21

Bad Company

преди 7 години

Излишно е да се спори с руските ***. За всеки нормален човек е ясно, че смешната Русия освен да дрънка оръжия нищо друго не може.

20

Анонимен

преди 7 години

От всички санкции тези които изпапаха дървото са европейските държави и България.Аз имам чувството ,че оня шишкавия Порошенко и Обама нарочно врътнаха постановката за да прецакат бедните и слабите.Любимото на садистично настроените капиталисти е да се пишат големи хомофили ,загрижени за човечеството.Богатството на Обама е нарастнало с 1500% за 8 години а на дебелия украинец с 250% не заради друго ми щото след милиард по трудничко се дублира.Та кой загуби и кой спечели от санкциите?

19

Западноевропеец

преди 7 години

Арестуването на кремълското лилипутче:ЦРУ: Путин, арестуван сте!Джуджето: Защо?ЦРУ: Ами заради лошата ви миризма! Къпете се малко бе човек! Cмрадта ви се носи чак отвъд океана! А да, и заради анексирането на Крим, подкрепата ви за диктаторски режими в Азия и Колумбия, създаването на ИД, хибридната война в Европа...

18

Българина

преди 7 години

Искам санкции зя сащ зяради гранада, и санкции за турция заради кипър? Причините са различни резултата е същия. Все едно да сложил знак за равенство убиийство при грабеж и убийство от любов, резултата е същия да не говорим, че крим си е руски, не ссср ски,по чиято линия украйна го придоби

17

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е руснаците да си знаят, че нещата за тях ще са зле още много дълго време, докато не почнат да правят каквото запада каже - чак тогава ще падат санкции. До тогава да си развиват селското стопанство то не вреди на съседите им :) хахаха

16

Bad Company

преди 7 години

Много са ми смешни руските ***. В единия пост реват среу санкциите, в другия ги представят като "благодат" за руската икономика.........

15

Факт

преди 7 години

До Zaz969Медведев с нищо не държи Путин,по-скоро обратното-Путин пробутва Медведев за "доброто ченге",прозападния политик и прочие.Всъщност всичко се решава от Путин.

14

Анонимен

преди 7 години

Правилно, Русия да си върви по собствен път и да не разчита на запада. Трябва да излекува икономиката си от газовата и нефтената зависимост, руснаците да се дисциплинират и да развива пазари на изток. Който владее Евразия владее света. Нищо чудно един ден Русия да каже на запада - скъпи партньори, много ни беше приятно да работим с вас, но ние затваряме магазина за газ и нефт, не ни е нужно повече да продаваме, купувайте от други партньори и много здраве.

13

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо да си развиват селското стопанство. Важното е да не си развиват производството на оръжие пияниците :)

12

русский медведь

преди 7 години

Ета санкциЮ причинила нам большая трагедиЮ !Люде бедние ,нет денги ,пийот спирт ,адеколон ,люде забравили вкус на водку !

11

Хм

преди 7 години

Всъщност по-добре е(за Русия) санкциите да останат!Така няма да има нужда от безпринципни отстъпки,а и руснаците ще се научат да работят по-добре.Сега светът е по-друг и всичко може да се купи отвсякъде,въпросът е да имаш пари.Така че проблемът е по-скоро вътрешен.Западът просто ще клекне в един момент и то не заради Русия,а заради Китай и вътрешните си проблеми.

10

Анонимен

преди 7 години

През 2017 г Русия е включена в списъка на най-популярните развиващи се пазари сред инвеститорите, съобщи Bloomberg. "Руската рубла е основният залог за инвеститорите, които изкупуват валута от държави с ниска основна лихва и купуват високодоходни ценни книжа" отбелязва агенцията. По оценки на швейцарската банка UBS Group AG, възвръщаемостта на инвестициите в рубли според стратегията carry trade през 2017 г. ще възлиза на 26%, което е най-добрият резултат сред пазрите в Европа, Близкия Изток.

9

русофоб

преди 7 години

До Анонимен номер 3То от много голям икономически растеж руснаците вече не могат да си купуват водку ,а пият спирт и разни други ментета за да им излезе по-евтино ! В България сме "бедни" ,но слава Богу още никой не е принуден да пие спирт и одеколон ,всеки има парички за едно шише ракия ! Ае марш в Сибир за да се наслаждаваш и ти на руската икономика !

8

Zaz969

преди 7 години

Сигурен съм че този държи с нещо Путин за топките, иначе не виждам защо Путин би търпял такъв нагъл олигарх.

7

Анонимен

преди 7 години

До привет от ГерманияАбе малко си се поизхвърлил, ама да кажем, че горе долу е така...

6

Смех

преди 7 години

Санции-манции, забрана на руски чиновници да влизат в ЕС, а меките китки за 2016 купили 30% повече газ от Кремъл, Мерцедес с нов завод в Русия, а оборота между Русия и САЩ се увеличил. Само европейските фермери са ощени от тези санкции.

5

Анонимен

преди 7 години

То няма да остане кой да ги налага бе, Медвед, есето вече се разпадна.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Точно така. Те за това вият за да им махнат санкцийте, защо сега цъфтят, цъфтят....

3

привет от Германия

преди 7 години

До АнонименЗначи казваж Русия става по-силна ,а ЕС се разпада ?!Ти как мислиш , аз ли живея по-добре в Германия или мой колега в Русия ?!Ако мой колега в Русия живее по-добре от мене обещавам да си отрежа х-я !Не само ,че не живее по-добре от мене ,а дори живее по-зле от един безработен в Германия ! Тук дори със социалните помощи хората имат по-големи покупателни възможности от работещите в Русия ! Понимаеш что я написал ?

2

Анонимен

преди 7 години

След 3 години санкции Русия е по силна военно и икономически, а ЕС е пред разпад.