108

Анонимен

преди 7 години

v psihiatriata

107

Анонимен

преди 7 години

Г-н Плевнелиев ми върна надеждата, че все още у нас има нормални хора които се занимават с политика. Истерията около него доказва, че останали политически престъпнци изпадат в див ужас, че може да има неподкупен и честен политик.

106

Анонимен

преди 7 години

След това недоразумение който и да дойде ще е по-добре. За малко да ни скара с целия свят. ГошУ, с него ставата двама Авропейци. Като ти чета поста май си не нещо "бело" или си се напушил.

105

Гошу

преди 7 години

Според въпросната дама пазителка на традиционните руски семейни гнезда, досегашният Наказателен кодекс допуска семейното насилие да се санкционира по-строго от побоя над случаен човек на улицата, което не било справедливо.Новата промяна предвижда побоят вкъщи да се наказва само административно, когато се случва за първи път и нанесените от него травми не са осакатяващи. Т.е. една синина около окото, пукната устна или отскубнат кичур коса са "наказуеми" просто с едно административно размахване на пръст.

104

Гошу

преди 7 години

"Не бьет - не любит!", казват руснаците. Не те ли потупва съпругът, значи не те обича истински, така че приемай всеки шамар вместо "обичам те!" и се радвай на всяка синина като на подарено цвете.Само преди дни руската Дума прие на първо четене законопроект, който на практика декриминализира насилието у дома.Инициативата за подобна промяна е на председателката на Комисията по семейните въпроси към Руския парламент ултраконсерваторка Елена Мизулина.Според нея това изменение се налага, за да се "опазят семейните ценности и родителския авторитет".

103

Гошу

преди 7 години

Жалко! Отива си един европеец, западняк със западна нагласа, на негово място идва един ***, марионетка на една дива нация, пиеща лосион за вана и нямаща нищо общо с цивилизацията. Диваци от средновековието, които освен с оръжия за масово унищожаване на хора няма друго с какво да се похвалят. Носители на православните ценности. Ха-ха-ха, смяяяяяях, какви празни думи само :) И бай дъ уей, в Колхозия декриминализираха насилието над жените, тоест можеш да си биеш жената когато ти е кеф :)))

102

Анонимен

преди 7 години

Росене да си жив и здрав ! Истинските българи сме с тебе , тук има некви *** дет те плюят , но не се връзвай , те го правят за рубли .

101

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (115)Тц. Да ти кажа, не помня такова нещо. Всичката работа я изака Костов между 1998 и 2001, когато подписа на бегом като за последно заробващия договор за 15 години напред, 4 дни преди да сдаде поста. Овчаров не е цвете за мирисане и наистина има пръст в мариците, но това беше чак 2005 за един особен залог за гаранция на борчовете на НЕК към ТЕЦ-овете. Това е съвсем друго :)

100

Бай ви Тошо

преди 7 години

лви читалища кви кръчми бе в панделата предател!

99

Анонимен

преди 7 години

*** си е тъпо!Създал условия за три кризи и два служебни кабинета!Браво!Чудесен атестат за управленчески постижения!Шофьор с три катастрофи и последващи смени на автомобилите трябва да лежи в затвора до края на живота си!Всичката управляваща ни след 1989г парто и бюро-кре-тенщина е за там!Освен съзнателно,планово и целенасочено да създават проблеми и да унищожават народ,икономика и държава друго не могат!И за това са виновни майките и бащите им!"Крушата не пада далеч от корена си"!!!

98

на 2 ракийки

преди 7 години

ВИДЕХТЕ ЛИ КАКВО СТАНА С ......ЧОВЕЧЕТО..........ПРОПИ СЕ!!!!!!

97

до 110

преди 7 години

Е това го знаеме, че възпитанието ти е дадено от комунисти.

96

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ107Това не е "бизнес",а рекет към по-слабия.С помощтта на рубладжиите у нас,Русия рекетира българския народ.Добрият бизнес няма нищо общо с вандалския,азиатски,агресивен рекет на "Тазпром".Затова и бе наказан от много европейски институции.Русия използва газта за геополитика,ако твоят малък мозък още не е разбрал.

95

Анонимен

преди 7 години

Тоя прецедент ако ми се яви в кварталното кръчме - знаете какво ще му се случи и паница фасул на главата ще е най-малкото (не на всички им работят културните спирачки).Плевел вземи си дълга отпуска за да не ти я натрапят, ходи у гръцко на вилата.

94

до 107

преди 7 години

"Наблюдаващ"Нима вярваш,че някой те взема за българин,или за обективен,ти си руски слуга и най-обикновен лъжец.Кой може да "заслужи", това,което на нас ни направи Русия?Не пиши глупости.Поради продължилата бедност,българите имат много ниска политическа култура,вярват на продажните медии и на българомразците от БСП и компания,коита са руски слуги и величаят своя екзекутор-хулиганите от Кремъл и безродниците от БСП и компания.

93

Гробокопач

преди 7 години

Досега преброих точно три герберски тро.ла, дет цъкат минуси, има ли още гербери, дето искат да слушат наш Роска, как им дудне за светлото бъдеще по кръчмеята и разваля вкуса на ракията?

92

Наблюдаващ

преди 7 години

До АнонименМалка поправка. Русия е била враг на България само когато България сама и по "собствена воля" (демек, на управляващите продажници) е заставала срещу Русия. Същата работа е и сега.Колкото до газа - ние какво направихме, за да им спечелим доверието, че да ни го продават като на наши хора? Това е бизнес. Същото като с Марица 1 и 3. Ама не знам защо на вас русофобите там работата не ви смущава, хубавко ви е, нали?

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен84 Аме да,народът е *** и вярва на хулите и клеветите на безродниците-комунистите от БСП и компания,на продажните медии,на московските агенти у нас.Затова е и на това дередже.По-ви бе добър незнаещият английски и никъде непоканеният,нискочелест любител на архани и "агнешко",Пъванов-Гоце?Запади когото сега платихте над 2 милиарда на руснаците за "Белете"?!

90

Анонимен

преди 7 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. - Захари Стоянов

89

IVAN

преди 7 години

Jiv i zdrav da ste gospodin prezident!Ve ste velik uspql istinski BULGARIN.