15

Анонимен

преди 7 години

България не трябва да кани убийци на славяни !

14

Анонимен

преди 7 години

Троянските коне се разцвилиха !

13

Анонимен

преди 7 години

Русия със всичко поксзва,че не уважава нито европа, нито страните в нея,нито даже близката си укрсйна. Не виждам зсщо трябва да работи на нашия пазар след като сама ,не го уважава. Санкциите трябва да си останат вечни докато дойде истински руски политик!

12

за 9

преди 7 години

Да в тежко положение според някои, а как се води война в тежко положение ?Русия е способна да брани себе си съюзниците си да лапне Крим и да дойдат у нас на море чак да им завидиш на тежкото положение. Иран ще се откаже скоро да търгува в долари в отговор на някои санкции нека видим какво ще стане.

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

На фона на ...припкащият Кратун при Меркел,Ердоган и всички останали от Алианса,време е един...смел нашенски лидер да погледне и на Изток.Иначе съвсем ще станем като детска градина,управлявана от...строгата даскалица Меркел.

10

sostin

преди 7 години

Първанов, ти продажна комунистическа гад, що не си съберсш парцалите и право при джуджето да си живеете заедно и да му се възхищаваш?

9

виждате ли

преди 7 години

Русия в е тежко положения.Уж велика сила ,а е като Ирак на Садам от 1990 до 2003 .И по -зле ще става.И там, ако помните, все се искаше отмяна на санкциите.А мнозина даже ги нарушаваха като сегашния Орбан за Русия ,тогава беше Ширак .Проблема с Русия е че ако паднат санкциите те ще продължат да пишат ,че САЩ са *** .А когато има санкции ,Америка за Путин е велика. Тоест ,аз не виждам защо да ги махат и да си правят пак проблеми на запад.

8

Lycho

преди 7 години

Агент Гоце - Мръсен комунист.

7

Анонимен

преди 7 години

Прав е на 100% не трябва да сме толкова зависими от ЕС особено в днешната ситуация, когато ЕС може да гръмне като тенджера под налягане. Днешните либерасти опозориха либерализма като цяло и хората се отвратиха от демократичните ценности.

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя руснак...дето нарече преди 2 дни " тази България" ?Тоя *** дето иска да гради бизнес и отношения с нас,а даже не се е научил да говори.Не българия предлага газ.....и ходи по соц държавите да се моли! Ако има предложения ТОЙ да ги изпрати. ***.

5

Анонимен

преди 7 години

Първанов, защото ти не заминеш за русия и да се махнеш от тука гаден крадец работещ за чужда държава.

4

Анонимен

преди 7 години

Най-добрият политик в държавата не ме интересува нито миналото му нито нищо. Интересува ме какво казва за съжаление малко са хората които могат да го проумеят.

3

И защо

преди 7 години

И какво Гоце ,пак поредния пакет и шлемове и накрая ще гръмне някоя банка. После Русия ни съди ,а БГ е с празни ръце.

2

miko

преди 7 години

Не, мерси.За какво да ходи в западнала и антисоциална страна каквато е Рашка.Нашите премиери трябва да ходят на посещения в социални, бързоразвиващи се, и перспективни страни, и не само да ходят и да блеят като овце, ами да почерпят ноу-хау и да го пренесат и у нас!

1

Анонимен

преди 7 години

Оман от *** като тоя...