122

u4en

преди 7 години

До 89год. Партията (ЦК на БКП - 158 члена) наричаше помежду си редовите членове - Бойният Глупав Отряд на Партията (БГОП) ! Добре са преценили. Направиха ги милионери и продължават да гласуват за тях - добре че останаха около 300 000.

121

Анонимен

преди 7 години

Абе др.Решетникова,поинтересувайте се ,колко народ е на Мин.имална заплата!?Статистиката ги да 4хил.Ле ле ,колко много народ,на фона на 2милиона работещи!

120

Бaй ви Гaня

преди 7 години

Товa е предизборнa стaтия. БСП се изявявa кaто либерaлнa пaртия, която ще оцигaнявa нaшaтa Бългaрия, кaто целтa и не е просперитетa нa Родинaтa, a влaсттaнa всякa ценa, ноцялaтa влaст. A стилa нa г-жa Ниновa е директно комсомолско формaлистичен - сипе обвинение след обвинение Без докaзaтелство. Липсвaт сaмо смъртните присъди. Тaкa кaкто Фaшисткия нaроден съд изтрепa интелигенциятa.

119

Жибор

преди 7 години

Цецка може да беше грозна,но на избори щеше да разбие "красавицата" Нинова- червените затова кандидатираха краснъй льотчик вместо нея за президент!

118

Брикетников

преди 7 години

Верно че малко се поизтърка този въпрос но нека другарицата Ниновска да обясни защо синът и отиде в щатите а не в Русия и дали тя се опитала да го убеди като ще заминава поне да е в Русия?

117

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Вие господин 65 навярно сте членували в БКП щом така яростно ги нападате .Навярно че България се чувстваше подвластна зависима за не малко проблечми от днешна Русия а БКП от КПСС. нограниците бяха неприкосновени .Сега сме член на НАТО и ЕС и в също време сме източна граница на Европа и се превърнахме на транзитно разпредилително депо на мигранти за Европата.До там се стигна да се наемат пенсионени да охраняват границата ни.Как ви се струва млади по на 20-30 годишни полицай не се справят а Тея

116

Коюнджиев

преди 7 години

Другарко Нинова що за социалистическа партия сте вие? Говорите само за пари. Основния проблем на България са корупцията, престъпността и трудовата експлоатация. Относно парите те сами ще дойдат с решаване на основния проблем. Но това явно ще бръкне в интересите на вашите олигарси и затова избягвате да говорите и обещавате нещо по въпроса.

115

Иван

преди 7 години

Тази си мисли че резултата на Радев ще бъде и резултат на БСП. Да ама не, хората гласуваха за личността Радев срещу приличащата на нищо *** Цачева. На БСП електората им почти измря, има все още някой чалдисани който замерят телефоните измамници от балкона с пачки.

114

ПИПИ

преди 7 години

Хайде да видим и усетим Вие Нинова да върнете България напред за което се съмнявам маи пак си чешете езиците.

113

Анонимен

преди 7 години

Стига с тази комсомолска реторика, много е outlet.Цял свят живее на заеми.Огромен брой българи са сключили заем-нищо лошо няма в това.Необходимо е устойчиво развитие на бизнеса в БГ и това не става с политически лозунги, а с пари и съвместно с държавните институции, които трябва да си вършат работата.Крайно време е да се примирим с прехода, да го загърбим и продължим напред.

112

Бай Ристо

преди 7 години

Въвеждането на плосък данък е едно от малкоте свестни неща направени от БСП, даже за друго не се сещам. Вдигането му сега и то за определени заплати със сигурност ще бъде грешка и нинова явно го осъзна или пък експерти са я убедили в това.А предполагам и свалянето на ДДС с 1% в Румъния също е изиграло психологическа роля.

111

До До 132

преди 7 години

Ти си пробвай с бесипе, аз отивам на запад.

110

Хейтър

преди 7 години

Скрийте се другари , не ви ли е неудобно да говорите глупости ?!?! Комунист и срам , хмммм ....... :(

109

Кантарджиев

преди 7 години

Понеси имаме реактори благодарение на Серго и Царя. Затова първия го туриха евро лапач.

108

Жибор

преди 7 години

Над 150 милиарда спестени от народа ни средства се изпариха по времето на Виденов в посока Русия и Сибир а някои- за купуване на фалирали английски вестници,които да ни дезинформират "от там",но също и за флоридски "вилички" на техните собственици.

107

До 132

преди 7 години

До сега-8 години бяхме с БКП и нищо добро не видяхме.Да се пробваме пък сега с БСП и да видим какво ще стане.И без това в последните повече от 20 год.живота ни е един непрекъснат експеримент.Кой ли не се опита да ни "оправи".Даже един стигна още по-далече като обеща това да стане за 800 дни.Е,стана,ама само за него.

106

Бешипето

преди 7 години

ще се чувстват много комфортно със заема на Боко. Хем ще разполагат с пари, хем ако се издъни работата ще прехвърлят вината на Тиквуня

105

До 128

преди 7 години

Изглежда ти харесва заема от 20 милиарда/с лихваите/който Борисов взе и не съзнаваш,че всички ще го плащаме години наред.Харесва ти,че мизерията ще продължи /освен,ако не си от тия,които се облажиха от този заем/.Когато Орешарски поиска 1 милиард,оревахте орталъка,а сега 20 милиарда ви се виждат нищо работа.Но народа вече се освести и кредит на доверие повече няма да видите.Толкова кражби не си е поизволявало нито едно правителство.

104

Анонимен

преди 7 години

Борисов е добър бизнес посредник.Нинова е политкомисар.Естествено, че ще изберем Борисов.

103

селска пръчка

преди 7 години

тази е като селска клюкарка и интригантка с тези махленски гюрлутии политика не се прави таварищке Нинова