54

Анонимен

преди 7 години

kolkoto i to4no na vreme da e ti4kal na to4noto miasto to4no to4i to4en 4ovek vavede kam prezidentsvoto posta Pavi Lebovnik. ta ot koi biudjet to4o tosi to4en 4ovek e plastal masrafa to4no na tova miasto to4nata zaplata na to4nia Prvi Liubovnik?

53

Анонимен

преди 7 години

Срам за страната и поставя проблема за подбора на кадри и че трябва да се намали мандата от 5 години, защото в бъдеще подобно недоразумение може да застраши страната.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55:иваНямаш ли страх за бъдещето на децата си с такова сляпо прокарване на чужди държавни интереси, които желаят унищожението на собствената ти родина (ако си българин а не руснак).Нямаш ли страх от бога въпреки че вие комунистите сте безбожници но знай че бог (ако искаш го наречи провидение) никога не забравя. А Плевнелиев е велик защото от както аз се помня (на 68 години съм) е първият български държавник който безпощадно каза истината за Русия.

51

Анонимен

преди 7 години

В този форум има прекалено много ватенки, които слагат минуси на нормално мислещите хора. Харчете си рублите със здраве и си пуснете Йосиф Кобзон.

50

Анонимен

преди 7 години

Най-големия срам който някога сме имали.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен71 Напротив,Обама бе твърде толерантен къъм руснаците и затова плати висока цена.Усети се,едва в края на мандата си.Тепърва ще сме свидетели,каква заплаха за света е Русия.

48

Анонимен

преди 7 години

"Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: Стрижено е!. [...] От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно." - Захари Стоянов

47

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е най-добрият президент в новата история на България.Демократ,евроатлантик и патиот.Не мога да повярвам,че в България има толкова много прости хора и алчни за парите на руснацит/обикновено,платени от всички нас/че,които могат да застанат срещу нтересите на България,оплювайки Плевнелиев.Това е една тъжна статистика и слава Богу,губят на избори.

46

u4en

преди 7 години

Плевнелиев - следващият ген.секретар на НАТО !

45

Анонимен

преди 7 години

Аз,аз,аз,не спря да се величае и да благодари на Обама,да плюе руснаците,да не го е и***ал някой руснак тоя ,че толкова ги мрази...

44

Анонимен

преди 7 години

Президентът Плевнелиев изкара труден мандат и направи много неща - най-малкото състави две служебни правителства в критични моменти, така че това е изключително успешен мандат. За сравнение - Първанов ни натресе тройния шлем от което загубихме милиарди. Да не говорим в края на мандата как Първанов ходеше само на лов и по леки жени.

43

Анонимен

преди 7 години

***.

42

Анонимен

преди 7 години

Благодаря на всички и времето, че повече в живота ни няма да има ***.и като ПЛЕВНЬО И ТИКВАТА !

41

Бай Ганьо

преди 7 години

Плевнелиев като президент: Точният човек на точното мястоКой го каза това? - Ердоган_

40

Анонимен

преди 7 години

РУСКИЯ НАРОД Е СБЪРКАН. ТОИ НЕОБИЧА КОМФОРТА, НЯМАГО НИТО В ПРОДУКЦИЯТА, НИТО В УСЛУГИТЕ. РУСКИЯ НАРОД Е МЪРЗЕЛИВ НАРОД С ПРОМИТ МОЗЪК ОТ 100 -200 ГОДИНИ. БЕЗ СОБСТВЕНОСТ , БЕЗ ПЕРЕСПЕКТИВА.ОБИЧА ВИНАГИ ДА МУ Е МЪРЛЯВО И ДА ЖИВЕЕ НА ГОТОВО.

39

Анонимен

преди 7 години

Браво Плевнелиев ! Най-добрия български президент до момента ! Щом те критикуват толкова яростно, значи си на прав път. Не позволявай на руската и турска диктатура и българските им лакеи да унищожават България!

38

Наблюдател

преди 7 години

Не знам дали Плевнелиев е българофил до мозъка на костите, но през всичките години не си пусна палците на краката обърнат с гръб към американците.

37

прав е президентът

преди 7 години

Така, изпълни всичко, което обеща. Обеща на шева на ЕВН задкулисно притовзаконан, антиконституционна, необявена среща в един хотел във Виена. На тия срещи не се играе нито шахмат, нито се дават карти на масата, дават се едни други хартии под масата!

36

Анонимен

преди 7 години

Представям си как утре на изхода ще му набият един шут отзад. Как може народ да има президент с прякор ***?

35

Анонимен

преди 7 години

НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ , КОЯТО НИКОГА НЕ Е БИЛА РУСКА !. ИМА СПЯЩИ РУСКИ КЛЕТКИ , КОИТО СЕ ВЖИВЯВАТ ЧЕ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО?. ПИШАТ И ДЕЙСТВАТ ПРОТИВ БЪЛГАРИ.