34

Анонимен

преди 7 години

Na bas 4e sa shvedi !

33

Ц-ц-ц

преди 7 години

Горките шведи и шведки, колко са зле, завалиите. Тука в Цаца-ландия това не може да стане.

32

Жабок

преди 7 години

Видехте ли сега, убедите ли се, че не само в България мозъка ни е за изхвърляне ?!

31

Анонимен

преди 7 години

Ми те са си избирали правителство което всяка година им доставя милион мъжки талибани.Предимно избягали затворници и терористи.Даже им пускат клипчета колко е хубаво малки деца да правят секс с много афро-араби в името на интеграцията.Дали са с психични отклонения или са просто черни расисти с мазохистични наклонности оставям на вас да решите но клипчетата са си официална пропаганда на правителството им.

30

ivailo1403

преди 7 години

Шведите са по-зле и от немците... Преди години 2-3 години мюсюлмани изнасилиха шведка на стълбището на техния парламент, и охраната само гледала отвътре през стъклените врати. Обясняваха, че те отговарят за реда само в сградата на парламента, а не и какво се случва отвън :))))))

29

33

преди 7 години

И ще става много по-зле. Повярвай ми.

28

ГАДОРЯН

преди 7 години

И по зле ще става колега. Съжалявам. Бягай на Хавай или Южна Америка. Там тая отрова няма да проникне. Ония са такива диваци. Да имат късмет там да им правят джихад и изнасилвания. Ще ги одерат живи.

27

Циник до ГАДОРЯН

преди 7 години

Уффф...мислих, че съм се "спасил" в католическо-евангелистка Германия ...от 2015 насам...ми се струва, че съм се преместил в арабоафриканска джамахирия!

26

ГАДОРЯН

преди 7 години

Като е толкова велик Аллах, защо оставя работата му да я вършат *** с автомати, картечници и кинжали в ръка. Мноо просто, щото Аллах толкова съществува колкото и Дедо Коледа, великани и морски чудовища. Но нали раята трябва да бъде управлявана и подчинявана. Оковите на религиите са по страшни от които и да е други.

25

ГАДОРЯН

преди 7 години

Аз имам генетична нетърпимост към религиите. Вредни са и даже пагубни. Особено тия от Близкия изток. *** , направо ти съчувствам.

24

Анонимен

преди 7 години

бетер турска работа

23

Циник до ГАДОРЯН

преди 7 години

Аз бях "посвикнал" ....поджата в Пловдивската джамия виеше всяка сутрин! Иначе си прав! Исляма е толерантен - като чумата! Не подбира!

22

ГАДОРЯН

преди 7 години

Малдивите са ислямска страна. Нещо повече, който е невярващ, го чака смъртно наказание. А навремето са били будисти. Където стъпи тая религия и обсебва всичко и всички. Това е нейната същност. Това я чака и Европа. И тогава гей бракове ли, аборти ли, Христос ли, църкви ли, музеи ли, молове ли.

21

меркелмен

преди 7 години

Щом полицията ги крие,работата е ясна!

20

Аптекар

преди 7 години

Доналд Тръмп е противник на подобни "практики" така типични за представителите на третия свят и затова разни т.нар. "правозащитници" и "активисти за човешки права" протестират неистово. Това, че са се събрали няколко стотин хиляди е доста показателно, колко много хора имат интерес, да продължават гаврите на "бежанците" с нормалните хора.

19

Циник до врачка

преди 7 години

Мне....сапуна ще мирише на гранясала овча лой! :-)

18

Врачка

преди 7 години

В бъдеще виждам свръхпроизводство на перилни препарати.

17

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателБъди сигурен, че ще втасат. Дано да е по-скоро.

16

Анонимен

преди 7 години

Ба ...а,затворената група на отворена връзка,ба...а бардака,а уж беше тройка със салата маруля.що жулят тия в таз чиния.

15

Mimi

преди 7 години

И сега,каква ще е присъдата?Да не се окаже,че жената с нещо ги е "предизвикала."Колко гадно,искам да направят същото с Меркел!