86

ЧЕСТИТО

преди 7 години

Честито на всички истински българи! България от десетилетия не е имала такъв достоен държавник! Сърцата ни са изпълнени с гордост! Бог да помага на президента Радев във всичките му дела за благоденствие на България!

85

Анонимен

преди 7 години

До 94 Пишеш неграмотно!!!!

84

а за какво да е

преди 7 години

До Анонимен 21 ми естествено, че лечта ще е за армият, след като церемонията беше за предаването на върховен главнокомандващ на армията...ей то троленето няма край, поне се осведемоте преди да драскате.

83

Анонимен

преди 7 години

Браво,ген.Радев.Показахте на зложелателите,че не само можете да говорите гладко,а можете и да произнесете вдъхновяваща реч,без да четете.За разлика от Плевнелиев,който няма случай да говори,без да държи листчето в ръка.Генерала затвори устата на завистниците и злобарите,надявам се завинаги.Поне по тая тема.

82

Анонимен

преди 7 години

Няма да се спасиш от самия себе си, слаб си....

81

бг

преди 7 години

До 91 Що да не ги давам за пример?Как са построили палата си,след като Плевнелиев влезе във властта като успешен мениджър показа го и като министър беше успешен!

80

сбогом роден бряг

преди 7 години

Досега стоях в България с надеждата ,че ще се оправим ! Свободата я получихме ,а икономическият просперитет не идва бързо ,а трябват усилия ! Затова не бързах да бягам от България защото бях убеден ,че ако не аз то моите деца ще живеят добре ! Но сега съм решен да избягам от България ,ясно е че България ще се ориентира в посока Русия ! Поне ще спася децата си !

79

Анонимен

преди 7 години

Жална ви майка наистина защото Радев зове истинските Българи а не продажниците.

78

жална ни майка

преди 7 години

Радев зове: своите братя русофили

77

Анонимен

преди 7 години

Е поне тоя път не сричаше кат' първолак, че оня денв Парламента)

76

До бг

преди 7 години

Плевнелиеви не съществуваха като семейство , тя живее с любовника си и не ги давай за добър пример! Как са построили палата си, с чий милиони?

75

Анонимен

преди 7 години

Ей, "Мене" ли си, какъв си... Мегданът е за вашите гей-паради, така иска ЕС.

74

маалии

преди 7 години

Мантрите започнаха!

73

Анонимен

преди 7 години

Значи чудите се с какво да се захванете... Да не би Радев изрично да е казал, че иска церемонията да е в "Александър Невски"?! Не е казал, просто там се провеждат всички церемонии, защото е най-голямата.

72

тя

преди 7 години

Това е президент , в който най- много вярвам, дано не ни разочарова, защото вярвах и на Първанозв , но ...

71

Анонимен

преди 7 години

Първо това е най големият православен храм могат да се съберат много хора.И второ дори и в кавички поставена думата звучи тъпо .Коронятва се цар ,крал а в този случай имаше церемония по встъпванеэв дръжност.

70

Коча

преди 7 години

Очакваме Радев да изиска връщането на Цветан Василев от Сърбия

69

стой си Стойчо

преди 7 години

в Швейцария , майната й на България !Въобще няма да се върна ,този русофил ще тласне България под руско влияние от което се отървахме с много зор ! Досега имаше някакви надежди ,поне имахме свобода , липсваше ни само малко усилие за да променим руския икономически-производствен навик който сме придобили и да се ориентираме към западен и конкурентен начин на производство ! Но отсега нататък с този русофил нито свобода ще имаме ,нито икономика !

68

Анонимен

преди 7 години

Това което се вижда от втората реч на новият прецедент е, че тя е пълен котрапункт на първата реч от парламента. Май по "бойкоборисовски" я подкарва летеца - вечерта се опровергава казаното сутринта.Чини ми се, че разочарованите ще са доста и то много бързо ще се появат. Втората реч беше изцяло "натовска" и "европейска", а това е в разрез с голяма част от желанията на офцете, излъгали се на н-ти път

67

Анонимен

преди 7 години

От сега нататък пък ако се пооправят малко нещата аз ще се върна в България.Писна ми от лъжци и предатели и затова съм напуснал но виждам ме хората искат промяна.А тя ще дойде когато започнем да отстояваме Българсике интереси не Руските и Американските а Българските.