77

Анонимен

преди 7 години

Затова ние си заслужаваме управниците. Защото сме заспала нация.....Ние чакаме ,чакаме а БСП,ДПС и Герб танцуват върху главите ни ! оЩЕ ПРИ ИЗБУХВАНЕТО НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЦЯЛА ЕВРОПА СЕ НАДИГА ,НАВСЯКЪДЕ МИТИНГИ ,СТАЧКИ В ЗАЩИТА НА ЕДИН НИКОМУ НЕПОЗНАТ НАРОД А НИЕ ЧАКАМЕ ,ЧАКАМЕ рУСИЯ ДА НИ ОКУПИРА И ДА НИ "ОСВОБОДИ "

76

Анонимен

преди 7 години

Ние сме овце.

75

Комисаря бай Иван

преди 7 години

Даа , оказа се , че на Сорос не му пука за възрастните затворници в Румъния , важното е патаклама да става!

74

Спеца

преди 7 години

Победата е за *** в Румъния , но е частична - няма да могат да смъкнат левите !Загубата е за затворниците над 60 години!

73

admIn

преди 7 години

Оказва сe че румънците са по свежи хора от простите българите за съжаление! Иначе за простотията виж коментарите долу

72

dbdgnmhg

преди 7 години

абе ей пи.я.н.и.ци я си легайте!

71

горун

преди 7 години

Двамата сте толкова прости, че не знаете даже колко!

70

горун

преди 7 години

Не просто съм от Варна!

69

Анонимен

преди 7 години

Третополовите психопати се отличават с омраза към Русия,вроден *** и пълна духовна тъпота.

68

горун

преди 7 години

и белгун , не знае разликата!

67

до анонимен

преди 7 години

Аз , съм друг човек!Но, да те питам знаеш ли разликата?

66

горун

преди 7 години

Аз, съм на 50, имам малко земя, имам брашно, имам свинско и телешко, две бурета с вино, имам и син в Англия, би дошъл веднага, имам жена, баща и майка!Не е малко - нали!

65

горун

преди 7 години

Ей, комплексари, какво направихте за България?

64

Анонимен

преди 7 години

Уникално смешни, дори често и жалки като се лъжете един-друг във форуми кой на какво ниво интелект е. Абе, 87, ти като преливаш от интелект, някак си не отива на интелектуалец да говори за прос.титутки и биологични нужди. Излиза така, че и ти в *** си правен на 4икия? За съжаление вместо да отплаваш в дебрите на канала, взели та са те заченали. Така ще е .. на теб ти плащаш да лижеш, на *** ти също, та затова сте на работа по тва време и двамата.

63

Белгуна не е виновен

преди 7 години

Просто се е родил недоносен, но сега като дойде Г-жа Лъжа на власт и като направят безплатно здравеопазването ще го пратим на Нареченски бани да го полекуват

62

Анонимен

преди 7 години

БелгунНаистина си бавноразвиващ се, батко. вероятно идваш от проблемно семейство и *** и баща ти са братовчеди :))))) ной ъффенс джъст фактс

61

Smile

преди 7 години

До МаямиМалко трудно е да заделяш 12 при 60 след данъци, но останалото като пожелание си струва. Наздраве

60

Анонимен

преди 7 години

До БелгунИ какво й е могъщото на Русия, дето всичките й съседи искат да се спасят и да са по-далеч от нея? Само дрънкат със съветско оръжие и искат да заробват народите насилствено с проекти за газопроводи и електроцентрали. Един протест не са направили срещу крадливата им власт. Дори българите живеят по-добре от руснаците, а за румънците да не говорим. В Румъния хората имат вече гражданско общество, с което бранят интересите си, не са стадо като българи и руснаци - наследтство от болшевизма

59

Анонимен

преди 7 години

Браво на комшиите!!! *** ги стигни ако можеш!Докато ние се борим срещу бурките, те борят корупцията!Те излизат на площадите да защитят интересите на родината си, докато тези у нас които се канят да вземат властта декларират, че първата им работа ще е да се борят за отмяна на санкциите срещу Русия. И един клакьор ще обяснява, че нямало руско влияние у нас. Айде не на нас тия!

58

Анонимен

преди 7 години

Нинова, видя ли? Прави си сметката хубаво!Тук също няма да има амнистия. Да си знаеш!