170

Анонимен

преди 7 години

Щом като един чалгар дава ултиматум на народното събрание много сме зле като народ . Защо не направи партия и да стане Премиер и да го видим какво ще свърши.

169

Анонимен

преди 7 години

Трифонов, хората отдавна са го казали- убии врага с мълчание.Но, на теб тези не са ти враг, затова не спря " да се възмущаваш" И сега ,благодарение на тях искаш ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА.Щото нищо друго нямаш... ти си телевизионна ....., употребен си и го знаеш))Ако имаш поне малко достоинство си тръгни сам от екрана, защото иначе позорно ще се сринеш.Просто съвет.

168

comment

преди 7 години

Все едно гледам бате Бойко 2009-та година с обещанията. Същата лъжлива мутра.

167

@

преди 7 години

Колкото и да се газунчите, да "анализирате и да хокате, това е вота и волята на хората, а не на славун и приятели!И аз не му харесвам почти нищо произлезло от него, но поне мога да разграничавам нещата и не се подвеждам "щом е на слави, значи е лошо" - това е детско мислене :)Важния факт е че повече хора са гласували с ДА на референдума, отколкото са гласували за президент или за герб на последните избори.

166

55337

преди 7 години

Достатъчно Шоумени си имаме в парламента. Още една бръсната мутра като Слави не ни трябва. Не се лъжете хора, тоя не е нищо повече от Бареков, Сидеров и останалите ***. Да сте чули някакви конкретни предложения от тези хора, как ще оправят нещата - поредните изпечени лъжци а народа си е тъпичък и необразован и все чака някой да му говори с обещания.

165

Fleg

преди 7 години

Suek, mi debutatite veche ne sa na rabota...oprazniha li vedomstvenite darjavni apartamenti?dnes proverka i svoboden visok naem ot utre!

164

Анонимен

преди 7 години

До МРАВКАМравче забрави ли приятелите на Славуца от Мултигруп и всички мафиоти при Луканов и Виденов . И като стачкува какво от това с него и без него . Целта му е да прикотка народа да стачкува , ама няма да стане .

163

Анонимен

преди 7 години

Мисля си че скоро Дългият ще направи партия и тогава ще се разбере какви мисли има в главата..Не се знае какъв вятър ще го задуха когато влезне в Н.С....Ще поживеем...ще видим..

162

?

преди 7 години

Този с самозабрави.Все му се иска НЕЩО ОТРИЦАТЕЛНО;тълпи, недоволства, вили, лопати :да ПРЕДВОЖДА "революционни тълпи"( като приказката за Данко със сърце ( собственото) в ръце.Вижда, че остаря, трябва му твърда заплата за стоене в Парламента.

161

Анонимен

преди 7 години

Да си ходи у Учиндол!

160

аз

преди 7 години

До обединиха се в 1Мен ме е страх! Аз не съм политик! Но ме е страх! Защото всичко, което тоя ... , предлага е в полза на мафията и във вреда на хората! Затова мен ме е страх! А не виждам представителите на мафията от какво има да се страхуват!

159

Ментора

преди 7 години

Слави , да поставя и аз едно условие на твоята бъдеща булка!Госпожо Трифонова , не го бийте с точилката по главата защото там е крехкото му място, ще се разбъркат и 12000 милиграма мозък в кратунката му!Сега Славчо сме квит!Ти поставяш условия на нероден Парламентчо /защото не бил заченат по твоите правила , а по закона/, а аз поставям условие на твоята булка и то в твоя защита /такъв убавец , като тебе ,няма да се роди сред мутрите/!

158

Тинев

преди 7 години

Борисов, Цветанов, Цачева, Първанов, Р. Петков, Станишев, Кунева ..... все бивши ДРУГАРИ, ................ а сега ГРОБАРИ.п.п.Г-н Трифонов, докато не се въведе закон, / Който е бил член на БКП, НЯМА ПРАВО да заема ВСЯКАКВИ длъжности в ръководните органи на страната / няма да има управия.

157

продължение

преди 7 години

И Ник Щайн каза през 2004г.:"Защо вашият най - популярен водещ в БТВ Сл.Трифонов мълчи за престъпленията на управляващите в БГ, защо не смее да говори директно със зрителите си в ефир, както аз го правя, въпреки че някои ме псуват, но представяте ли си как биха псували него, ако имаше обратна връзка със зрителите си? Много е лесно да се показваш с 20 лъскави танцьорки всяка вечер на екрана, но е неудобно да говориш срещу Бойко, Доган и как ДПС се разпореждат в местата с турско мнозинство, а българите там са без права "и т.н Казват, че Трифонов бил в основата на свалянето на Щайн от ефир

156

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

"ида" може да каже само Бичето. тоя е по добре да се качва на моторетката и да пали нанекъде.

155

МЕТОДИ АНДРЕЕВ

преди 7 години

ИМА ЕДИН НАГЪЛ ТИП ОТ БСП -- ЯНАКИ СТОИЛОВ МУ ГЛЕДАМ СКОДОУМНОТО ЛИЦЕ ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ ПОРЕД -- ОТ 1994 Г. , КОГАТО БЕШЕ МЛАД СОЦ. НАТЕГАЧ ОТ БЛАГОЕВГРАД..А ВЕЧЕ 5 ПОРЕДНИ МАНДАТА ПО 4 ГОДИНИ -- Е ВЪТРЕ ДЕПУТАТ.ЧЛЕН Е НА БОРДА НА ДИРЕКОТРИТЕ НА ''ДЪРЖАВНАТА'' ФИРМА БУЛГАРТАБАК !! И ВЗИМА ПО 30 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ОТ НАРОДНИТЕ ЦИГАРИ, КОИТО ПУШЕМЕ.

154

Анонимен

преди 7 години

Ела Славчо, доведи и мутрите дето те спонсорират, ела учиндолски пекинез

153

ай сик

преди 7 години

Тамън цецоу си влезе в ролята,а вие му се пречкате.Схемата с изборите е отработена.Всички мвр шефове и областни управители са наши,кметовете-също.

152

Анонимен

преди 7 години

ПОСЛЕДЕН ГЪРЧ НА ОЛИГАРХИЯТА - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА. ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА СОЦА. НИТО ЕДНОТО ЩЕ СТАНЕ, НИТО ДРУГОТО.запишете си го другари комунистически ***, просто е но не колкото вас

151

Анонимен

преди 7 години

ЕЛА СЛАВЧО, ДОВЕДИ СИ И МУТРИТЕ ДЕТО ТЕ ПАЗЯТ. И НИЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПАРТИИ ЩЕ ДОЙДЕМ, НАРОДА ИСКА МУТРИ ДА РАЗЧЕКВА.