91

един там

преди 7 години

До анонимен 147,Айде бе, май точно вие, седер***стите имате комплекс за национална малоценност! Кой по надолу във форума говореше, че русофилите искали да се "закачи" България за Русия, все едно е някой ***?

90

Анонимен

преди 7 години

Ми кой създаде сирийската опозиция бе Стоене бее,неподготвен си ва Стуене бее.Още преди да са поискали оставката на Асад,от Мурманс тръгнаха подводници тъпкани с оръжия за сирийската опозиция ва Стуене ве.Сега разбра ли ва Стуене? Политиката е мръсно нещо Стуене.

89

Анонимен

преди 7 години

Тръм потвърди, че Путин е убиец допълвайки "Има много убийци" !

88

един там

преди 7 години

До Путяче,Писах по въпроса, който си засегнал по-надолу! В руската провинция, в град с размерите на Плевен, човек може да обядва за 70рубли! Айде кажи ми къде в България можеш да обядваш за 2.30лв.? Що се отнася до Москва- там минималната заплата е по-висока, отколкото в България!

87

ни са знай

преди 7 години

Прокудените соросутки, заедно с киевските талибани и отчаяните сирийски арабески проявяват днес необикновена активност!На какво ли се надяват?

86

Анонимен

преди 7 години

До СтоянРусофилите изпитвате някакво перверзно удоволствие на плюете по родинат си и да я унижавате. Русофилията е всъщност един огромен комплекс за национална малоценност старателно подхранван и развивин от руснаците и водачите на петата колона на Москва. Ти си резултата на тяхните действия Стояне!

85

Путятче

преди 7 години

До Анонимен 133Само СРАВНИ минималната заплата в БЕДНА и *** България с минималната заплата в БОГАТА, ПРАВОСЛАВНА и ВЕЛИКА Руска империя и ще ти стане ясно и за бедността и за мизерията!

84

един там

преди 7 години

Стояне, аз също не одобрявам коментара ти! Не, че тези, дето плюят по Русия, имат някаква бегла за същата тази държава днес, ама да хулиш собствената си държава- айде сега!

83

Стоян

преди 7 години

Не съм на заплата, просто казвам истината! Защото Вие не сте обективни и изопачавате и внушавате неистини! Да не би Обама да е по малко убиец, да не би Путин да създаде сирийската опозиция и идил, а майдана в Украйна кой сътвори???

82

един там

преди 7 години

така значи- и пар***зит се цензорира!

81

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Стоян"Вие ли се подигравате на Русия, Путин и руския народ хахаха България с най много цииганни в света равняващи се на половината от българското население хаха мизерия, мърсотия, ццигания най бедната в ЕС хахаха"...------------------------------------------------------------Обясни моля ти се Стояне, защо е това хахаха... - ако беше някой Володя - щях да го разбера, но ти си Стоян...

80

един там

преди 7 години

До анонимен 130,Ей, тва седер***стите сте толкова **** и **********( слагам си звездите сам, да не ми ги слага модер***торчето), че направо ви се чудя! Ние да не сме някой ***, че да се "закачаме" за когото, която и държава да било? Разберете го ей- жиеете в независима държава, въпреки че сме членове на ЕС! Погледнете Словакия, погледнете Унгария какви поличики водят и се надявам най-накрая да разберете поне малко за какво става на въпрос!

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 98Путин не е опасността, тя ще дойде след него...

78

Стоян

преди 7 години

Вие ли се подигравате на Русия, Путин и руския народ хахаха България с най много цииганни в света равняващи се на половината от българското население хаха мизерия, мърсотия, ццигания най бедната в ЕС хахаха

77

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ти се научи да пишеш...окОпатор...ха ха

76

BURZUM

преди 7 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ!ИЗВИНИ СЕ!

75

един там

преди 7 години

До русофиль от Германия,Въпреки, че живееш в германия, манталитета ти грам не се е изменил! "Не е важното аз да съм добре, важното е вуте да се зле!" Не ги мисли руснците и тяхната мизерия! В края на 90-те години на миналия век живееха в много по-голяма мизерия, отколкото днес!

74

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕР400 литра вода за едно жуже...

73

един там

преди 7 години

До Крути,Едно е частен разговор, едно е официално по телевизията да го заклеймяват! Той Путин в редица частни разговори също нарича Ердоган как ли не, ама официално се държи приятелски!

72

Анонимен

преди 7 години

Когато Америка се разпадне Света ще живее по- добре.Стига окопатори.