8

Анонимен

преди 7 години

До смЕх 7Да ти кажа само, че нито една от двете не диктува парада! Можеш сам да се досетиш кои са шефовете нали?

7

Надя Николова

преди 7 години

До 7Бойко е шеф,а Фанди му е подчинена.Нищо те става без неговата 'благословия'.

6

Анонимен

преди 7 години

През 1975 година правих с мойта бригада един участък на магистрала Тракия от Вакарел до Ихтиман. Които имат път натам да погледнат магистралата в какво състояние на тази отсечка след 41 години. Основата на тази отсечка е отлята от железобетон. В положеният асвал има специален втърдител който не позволява при висока температура асвалта да се размекне а при студ напука. За другите отсечки на магистралата незнам състоянието защото не съм участвал в строежа. Но за тази отсечка знам че е вечна.

5

Сиганин

преди 7 години

Стига сте се оплаквали - на края на правителството Борисов 1 др,Борисов искаше да донесе от Албания албански асвал за да няма пукнатини. Но... не му разрешихте!

4

Надя Николова

преди 7 години

Павлова,това ли ти е 'качественото' строителство,а?Некадърница!

3

Анонимен

преди 7 години

Във Варна е същото - дупка да дупка. Аспаруховият мост, магистралата, и т.н. всичко - цината на винетките и данъците обаче не се променя. От кражби не остават пари просто :(

2

Анонимен

преди 7 години

До Цариградско шосе, от страната на София Прес по време на ремонта засадиха един участък с рози. Розите въобще не се прихванаха - там сега има само клечки, но съм сигурен, че на фирмата е платено.

1

Анонимен

преди 7 години

Пред избори, това е тънък намек че след пукнатините след седмица баце ще си навие и прибере магистралите и ще ви питам тогава къде ще прайте гонки!