21

1

преди 7 години

Платена при установяване на нарушението? Колко българи имат в джоба си 200 кинта като излязат сутрин от тях ? При положение,че минималната работна заплата е 460 лв. ? Що за санкция не подлежи на обжалване ? И като я спрат от движение на място,с какви документи ще се върна обратно ? Само недомислици и проблеми.

20

Анонимен

преди 7 години

До ДаниЩото си колониален роб, свиквай.

19

Дани

преди 7 години

А защо за мен акт от 300 лева, а за чужденеца компесаторка за 200 лева?!?!

18

А,защо не е от 2017

преди 7 години

Пак далавери нека да е от2017,г ще сме си ощетени и тая година,а за дупките по пътищата г-а "Винетка"Павлова си пасива ,наглост и безочие.(100кила е)

17

Тодор

преди 7 години

До АнонименКакто в Гърция ти свалят номерата предполагам...не ,че нашите продажници ще го направят, но пък дай боже да ни изненадат приятно...

16

Анонимен

преди 7 години

"99% от всички водачи, хванати да шофират без валиден винетен стикер през 2016 г., са чужди граждани"+"Компенсаторната такса няма да подлежи на обжалване и ще трябва да бъде заплатена в момента на установяване на нарушението. В противен случай автомобилът ще бъде спрян от движение." Как българския КАТ ще спре от движение кола, която е с чужда регистрация?!? Моля за пояснение.

15

Анонимен

преди 7 години

Занимаваме се с глупости. Навсякъде около нас в съседите има бариера(тол такса) - плащаш - минаваш. няма глоби, няма простотии. само усложняваме.

14

Вихър Райчев

преди 7 години

Еднодневна винетка!?Хубаво,но каква ще и е цената? Понеже сме в България,предполагам ще е доста неизгодна и с две еднодневни ще прескочим цената на седмичната.

13

Иван

преди 7 години

"взимат продължетлна почивка през лятото и я прекарват в родната си."Ех правопис, правопис....

12

Анонимен

преди 7 години

Е сега какво "компенсиране" ще започне на КАТ-аджии и ДАИ-джии...Съвсем им оправиха живота ! Ден година храни !

11

Бобо

преди 7 години

Перфектно сега ще направят на границите за незапознатите да не пише, че е нужна винетка и след 2км те спира някой катаджия и ти иска 200 лв кешовица.....

10

Абсолютно честно

преди 7 години

Абсолютно честно, точно и правилно рамкирано. Насочено е много правилно към транзитно преминаващите, плюс 3 месечните и по-кратките дават достатъчно гъвкавост за всички и всеки може да направи своя избор, без да се притеснява.Плюс определено не са скъпи, не виждам причина за мрънкане, а най-вероятно ще последва такова. ;-)

9

Галина

преди 7 години

Новите законови разпоредби влизат в сила от 1 януари 2018 година.-Защо промените влизат в сила чак след една година???????

8

Анонимен

преди 7 години

НАЛИ СЪДА РЕШИ ЧЕ СВИНЕТКИТЕ СА НЕЗАКОННИ!ЩЕ ТРЯБВА ДА СЪДИМ ПОСЛЕ КАТ ЛИ??

7

Анонимен

преди 7 години

Сигурно ще снабдяват КАТ с пост терминали :D

6

Bit

преди 7 години

До 2-ри.Ти като ходиш в чужбина кои закони спазваш, м?

5

Анонимен

преди 7 години

Винетката трябва да бъде талон за безплатен ремонт на окачването на автомобила в сервиз.

4

До 2

преди 7 години

Ами така, както ти свалят табелите в Гърция...на пътя директно

3

КАТ

преди 7 години

КАТ'аджиите да черпят.Направиха им подарък на тръгване.

2

Анонимен

преди 7 години

Ще приема, ако паралелно се приеме Компенсаторна такса (200 лева) на място за непроходим път или участък от пътя. Да ми се изплаща от тикво-премиера, който обещаваше да лови снежинките с рЪце.