5

Анонимен

преди 7 години

"два милиона и половина души гласуваха срещу статуквото"ЛЪЖАза Румен Радев са гласували 2 063 032 на балотажа според окончателните резултати

4

Анонимен

преди 7 години

Основната цел на ГЕРБ винаги е била унищожи старите десни. Бойко успя да го направи с усърдно му помагаха и лапачите-министри от РБ.В България кукуловодите, ДС и мафията винаги са искали контролирана левица и контролирана десница. Те някакво повторение на кабинет подобен на Костовия няма да допуснат!

3

Анонимен

преди 7 години

за лекарства за епилепсия и диабет се чака до 3 дена. лично съм епилептик и мога да потвърдя, че откато Москов започна реформата, когато и да отида в аптеката ми казват да дойда на следващия ден. добре, че живея в София и че има резерви от лекарството. Ами ако живеех в провницията?

2

Анонимен

преди 7 години

"Герб освобождава пространството център - дясно" - точно обратното - малките субекти - АБВ, РБ, Нова Република, Да българия - излизат от играта, в нея остават големиет играчи Герб, БСп, ОП, ДПС е евентуално - Воля, макар последното да не е сигурно.

1

Анонимен

преди 7 години

Москов буквално в последните часове е издал обществена поръчка за 23 милиона за ваксини.по малок от 24 чаас са оставали до поемането на поста от служебния министър, когато я е издал. Към моменат има листа на чакащите - 3600 души. Преди него не е имало един чакащ. Няма здравна карта, няма електронен регистър. Има недофинасираен със 160 милиона на НЗОК.