35

Тихомир Томов

преди 7 години

До Експерт : Пропуснал си Юрий Либерман Фейнщейн / Андропов / , Михаил Гарбер- Горбачов , Барух Елцер , Давид Мендел - Медведев и разбира се Президента Шеломов . Не ти описвам Руското правителство защото до един са евреи . Ще ти спомена Шойгу и генерал,Анатоли ЖИХАРев и нещо , което ще те впечатли Лидера на Японската компартия е Анна Фудживака / Айзенберг /

34

Тео

преди 7 години

До Анонимен... Израел никога, не е използвал нападателна реторика ... МОЛЯ?!? Шестдневната война?!?И едните и другите не са стока - отмъстителни хора нямащи нищо общо с човечността. Просто евреите са на стероиди от САЩ и Германия за да може изкуствено силите да се изравнят за да могат и двете страни да имат равни шансове. Израел лекувал сирийци ... да бе - лекува тези от "умерената опозиция" или от "ДАЕШ". Което си изберете, просто защото са врагове на Асад, който ги мрази в червата! Това е!

33

Анонимен

преди 7 години

Религията ни е основана върху човек роден по Израелски земи и не е нито арабин,нито мюсюлман. Само може да си отгаднете ,кое е по-старо и кой е първи по тези земи. Еврейте са там от преди Христа по тези земи.

32

Анонимен

преди 7 години

Даже и маймуняците разбраха,че не Израел е проблема, а диктатурата. Идеологията,че всички около теб са ти врагове. Израел никога, не е използвал нападателна реторика просто се отбранява.Иран, Сирия, Палестина, Турция са тези, които цял живот правят напрежение с имперски амбиции.

31

Спрете се

преди 7 години

Пропагандна статия,вече ни обиждате,не сме аборигени.

30

читател

преди 7 години

В арабския свят има само една нормална държава - Израел.Ще отбележа още, че ~ 1/3 там са араби, и май са по-добре отколкото в съседните.

29

Анонимен

преди 7 години

До: 25Ми той Тръмп е евреин бе! Ти не го ли разбра? Около него се е издигнала стена от евреи, все приближени на Тръмп! Не виждаш ли - той настоява сега да мести американското посолство в Йерусалим? Палестинците заплашват да обявят война на Израел! Тоя селянин от Куинс ще разпали Трета Световна Война!

28

Анонимен

преди 7 години

И ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ ОТ ИЗРАЕЛ И НЕ САМО ТЕ.

27

Анонимен

преди 7 години

Малиййй, че тежка пропаганда....Преди около година гледах един филм, снет от израелски журналист. Там интервюираше един цивиле, бивш сирийски летец. И сириецът каза нещо от вида "едно време вие ни бяхте врагове и сигурно съм се стрелял с баща ти, а сега сме заедно срещу фанатиците. Времената се променят..."А тука даже и срещу режима подскачат. Да бе, да....

26

Анонимен

преди 7 години

след македонската история еврейската вече не впечатлява с оригиналност

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонименисляма със сигурност е поне 100 по-стар от юдаизма

24

Анонимен

преди 7 години

Преди изборите израел плюеше Тръмп и евреите злобно ревяха че нямало да стане Президент. Сега финансово ранение евреи търсят помощ от ... врага Тръмп. И от врага Путин, разбира се.

23

Анонимен

преди 7 години

исляма е измислен около 600-ната година след новата ера, юдаизма със сигурност е много по стар, поне едно 2000 години по старвсичките са долни лъжи де

22

Анонимен

преди 7 години

До ЕкспертНищо не стана. Оказа се, че политическата идеология създадена от евреи не издържа и 70 години и се разпадна. От нея хората само страдаха.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонименюдаизма е произлязъл от исляма, тогава са писани и юдейските книги

20

Експерт

преди 7 години

Че то Маркс, Енгелс, Ленин, Троцки, Берия, Ягода всички са евреи. И ко стана?

19

Анонимен

преди 7 години

До Кироджуджето нетаняху ли? доста дразни израел, но го търпят

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонименюдаизма е измислен от мойсей, който е бил египтянин, син на рамзес, но за голямо негово съжаление не първородния, от там идва и омразата му към първородни синове. бил е духовник, и се е вдъхновил от фараона аминотеп който около 60 години по рано се опитва да зареже египетския пантеон и се провъзгласи за единствения бог. Мойсей прави същото, само че вместо да се провъзгласи за бог директно, са се преструва на пророк, изпързалял е евреите и ги е ползва за неуспешен опит за преврат.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОСВЕН КОМУНИЗМА, КОЙТО ПЪК Е СЪЗДАДЕН ОТ ЕВРЕИ.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСАМО ЮДАИЗМА ПРОИЗЛИЗА ОТ ИСЛЯМА. ТОЙ Е ПОСЛЕДНАТА И СЪОТВЕТНО НАЙ-НЕДОМИСЛЕНА РЕЛИГИЯ.