9

Анонимен

преди 7 години

Като почнете с тва не е играл за България... ще играе където иска за който иска, България какво прави за свойте спортисти? Никой пък на вас не е длъжен да ви оправдава очакванията, аз ако бях на него нямаше да играя в Арената пред *** тука дето крещят българи юнаци, осъзнайте се малко моля ви, какви юнаци какви 5лв. Срам!

8

Анонимен

преди 7 години

До Elle 2Защото са ДИВИ СЕЛЯ*НДУРИ.Спомням си преди доста години как църв*ула Тити Папазов и други селски пръчкисе появиха на един мач от купа Дейвис който се игра на кортовете на Левски в Борисовата градина.То не беше рев то не беше чудо. Имах чувството че съм в зоопарк.Крясъци, псувни.....абе отврат.

7

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува ***!!!

6

Момо

преди 7 години

Този човек играе за себе си и не разбирам защо неговия ЛИЧЕН успех трябва да е смятан за НАШ.Той дори не живее в България. Опомнете се!

5

Анонимен

преди 7 години

Вижте, радвам се че има успехи, но начина, по който се подигра 2 пъти с България в последните години няма да ги забравя. Първо изостави националния отбор за Дейвис в най-важната му среща от 10 години. Направи си мачовете, които му трябваха да отиде на Олимпиадата и повече не му дремеше. И второ пълна разходка до Рио, не се напрегна и грам, прави се на сърдит и си тръгна! Това е истината и ако ще 10 Уимбълдъна да спечели, когато трябваше да играе за България той не игра!

4

Анонимен

преди 7 години

Нашия герой Григор, много ми прилича на Валерката Божинов. Пространството между ушите му се отличава с изключителна пустота. Голямо сходство има и в музикалните им интерпретации. Пожелавам му успех!

3

Анонимен

преди 7 години

Аз все още го ненавиждам и призовавам да не се предавамт мачовете му. това че жъне успехи, не значи че той има висока култура. Ако някой се е извъртял - то е за негова сметка. няма да забравя как подмина децата в Рио

2

Elle

преди 7 години

Аз не разбирам защо българите, които го гледат на живо в Австралия, викат все едно са на футболен мач?България юнаци.....Същото беше и на едно състезание на гимнастичките във Франция.Пак българи юнаци. Момичетата изпуснага бухалката тогава.Това викане не е подкрепа, а липса на адекватност в ситуацията.Иначе всички, които го хулят, когато пада - пробвайте се вие да тренирате цял живот, да се изправяте срещу гении на спорта и печелете, бе! :)Покажете как се случват нещата

1

ц

преди 7 години

Федерер мачка Вавринка ,а Надал ще смачка мексиканеца .