81

UK

преди 7 години

Дотук беше с любовта на БГ русофилите към Тръмп :). Бях повече от сигурен, че ще се стигне дотук. Лошото е че това е едва началото. Това което наивните хора все още не осъзнават е, че Тръмп е абсолютно КУ КУ. Надеждите ми са наистина към Путин, тоест той, като по-разумният в случая да спазва добрият тон....иначе жална му майка на целият свят. Между другото ние българите трябва да сме благодарни на съдбата, че ни изпрати именно Румен Радев за президент в тези несигурни времена.

80

мдааа

преди 7 години

"Казвам, че е по-добре да се разбираме с Русия, отколкото не."За първи път след Втората световна война американски президент е принуден да признае, че в триъгълника Русия - Китай - САЩ именно САЩ са най-слабата страна.

79

6

преди 7 години

Стига с този путин и тръмп гледайте бг какъв живот е тук21

78

Анонимен

преди 7 години

Когато се разбере какво има пред вид Тръмп под "Това не означава, че ще се погаждам с него", путинофилите пак ще обърнат палачинката и ще започнат да остъкляват САЩ.

77

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА къде са милионите жертви на Сталин, техните близки и роднини да правят шествия и възпоменания, интервюта, къде са историческите изследвания, цифри, факти?

76

Мачкай ги Тръмп!!!

преди 7 години

Умирам от кеф как се гърчат деградиралите либерални лунатици! Какво ли не си изсмукват от пръстите за да дискредитират законно избрания президент Тръмп!! Всеки ден в бг медиите по 20 статии срещу Тръмп, представете си какво е в Америка или в утра-либерална Германия?? Шорошите са се побъркали и истерясали! Когато на власт обаче беше ч..рнилката си мълчаха и света беше розов! хахахаха лунатици със сменена оперативно сексуалност!

75

Анонимен

преди 7 години

До лошоТръмп не е постъпил коректно той е трябвало да спре този журналист и да му каже че не може да се обиждат президенти на ядрени държави ей така....---И в този момент се превръща в адвокат на Путин, лидерът на страната която е най-големият съперник на САЩ и щеше да се изложи и стане за смях, журналистът много подло го подвежда. Но Тръмп хитро го е затапил, браво, малко са хората които могат да отговарят така, един друг казал е в подобна ситуация "отдайте кесарювото Кесаря..."

74

:)

преди 7 години

Ти изпи ли си хапчето днес

73

Анонимен

преди 7 години

до 74: "Колко е убил Сталин лично, а ?Толкова колкото и Хитлер !

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Денят се познава от сутринта - Тръмп е свестен. Ще *** от злоба и смъртно опасна ненавист срещу него, обърка ви злодейските карти да яхнете света с идиoтския глобализъм (а такива като теб не разбират, че и вас ще унищожи тази мракобесна идея), където всички ще станем сива, ***, чипирана маса - отдавнашна мечта на фашизма, физически скрито пренесен след втората световна война, отвъд океана. И след като Юда Горбачов срина СССР, те вече нямат страх и яростно настъпват.

71

лошо

преди 7 години

Тръмп не е постъпил коректно той е трябвало да спре този журналист и да му каже че не може да се обиждат президенти на ядрени държави ей така....

70

Анонимен

преди 7 години

Путин е убиец на руснаци, украинци, грузинци, чеченци ,сирийци....

69

Мачкай ги Тръмп!!!

преди 7 години

Аз искам Тръмп да набие шамарите на самозабравилите се, деградирали либерални триполови мекотели от САЩ, Франция и Германия! Искрено се забавлявам как се гърчат левичарите! Голямо рИване пада за джихадистите! Щото нали Америка не може да живее без джихадисти! Нали трябва да стане мюсюлманска дупка, като Западна Европа! ахахахаха либерални ЛУНАТИЦИ, заливат ни с анти-Тръмп статии, умират от кеф как се ГЪРЧАТ на бавен огън!!!

68

ф 35

преди 7 години

Преди години същите медии баламосваха Никсън да сключи пакт с убиеца Мао ....Мале какви обиди към американския империализъм неразбиращ масовата революция (а то геноцид) в Китай през 60 те ........Затова същите позьори и *** усещат ,че Китай няма да е приоритет на Тръмп и започват атаката ...... Цялата постройка се крепи на този интернационален капитализъм в Китай с американски пари .Това имаше предвид Тръмп като каза,че САЩ обогатява другите за сметка на народа си.Затуй и в ЕС *** .

67

скандал

преди 7 години

Кой е убил Путин а?не може това изкопаемо представител на страната САЩ агресор и терористи който потопиха половината земя в кръв да обвинява други в престъпления без доказателство.

66

Анонимен

преди 7 години

Медиите на сорос носят вода от 9 кладенеца за да плюят Путин. Признал бил Тръмп, че Путин е убиец. Тръмп не само че не е признал, но е наврял журналиста в миша дупка.

65

Анонимен

преди 7 години

до 65: "Нека Бил О'Райли публикува поименен списък на всички, които Путин лично е убил..."...,а списък на убитите от Сталин !!!

64

ужас

преди 7 години

Този "журналист"трябва да бъде наказан не може да нарича убиец лидер на велика държава само защото не играе играта на САЩ.

63

ф 15

преди 7 години

Колко са смешни тези евро *** ,които мислят,че Тръмп е дело на Путин .Просто са жалки ,но вероятно се мислят за стока.

62

ха

преди 7 години

Убийците викат дръжте убиеца,срам и позор....