14

Анонимен

преди 7 години

Разбрахме какво правят със санирането. Само пропусна да спомене колко се плаща за саниране на един апартамент и дали толкова струва по пазарни цени. Защото излязоха данни, че на апартамент отиват средно по 17000 лв., а това за изолация дограми и щрангове е прекалено много. Истинската цена е по-малко от половината от тези пари, и то при калкулация без да се жалят средства.

13

без думи

преди 7 години

Внучка на член на ЦК НА БКП Георги Павлов.Как живееха другарите от ЦК НА БКП. Няма ли малко срам. Добре я е научил дядо от властта по-хубаво няма. Отгледа я партията!!! Сега демократ лелелелелеле...........

12

до 15

преди 7 години

Ми не съм забелязал такива пътища там, и в Норвегия, Финландия също, ама не забелязах подобни тъпоглави на висок пост нито толкова *** материал

11

Анонимен

преди 7 години

Лили, пак съм аз! Жената като разбра че те взИмам на работа пощуря! Каза от утре да поръчваме нови дрехи на всички в чИрвено защо ти отива. Не се притеснявай, жената е козметик, ше ти е от полза! Не си дебела, щото има два типа жени слаби и ... Хубави! Душичка! Ааааа на бобкатчето онова малкото нямам човек, ама не знам дали че ти стане!

10

Анонимен

преди 7 години

"Оценката на Павлова е, че всяка година в страната трябва да се преасфалтират поне 1500 км, за да се подобрят нещата. В момента това се правело само за 200-300 км" Самокритика? Защо тогава отчитахте успехи?

9

Анонимен

преди 7 години

Павлова: Нормално е с толкова обилен снеговалеж, толкова ниски температури, пукнатините в асфалта, напълнени с вода, силната амплитуда и тежестта на тежкотоварните средства, довежда до това асфалтът цъфва, отчупват се цели парчета, дупките не само, че са много, но са и дълбоки. Това са естествени процеси Горките скандинавци! При тях сигурно пътищата са лунниа колите им луноходи! Естествено!

8

Анонимен

преди 7 години

"Тежка" загуба за парламента.

7

Анонимен

преди 7 години

Пържолата доста погрозняла. Май вече няма кинти за козметик. Народът им би шута за пореден път. И на нея и на тлъстия й любовник и на цялата крадлива герберастка пасмина.

6

Анонимен

преди 7 години

Лили, ако мяташ са се регистрираш в бюрото по труда, недей мойто момиче! От утре си на снегорина, че бай Киро е болен! Лятото че те качим на валяла, като глеам тия дупки и за тях ше треат работници. После ше дое есента.... Ше режеш храсталаци около магистрата, аз ще ти се радваааам! Душичка златна!

5

Анонимен

преди 7 години

Пари, строежи, ремонти, още повече пари и далаверите се завъртат и отчитат икономически растеж.

4

автоцензура

преди 7 години

Водещата в държавната БНТ и се мазнеше та чак лиги и течаха!позор

3

Анонимен

преди 7 години

Госпожа стиропор най после си тръгна.

2

Не я пускайте!

преди 7 години

Ще избяга като Галеви! На изхода на министерството трябваше да я чака полицейска команда и да я отведе директно за разпити!

1

Анонимен

преди 7 години

Лилето е сладурана.