36

Анонимен

преди 7 години

Защо мислите че Радев е руски генерал ? Защото Нинова му предложи тръмплин ? Не се тревожете. Зад гърба на Радев стои една доста умна жена Деси. Зад гърба на всеки успял мъж стои една жена която е още по успешна. Имам вътрешно чувство че Борисов и Радев ще се сработят добре за благота на България. Борисов беше заобиколен от корумпирани крадци.Всички те трябва да бъдат осъдени и затворени.

35

Анонимен

преди 7 години

Отива си Президента, идва соц. ***!

34

Анонимен

преди 7 години

Как така веднага след пост в защита на Росен и против гадните руснаци, Радев или Тръмп, се натрупват плюсове за отрицателно време?Аз си го обяснявам така - тук има доста работещи във фирми за "дигитална репутация", тоест либерални ***, които много ги боли, че в края на седмицата циркът им се разтурва и отиват на резервната скамейка, изхвърлени и нежелани.

33

ноно

преди 7 години

Да излиза Плевнелиев максимално бърза.И да си пожелаем в бъдеще да нямаме подобен безличен президент.

32

Анонимен

преди 7 години

До 38Така е, добре, че имат двигател от 60-те години който все още може да вдигне консервите им до ниска земна орбита, а великата им Ангра още седи в хангара на ниво прототип. И докато Русия предлага ТАКСИ услуги на страните правещи реално космическа наука в Слънчевата система, нейните сонди седят на дъното на океана.

31

Анонимен

преди 7 години

Ще ми се на излизане някой да му набие един шут в гъ.. на тоя подлизурко. 4 години с глава заровена в снега и дрънкаше едни и същи глупости и сега ако америка завие излиза е бил напълно безсмислен като президент

30

Анонимен

преди 7 години

Питай американските космонавти за *** Русия и по-специално руските двигатели, без които не могат.После се изказвай за "цивилизационното изоставане" и тем подобни либералски шутовщини.За мърдането разбрахме, ама накъде ще мръдне сега целия екип от млади юристки, пиарки, мениджърки и тн. Протестърчета?

29

Анонимен

преди 7 години

Успех и на единия и надругия. Дано някой успее да даде отговор защо трите деца на безработна майка вдовица се отнети от майката и дадени на три ци*гански приемни семейства ? Всяко ромско семейство ще добави към социалния си бюджет още 700 лева за едно от децата.Децата са три. Държавата ще даде 2100 лева на три ромски семейства вместо да помогне на майката да ги отгледа.ПИТАМ ЗАЩО ?ЗАЩОТО РОМИТЕ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ДАВА КОРУПЦИОННА ТАКСА НА СОЦИАЛНИ СЛУЖИТЕЛИ ??ДЪРЖАВА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

28

Анонимен

преди 7 години

До 35Оф аман с тая Русия вече писна ми да слашуам за тая ***! Каква работа има България да гледа към нея??? Никаква! Не са мръднали икономически последните 30 години, а цивилизационно от последните 100! Кое точно в Русия трябва да ни е за пример? Кое? Кое точно работи в Русия? Уж голяма страна уж много ресурси, а реално нищо. Ако не изнасят газ са живи умрели.

27

Анонимен

преди 7 години

Росене, чао и няма да ми липсваш!Никъв бизнесмен не си! Истинският предприемач вижда възможностите и заплахите, но никога не разрушава връзките си, дори и с конкурентите. Това, което направи ти с Русия е престъпление - успя да влошиш отношенията и да ги принизиш под нулата. Не се прави така със основен търговско-икономически партньор в енергетиката. Нали си големия предприемач и стратег?Сега кво ще правят секретарките ти, пак ли стават протестърки?

26

Нас

преди 7 години

Оказва се ,че наистина ,.Не е в час !Прочетете следващата новина!

25

Нас

преди 7 години

Сбогом,няма да ни липсваш !!!

24

Анонимен

преди 7 години

Върху президентството трябва да бъде поставен часовник,който да отброява часовете до края на мандата на сегашният президент.Дано всички негови изказвания и действия да останат като лош сън в съзнанието на българският народ.

23

Анонимен

преди 7 години

И ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен!

22

Анонимен

преди 7 години

До ДаниТрябва да си щастлива не от тръгването на Плевнелиев а от идването на Радев. Все оак е руски агент и ще защитава руските интереси.

21

ами

преди 7 години

Най-после!Няма да му гледам мазната усмивчица и да чувам какви бисери ръси!

20

Георги Шопов

преди 7 години

Наи после ще се махне *** с глупашката усмивка и плямпането на идиотщини ще спре от институцията....

19

Анонимен

преди 7 години

Излиза един достоен човек, влиза един руски шпионин и предател!Оставка!

18

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7Русофилията е идентификационен комплекс. Индивидите засегнати от русофилия не знаят руснаци ли са или руски роби.

17

Иде

преди 7 години

Време за мъже!!!