38

Анонимен

преди 7 години

Брех. Ти да видиш статия! Твърде правилно отразява текущата ситуация с бежанците та чак не ми се верва.Бойчо, Елито Васил**** ша та привика на разпит мой човек.....

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКой ти дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз.По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и цгани.Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка.

36

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

35

Анонимен

преди 7 години

Да идват в България и да се заселват за постоянно.Ако не ги е твърде гнус от нас, да се женят за българки и да имат много деца, умиращата ни държава и мъртвият ни народ имат нужда от хора.

34

??????

преди 7 години

Бежанците да бъдат пращани в САЩ защото те разпалиха сирийската КАТАСТРОФА. Защо Европа трябва да се пълни с бежанци само защото начело на Европа е една американска марионетка и бивша агентка на ЩАЗИ - Лицемеркел??? Дори когато Тръмп я критикуваше открито тя си мълчеше полушно. Защото е поставено лице.

33

А.Х.

преди 7 години

"Подчовекът, това биологически привидно еднакво творение на природата с ръце, крака и някакъв мозък, с очи и уста, въпреки всичко това представлява едно съвсем различно и ужасно създание. Той е грубо копие на човешкото същество, с *** лицеви черти, но при все това с по-недоразвити морал и съзнание от всяко животно. В това същество бушуват страховити и диви, необуздани страсти, безочлив стремеж към разруха, най-първичните желания, най-грубата вулгарност. ***, или казано другояче едно нищо. Защото не всички, които притежават човешко лице, са равни. Горко на този, който забрави т

32

Тази статия

преди 7 години

да се поднесе на Меркел,Оланд, Юнкер за коментар но пред журналисти да ги видим какви ще ги сричат!ЗА първи път статия да отразява 100% истината. Крачка напред е че проблемите се назовават със истинските им имена. Дано европейските лидери да изтрезнеят или пивнството на толерантите и обхванало цяла германия.Кога на лидерите ще им свърши толерантността? Може би когато ще е вече много късно!

31

Хм

преди 7 години

Не е важно какви са и откъде идват,а какво ще причинят ако останат!Това е проблемът-налице е ислямско нашествие!!Оцеляването на Европа е по-важно от всякакви сантименти-ако трябва ще се действа с огън и меч!

30

Циник до 35

преди 7 години

Ти май не си чел достатъчно внимателно - Мурксул приема ВСЯКАКВИ...ОТВСЯКЪДЕ!Суданец получавал по 10 000? помощи месечно - регистрирал се в няколко общини като бежанец с 13 самоличности! Черен брикет - ударил кьоравото!

29

****

преди 7 години

И как да немога да разберът кой е сириец и кой афганистанец,говориш му на сирийски,и щом те гледа като теле,мълчи и не те разбира,айде у лево,бой с каската по кратуната.

28

Циник до 33

преди 7 години

Братле...този с минусите е "правоверен"...и той е от миролюбивата религия - 100% имаме си такива достатъчно..и у нас!

27

Анонимен

преди 7 години

Къв в тоа дето ми сложил минус на коментара за видеото на немския Шпегел , това видео съм го гледал лично понеже немския ми е почти мн.добър , абе чудя се да не би да си Бежанец бе бате

26

Хелзински мухъл

преди 7 години

Българският посланик да попита германците, защо жената на снимката говори по толкова стар модел смартфон, сервира и се в пластмасови чинии и Интернета в лагера не е на ниво. БЕЗОБРАЗИЕ!!!Веднага да и се даде Galaxy S7, да и се сервира в порцеланова чиния от бял немски прислужник и да и се отвори Интернет канал, за да може спокойно да си гледа клипчетата с обезглавявания на християни пуснати от Ислямска държава.

25

Анонимен

преди 7 години

Къде намерихте тази снимка с жени и деца? Аз по цял ден обикалям улиците и освен млади нере-зи друго не виждам.

24

Циник

преди 7 години

Брех....как тази статия видя бял свят? Истината струи от нея - и улучва в 10 тката!Всеки полуразумен си задава въпроса - откъде ПРЕДАТЕЛКАТА НА ВСИЧКО ЕВРОПЕЙСКО - МУРКСУЛ-БЕРЛИНСКАТА ХАНЪМА извади милиарди за да хрантути убийци, и изнасилвачи от всички световни клоаки! Затова ли работи европейският данъкоплатец??Да храни световната и*змет - щото нея е мързи да работи!! Еххх...какво ли не бих дал - за половин час разговор с Меркел на 4 очи! Уродка безподобна!

23

хахахахааа.....

преди 7 години

Путин е виновен...

22

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара да се побара; След дъжд качулка; Късно е, чадо, мандалото хлопна...Приложиха ни хибриден вариант на третата световна, а бабетката Меркел слушка, че е подписала канцлер акт -а! Нали чрез Германия се напъват да управляват и цяла Европа! Изглежда, че Тръмп разбута сценария и сега наблюдаваме вой до бога от всички средства за масова дезинформация!

21

Веско

преди 7 години

"от какво бягат, какво търсят..."Ами питайте ги бе! Нали това ви е работата. И да не забравите после да ни информирате дали са го намерили.

20

до:21

преди 7 години

В това видео на германския Шпигел става въпрос за 26 годишен сириец с 17 годишната му съпруга но документа за Брак който имат не е валиден в Германия защото е подписан от Шерията нещо като Ромското Мешере на Цар Киро у нас , освен това 26 годишния сириец казва че искал да става студент в Германия което е пълна Манипулация и Дезинформация

19

мне

преди 7 години

Най-накрая една истинска статия. Ама трябва да бъде прочетена и от ония брюкселски тикви. Едва ли не са наясно със ситуацията, явно имат интерес от това движение на мигранти. А дедите им едно време са проливали кръв по тези земи ... нещастници!