби един шамар с тези чужденци. Май скоро време тук ще има всякакви, само не и българи

120

Анонимен

преди 7 години

Работих в БГ 5 години след като завърших висшето си образование! От работа никога не ме е било страх но от това да ме правят на луд най много ме е било страх. Значи бачкам си аз по 10 часа на ден а ми плащат като за 5 часа. По едно време си викам абе ти ли си най големият балък та им бачкаш за едното кафе и хлебец? Теглих им майнта и преди 10 години се изнесох! За тези 10 години създадох семейство и стандарт на живот който в мутроландия и след 50 нямаше да го имам!

119

Горан

преди 7 години

Аз не виждам за 27 години какъв стимул създадоха на хората да идват да работят тук... Ако нещо недовиждам, поправете ме!

118

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 177А, моля ти се, недей да обиждаш истинските индианци! Какво са ти направили Джеронимо, Оцеола и другите, че да ги сравняваш с шведи?!

117

Анонимен

преди 7 години

Въййй, р-о-м било обида... не знаех. Последно с кое название да се обръщаме към тях?

116

Анонимен

преди 7 години

Е как кой, братята ***. Те са бъдещето на България! Затова нека да раждат, раждат, раждат и да им помагат-магат-агат, за да има матриал да бачка. Те са толкова отрудени хора, в кръвта им е от време оно.

115

Горан

преди 7 години

Щели да си внасят работници отвън? Е, как? Нали тия работници отвън ще искат читави заплати? Един от стимулите на хората да емигрират по икономически причини е по-високото заплащане в чуждите страни. Точно нашата татковина не виждам как и откъде ще си внесе специалисти!

114

морски

преди 7 години

Тази година на Сънито ще има голяма нужда от работници българи.Мутрите искат с пръдня боя да правят !!

113

На път да емигрира

преди 7 години

До Прясно емигрирала 2Пожелавам ти искрено успех! И не се и връщай, тук няма какво да намериш. Кучето ми беше отровено по този начин точно в парк. Колкото до останалото напълно те разбирам и подкрепям. Тук ме докараха до състояние с две дипломи за висше да си мисля, че мога само да си обърша *****, а те са технически и двете. Скоро ще последвам примера ти както върви. Още веднъж Успех!

112

Анонимен

преди 7 години

Не знам някой чел ли е доклада до конгреса на САЩ за образователната система на СССР, обясняващ защо СССР е изпратило първия спътник. Изводите - в СССР се учи много. Днес на мoда е потреблението , а не ученето. Вчера в Италия 600 университетски преподаватели и учени изпратиха писмо до властите с искане за спешни мерки. Младите италианци, след средно образование не четат трудно пишат и се изказват.Редица факултети във ВУЗ въведоха курсове по италиански език-четене и писане. У нас нещата са същите

111

Горан

преди 7 години

И какво сега стана? Да не би бизнес-сектора да се е шашнал, че не останаха луди да им работят? Ами, познайте защо...

110

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно, не се притеснявайте, работна ръка има - ще работят индианците, разните апахи, *** , шайени и др. подобни. Те и сега работят - берът си джилязу, туфли, керемиди, кукуруз, домате и др. , а даже и пари не искат. При това са любимци на всички политици в България - и на сини и на червени, и на ***, и на пембени и на тия дето си менят боите. Те са им най-твърдия електорат. Последователно ги защитават вече 25 години, нищо че не работят и правят бели - важното е да гласуват. Те така