13

Анонимен

преди 7 години

То и Славчу Атанасов Тоалетната е обида за парламента!

12

Анонимен

преди 7 години

правят се на много модерни. Областни управители.

11

има има

преди 7 години

Здравко Димитров (***) като областен на Пловдив е обида за хората. Махай!

10

Бай никой

преди 7 години

Също мисля, че партиите трябва да се забранят със закон и да сме първите изработили нов политически ред!Всички знаем, че партиите са котило на кражби, корупция, лобита, порочни практики, рекет...!Максимум 60 депутата, доказани експерти, хора с богат професионален живот, умни и еродирани, нови правила в парламентаризма, Нужни са и брутални наказания за корупция!Обаче трябва ние да го направим!

9

Анонимен

преди 7 години

Губернатори? Wtf?

8

Mig

преди 7 години

Elektronno bg glasuvane ili sa besilkite.

7

МММДА

преди 7 години

До Анонимен 1 Това може да го напише само един платен ***.Герджиков нито е виновен за студеното време, нито за увеличенията на тока които станаха при Бойко.

6

хм..

преди 7 години

Бойко гледаш направо, дано не стъпиш накриво.Успех, Герджиков !

5

нн

преди 7 години

Как ще спреш купуването на гласове. Левче по левче, милионче. Народът плаща, партиите лапат, ха го премахни, ама не можеш? Твойта партия имаше един партньор, движение на някакви жени, който маи още лапат. Приказките големи, ако народа не плаща, друг щял да плаща. Нека видим и тогава да говорим.

4

До 1

преди 7 години

Ок, а ти си бленувай за "успешното" управление на Боко Тиквата!Мисля че вие от Герб трябва да уважите избора на 2 000 000 избитатели!А, извинявай, вие от Герб нямате такива ценности, или вие или потоп!

3

Анонимен

преди 7 години

Хубави приказки, благи и медени. Също както тогава, когато Царят ни обеща да оправи държавата за 800 дни. но за 4 години не я оправи.Този има по-малко от два месеца. Не знам за колко наивни ни мисли.

2

някой

преди 7 години

в сливенският квартал надежда вече купуват гласове някой ще направи ли нещо?????едва ли това е българия

1

Бай никой

преди 7 години

Аз искам това Правитрлство да изкара един мандат а не само 2 месеца! И то независимо от резултатите на изборите!И мисля, че Правителството трябва да е отделно от партиите, да е експертно, безпартийно и безпристрастно!Според мен трябва нов закон за парламента!Правителство на една партия само още повече закопава държавата омотано от корупция, обществени поръчки, лобизъм и интереси!!!!