35

Пацо

преди 7 години

До ГУМЕН ГУЩЕРНе позна, защото въпросното господинче е от Дупница,какви шопи ти бръмчат у главата?

34

Реформиран цирк

преди 7 години

Тоя що са го изтървали току-така, хем им е бил в ръцете, хем под упойка?

33

)))

преди 7 години

Прав си е човека нали е реформат, просто е реформирал пътя!)

32

Анонимен

преди 7 години

:DDDDDЩе ни уморите вече :))) Упойка!? :)))

31

анонимен

преди 7 години

хиляди са такива случаи но хората нямат пари за адвокати а при тази сьдебнасистема няма изгледи да се оправим един живот няма да ни стигне

30

Баси Държавата

преди 7 години

Типичен представител на политическата класа е тази шушумига.Цял живот е свикнал да минава между капките-тука наш човек,там наш човек и опаааа,улицата преградена.Егати наглия бок....к!Сега вместо да се водят дългогодишни дела и да се тълкува,ама това улица ли е или не-давай с булдозера през барбекюто и той да плати разходите-*** долен.

29

ами

преди 7 години

Той и Цветанов няма 6 апартамента,на тъста му са

28

реформатор от класа

преди 7 години

Г-н Миланов дори не е знаел, че има такъв проблем. С къщата му се е занимавал баща му, той също не е разбрал, че там е имало улица. А хората очакват че се е знаело, но никой не е знаел че е имало проблем. Затова, нека да забравим за случая и да гледаме напред към реформите и прехода.

27

сминдух енд чесън

преди 7 години

Изгонете го от СДС ,защото после ще е късно.

26

Димитров

преди 7 години

Сигурно ще се окаже, че не е и баща му, а един познат на баща му, мижитурки. В крайна сметка той не отрича, че е по тяхна вина тая врата, пазел си имота. Аз мога ли да заградя улицата в квартала да си пазя имота? ***, те са под постоянна упойка тия, не знам кой им е дилъра да им даде по малко висока доза и да се свърши с тях.

25

Анонимен

преди 7 години

Ами, да му пожелаеме от сърце операцията му да е неуспешна.

24

Анонимен

преди 7 години

Барбекюто и къщата не изглеждат на 17 години. И двете са в заграбената улица.Защо се коментира само за едната незаконна постройка?А къщата?

23

Анонимен

преди 7 години

Типичен представтел на СДС,най- големите крадци и измамници в България.

22

Шопа

преди 7 години

Не е виновен човека, а журналистката. Питаха я какво може да се направи по въпроса да не се дава гласност по случая, а тя се прави на ударена. Можеше да си докара едни 1000-2000лв. и да забравим за случая, а тя се прави на умна. Е сега за нея няма да има нищо, и за човека лошо, защото го разнасят. Но това е да живееш в България с типове като тази заблудена журналистка.

21

Анонимен

преди 7 години

Заради бащите на такива единични депутати под упойка, излиза лошото име на останалите 239 парчета.

20

До 18

преди 7 години

До ивчоНавсякъде има ***. Въпросът е, тя да се маха от общото стадо.А< коментирайки така за реформаторите, предполагам, че ти симпатизираш на някой по-умен, честен...комунист, депесар...или измислен псевдопатриот? Волен, Валерката..или ченгето Иван- Каракачанов?

19

АБВ

преди 7 години

Гледах предаването по БТВ тази сутрин и видях един нагъл тарикат, който си мисли, че може да присвои чужд имот , без да плаща , разбира се. Опитваше се да изглежда убедителен, като за целта не спираше да повтаря откровени лъжи. И наглостта му стигна до там, че прехвърли вината на баща си. Ето такива са хората създаващи законите, които българите трябва да спазват. Много ми е любопитно какво ще направи прокуратурата? И дали този тарикат пак ще е депутат? Нагли бо клуци!

18

реформатор от класа

преди 7 години

Добре де, толкова ли не успя да и плати 200-300лв. на репортерката да си трае?Сега заради него всички реформатори ще ни гледат накриво, а ние не сме такива. Идват збори, а след изборите и коалиции имаме да правим, човек трябва да мисли малко повече.

17

Анонимен

преди 7 години

не признават закони а те ги правят,не признават съд а на страната служат - лъжи,очевидни и подли лъжи,време е ние да не ги признаваме,не 240 не 120 ами изобщо не трябва да ги има,сами ще си приемаме законите на референдуми

16

Един

преди 7 години

И не Ц.Ц. имал 6 апартамента в София, ами тъст му ;)