19

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше недалновиндата политика на САЩ през ВСВ, днес Русия щеше да е само географско понятие в картата на Евроазия!

18

Анонимен

преди 7 години

ПРОРУСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ-ТЕРОРИСТИ ОТ ИЗТОЧНА УКРАЙНА ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ-РУСОФИЛИТЕ!

17

Анонимен

преди 7 години

Британският натовски разРушител навлезе в Черно море и *** взеха да дават фира. Ами ако влезе още един?

16

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски, а Карелия финландска, нали другари

15

Русофилка Радева

преди 7 години

"Българския" президент Радев още ли настоява санкциите срещу Русия да бъдат премахнати? Колко още хора трябва да загинат, за да разбере, че Русия е нагъл агресор, който мачка съседите си, които не искат да и играят пи свиpката?

14

Анонимен

преди 7 години

Историята ще осъди братоубийствената война между руснаци и украинци

13

Коце кмета

преди 7 години

Те украинците сами такъв си го набиха, че още се чудят откъде им дойде. Хамериканците ги караха да избодат очите на Путин, а те му изписаха веждите. Харизаха му Крим, който си е руски, и освен това сега имат огромен икономически проблем, за страданията на населението да не говорим. Сепаратистите вече са основно съставени от боевики, които ФАЩ изпращаше срещу Русия. Самите украинци вече разбраха, че трябва да се откажат от Крим, за да получат мир. И са готови на това.

12

Анонимен

преди 7 години

Заради шимпанзето Тръмп, руската агресия в Източна Украйна се засилва. Вместо да наложат още санкции и да смажат руския башибозук, шимпанзето се мазни на Путин. Да го свалят по-бързо и да стъпчем тази прогнила структура наречена Русия.

11

BOBBY BOLIVIA

преди 7 години

КОГАТО СЕ РАЗПАДНА СССР В ДЕКЕМВРИ 1991 Г. БЕШЕ 293 МИЛИОНА ДУШИ, А САЩ БЯХА САМО 240 МИЛИОНА...ДНЕС РОССИЯ Е 143 + 2.8 МИЛИОНА В КРИМ = 146 МИЛИОНА, А САЩ Е 330 МИЛИОНА !!КАК СМЯТА ДА ПОБЕДИ САЩ, АДОЛФ ПУТИН ?

10

Веско

преди 7 години

Аз не мога да схвана, кой все се натиска да обединява и премахва граници, като хората не щат да живеят заедно.

9

Германофил

преди 7 години

Мъжка нация са украинците. Преживяха руско робство, голодомор, 80 години комунизъм и репресии, 27 години про-руски олигархичен посткомунизъм и сега водят война без да се оплакват. Ето това са мъже! Цяло чудо е, че след толкова издевателства и геноциди са се съхранили, като народ и култура от бесния руски башибозук... Всички украинци са добре дошли в Европа и на всеки истински украинец (не руски хибрид), който видя ще му стисна ръката!

8

Анонимен

преди 7 години

защо цензурирате "мръcнa" ?!??

7

Анонимен

преди 7 години

Украйна вече е *** дума и сама си изгори, не само светлото ама всякакво бъдеще.Сега въпросът е дали изобщо ще я има и ако остане като държава какво от нея ще остане. Америка вече се отрече от нея, а вероятно като минат изборите в силните европейски държави и Европата тихомълком ще се откаже от този горещ миризлиф проблем.А пламне ли Одеса, което е много вероятно, Украйна приключва.

6

Анонимен

преди 7 години

До 9 как точно украинците воюват срещу своите братя?Като Русия нахлува в тяхната територия?Същото е като Турция да наклуе в долината на широките ***(кърджалийско)и България да не се защити

5

Анонимен

преди 7 години

Украинците са най-големите *** на света, щом *** като Меркел и алкохолици като Оланд и Мей успяха да ги накарат да се бият срещу братята си.

4

zeus

преди 7 години

С една дума имате още много да учите как се прави журналистика ;)

3

zeus

преди 7 години

Всъщност жертвите са много повече, украинците само вчера са убили с приятелски огън 20 свои и са ранили 20, а на два артилерийски разчета са детонирали мунициите и всички са мъртви. Хубаво е да напишете, че президента на Украйна е отказал да ходи на преговорите в Германия, но предполагам няма да забравите да напишете, че Русия не е изпълнила Минските споразумения. Има и още, президента Тръмп издаде указ, който забранява на американски държавни служители да лобират за чужди страни, т.е Киев кaпут

2

Бобо

преди 7 години

До 5.Украинците воюват срещу най голямата страна в света.В момента двете най големите страни на европейска територия са в необявена война.Европа е залята от бежанци.Ердоган сам незнае какво ще му хрумне,нищо добро не ни чака.

1

Бобо

преди 7 години

Русия е агресор.Слава Украина