89

ххх

преди 7 години

почна се третата световна война

88

Добре ще е..

преди 7 години

До Анонимен... да научите правописа и четмото!:)

87

Радко

преди 7 години

По време на югославските войни Русия нямаше възможността да помогне на сърбите понеже самата тя беше в незавидно положение, но сега съм сигурен че няма да ги изоставят.

86

Анонимен

преди 7 години

До 113 Сегашните младежи са 100 пъти по умни от теб. Превъзхождст те във всичко. Те градят, а такива като тебе казармени типчета бутат света към война, защото вие друго неможете. Агресията ви е посяна в комунизмът.Сажелявам ви.

85

Анонимен

преди 7 години

Русия използва умело сръбския конфликт с Албания. Постоянно бута страната към война. Сърбите не знам ,защо продължават да стоят с тази прокоба Русия. Станаха по зле от Албания даже....Ужас Мястото на Сърбия е в ЕС далеч от Русия.

84

овеч

преди 7 години

Май нещо сте става напечено,ми се струва?Сърбите получиха бая въоръжение.

83

Анонимен

преди 7 години

Ди анонимен. На този сайт...Изобщо не си в час. Да си против агресивна Русия не означава да си американофил, а българофил защото Русия е против ЕС и работи за неговата дестабилизация. А това означава, че е и против България. Така, че тук има българи и русофили българофоби

82

Анонимен

преди 7 години

Искрено се радвам, че новото поколение изнежени мъже в това число и у нас, ще бъдат сериозно шокирани от кризата на евроатлантическите ценности.Защо така?-ами, защото са глупави и слаби.Всеки човек с елементарна логика може да прогнозира какво ще се случи с ЕС. Само силните ще оцелеят!-законите на джунглата, чичовите!

81

Анонимен

преди 7 години

На тоя сайт половината са русофили, половината-американофили. Българофили-няма!

80

Анонимен

преди 7 години

Ди един тамКосово е признато от 109 държави членки на ООН бе умник! Колко признаха Крим?

79

Анонимен

преди 7 години

Лавров вече си мечтае за НР Митровица, а още не признал Донецката и Луганската НР.

78

Jdj

преди 7 години

Тоя грозен кон отново се е изказал така, сякаш със мазните си задни части. Явно е прекалил с Бояришник отново, руските сливундери да си гледат тяхната мизерия, тоя очилат грозник си дава нулевото мнение по въпроси, които не засягат руската кочиня. А това дето сръбските нещастници ги слушат ще доведе до тоталното изолиране на сръбската кочиня от ЕС. Казах Хау!

77

Анонимен

преди 7 години

До пророкаНе краварите, а руските *** искати ба Жалйаните да има конфликти и напрежение. Русия бе може без да прави конфликти, да пролива кръв и да убива хора.

76

Селянин

преди 7 години

Почва се. Давам квартира на село, далече от "зелените човечета". Побързайте!

75

Анонимен

преди 7 години

На путинова Русия е нужно по границите на ЕС да има конфликти, да се лее кръв, да умират хора, за да може Русия да предложи услугите си като "миротворец" Тя прави това с цел да покаже на света, че всъщност е миролюбива държава, никога не е била агресивна и иска да работи за световния мир. Но намеренията и са толкова прозрачни, че никой не се заблуждава за истинската и същност.

74

бай ганю

преди 7 години

що ли не се изказваше толкова активно за мир и в сирия?

73

Анонимен

преди 7 години

Ако и този път ще започне война там, американците *** н и ще си бягат надалеч ,защото този път Русия има ПУТИН ,а не този *** Елцин ! Русия е над всичко!

72

Анонимен

преди 7 години

Лавров & Со направиха така, че всички съседни държави да мразят Русия !

71

Анонимен

преди 7 години

Лавров е дипломат от най-висока класа, направо брилянтен дипломат, но Русия повече на Запад няма да пристъпи. ЕС върви по свой път.

70

Турчина

преди 7 години

Лавров каза още, че не бива етнически албански сили да присъстват в населените със сърби райони в северната част на Косово.Все едно Ердоган да каже етнически български сили да не присъстват в населените с турци райони в България.Що за глупост е това което казва Лавров в собствената си държава неголи ще питат силите им къде и как да се настанятАйс... от тука