13

Анонимен

преди 7 години

снимка 2 = АК и всичко ще си дойде на мястото

12

Наивен

преди 7 години

Опитах да преброя депутати на снимката, но не успях. Все пак мисля че не са повече от 150. Останалите? Разбрали са, че там вече няма келипир и се занимават с ежедневната си дейност. До нови избори! Пак ще се срещнем!

11

Анонимен

преди 7 години

До Активист на БКПСега ще дойдем комунистите и ще оправим нещата !--те ако дойдат, с тия 240 и родата им е свършено!

10

Анонимен

преди 7 години

15 снимки с неприятни лица

9

Активист на БКП

преди 7 години

Най-накрая !Сега ще дойдем комунистите и ще оправим нещата !

8

Анонимен

преди 7 години

Това народно събрание отива в историята. Това май е първото,в което масово решения се приемаха с по-малко от 100 гласа подкрепа. Чист клиентелизъм. Да бяха прочели какво пише на входа или понеже влизат все през задния вход, та забравят... Аз ако бях президент, щях да налагам вето на всяко решение на НС, взето с по-малко от 121 гласа.

7

соцялно слаб депутат

преди 7 години

240 депутата ви са малко и трябва бройката да скочи двойно-480 депутати

6

Анонимен

преди 7 години

и как ще се създават законите? с автомати? посочете ми една държава без народно събрание, дори Русия има такова!

5

Анонимен

преди 7 години

до 6 - тези критики са безпочвени - когато някой напише пет думи на кръст, поста ти се срива и трябав пак да пишеш, така че човеак започва да бърза на третия или четвъртия път и да не внимава достатъчно. Днес бг да са оправят сайта!

4

Анонимен

преди 7 години

тоя Валери Симеонов колок е противен...що не взеем да млъкне. Гласувах за Каракачанов, но В.С. не мога да го трая.

3

Анонимен

преди 7 години

В последното си заседание НС разгледа върпос с година и половина забавяне - предложение от 5.2015, минало през всички комисии в НС в рамките на 2 седмици, а го гласуваха днес... Това се нарича - безобразие. Иначе по техните си думи са мнооооого работни, но всички патим от техния клиентелизъм! Пожелавам си в следващото НС - ни един от настоящите дУпетати.

2

Анонимен

преди 7 години

На сградата на Парламента не трябва да пише "Съединението прави силата", "Надежда всяка тука оставете"!Всяко следващо НС е все по-некадърно,корумпирано,продаващо нац.интереси....Те приемаха закони,които или обслужват техните интереси,или съвсем нагло и явно нарушаваха Конституцията и със сигурност не работеха за интересите на българите!Слугите на народа се държаха като арогантни господари!.....

1

До 6-ти

преди 7 години

По-добре се научи да пишеш!