102

****

преди 7 години

На нас ни трябва един като филипинския Дутерте,и всичко ще си дойде много бързо на мястото,само това е пътя за да де оправим,

101

Анонимен

преди 7 години

Вярвайте на статия съдържаща изречения от типа:"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят."

100

Анонимен

преди 7 години

"Бой, *** и наркоманската ***. Трепане до крак." Ей така трябва да се третират всички, които го мислят това.Точно заради това мислене сме в ***. Защото всичко се оправя с бой. А затвора и яките санкции ? Дали те не оправят положението. За разлика от боя, който единствено провокира бъдещи, криминални изяви ?Толкова е лесно да бъдат насочени овцете с 1 статия в съмнителен, "новинарски" сайт.

99

Анонимен

преди 7 години

144 преписки. Полицията не си върши работата. Трябва ние да ги прочистим. Подкрепям боя. Малко им е.

98

Анонимен

преди 7 години

Всички се вдигнаха с/у "наркоманите". На толкова зле написана статия дори не може да се вярва.Отделно въпросът е не, дали са наркомани, а факта че ги бият и душат. Каквито и да са, каквато и да е постъпката - ръцете зад гърба и в районното. Има процедура, след която може и да се озоват в затвора (което толкова мн хора искате).Но просто защото си "батка" - охрана.... не е причина да млатиш наред.

97

timi

преди 7 години

независимо какво работиш нарушиш ли закона си понасяш наказание и трябва да се приложи закона за съответното нарушение трябва да има и съответно наказание

96

Анонимен

преди 7 години

Къде е онази Люба, която снима клипа. Ау насилие, ау бият ги. Козата не беше в заведението да види какво правят ***. Сега даже се оказа, че те са рецидивисти.

95

Анонимен

преди 7 години

И каква е връзката, щом някой е имал проблеми с полицията, значи всеки може да го бие ли? тая говорителка май не е за това място.

94

dd

преди 7 години

144 сигнала , а сигурно има поне още толкова нерегистрирани . Ако има престъпление , това е , че такива индивиди са на улицата , а не в затвора . Плачете за наркомана , а никой не се замисля какво е трябвало да изтърпи горката жена . сотаджиите просто си гледат работата . В тая държава правата са за престъпниците .

93

Петър М.

преди 7 години

Наркоманите са нашата гордост и заслужават по-добро отношение от будните граждани, най-вече от умните и красивите, а не тези дето вместо Кончита Вурст избраха Алла Пугачова.

92

Анонимен

преди 7 години

Бе много защитници имали престъпниците в България -после като едно такова наркоманче ви обере ,пребие или открадне ваше имущество -не се гневете ,не търсете възмездие -той завалията видите ли какъв страдалец е ама направо ги издирете и го обявете на човек на годината от БХК ще ви адмирират .Тоя разплакал сигурна цял квартал и се пита що не е в затвора -тука се намерили милозливци да му реват за правата,а правата на децата които тази *** зарибява с наркотици къде са ?Направо го утрепвам такъв!

91

Анонимен

преди 7 години

На тази кифла която се е правила на папарак и пожелавам сега да я разкарват седмици и месеци наред по районни и съдилища за обяснения и свидетелски показания ,като и загубят 10-20 дни в рамките на два три месеца -ще стане пишман и следващия път като види някой да шамари наркоман -ще си каже ,че нито и влиза в работата нито към такива хора трябва да има съчувствие !!Този имал 144 досъдебни производства -това са престъпления ,кражби и тн. от хора,които в момента направо адмирират охранителите !!

90

Анонимен

преди 7 години

По нищо не личеше битият да е надрусан, да заспива и да се налага да го вдигат. Напротив стоеше си ви понасяше ударите на "мутрата-охранотел"А на родната полиция отдавна не ѝ вярвам, решат ли някого да набедят, че е криминално регистриран или наркоман, особенно когато човека не може да се защити.Полицията е такава тежка и тромава машина, че срещу нея не се застава. А собствениците на разните му охранителни фирми са бивши полицаи и за да не си загубят бизнеса, шефката на 4-то районно ги защита.

89

Анонимен

преди 7 години

не беше шамар, а юмрук и момчето беше с белезници отзад на ръцете. Какъвто и да е, 4 горили можеха и на ръце да го изнесат, а не да се правят на Рамбовци.

88

Учител Коко

преди 7 години

тоя боя изгражда, той не разгражда... мен от как се помня все си ме бият, и на конференции са ме викали и пак се бия и още..."Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят. До момента не могат да ги открият"ами то по принСип и аз исках да гласувам но... нямах желание. :(; ха ха... :)))

87

Майтап, бе!

преди 7 години

До Stefko 88 Това е същото като"Исках да гласувам, но немах желание"...

86

Гавра

преди 7 години

До до ГавраЗащото продава от на ББатко "хубавото"!

85

¯\_(&#1

преди 7 години

До Stefko 88... "До момента не могат да ги открият, за да подадат заявителски материали, уточни началникът на Четвърто районно." ...

84

Охранителят-София

преди 7 години

Ха сега ,който са против охранителите и полицията ,до живот да бъдат грабени,малтретирани,унижавани и да си мълчат или оправят сами както могат! Най вече важи за пишман вживяващата се "репортерка" предоставила видеото! :)

83

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво се прави в подобна ситуация?Имаш двама леко надрусани, заведение сигурно с 1 женица сервитьорка и най-много още една и срещу тях 2-*** които не ги знаеш какви са.те могат само СОТ да повикат, че ако звънят на 112 ще отиде час да обясняват защо искат патрулка да отиде на място.Идва СОТ, как да обяснят на двете момчета, че не трябва да се връщат в обекта? Ако само ги изхвърлят, тези ще изчакат да си тръгнат и ще се върнат да пребият жениците вътре.