12

Анонимен

преди 7 години

Хаха, рашките пак заплакаха.

11

КВО ДА СЕ ПРАВИ...

преди 7 години

ТАКА Е ВИНАГИ -------КОГАТО ЕДНО ОБЩЕСТВО КАТО РУСКОТО --- ЖИВЕЕ И СЕ ФИНАНСИРА ЕДИНСТВЕНО ОТ ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ И ОРЪЖИЯ!ТРЯБВА ДА ВОДЯТ НЕКАКВА ВОЙНА -----ЗА ДА ЖИВЕЯТ И СЕ ХРАНЯТ!!ИНАЧЕ--ЗАГИВАТ КАТО ДЪРЖАВА!НАЙ-ДОБРЕ СЕ ВОЮВА С ТАКИВА -----КАТО НЕ ИМ ДАВАШ ВЪЗМОЖНОСТ , ДА СИ ИЗПРОБВАТ ОРЪЖИЕТО ВЪВ ВОЙНИ!!ПРОСТО--------ЯКО ВЪОРАЖЕН ДО ЗЪБИ ..."МИР"!!!!!!!РЕГЪН------ГО ПРИЛОЖИ ....И СПЕЧЕЛИ !!!!!СЕГА Е РЕД-----НА ТРЪМП!!

10

Анонимен

преди 7 години

ахаххахахха Страната от третия свят - Русия, управлява президентите на САЩахахаххаххаххахаххха евроатлантиците увиват, като гладни кучета

9

Анонимен

преди 7 години

Ни САЩ,ни Русия ме интересуват повече, отколкото засягат българските интереси. Не симпатизирам на никого от президентите им - те си вършат тяхната работа и не ги е грижа за нас повече, отколкото е засегнат интереса им.Да живее България!

8

Анонимен

преди 7 години

Ниии жертва паднахххме в неравнаа борбааа... Хайде бе? Сурьозно.? Ха,ха, ха. Руснак, ако е победен и не само руснак , няма да си признае.

7

Анонимен

преди 7 години

*** на за.. Дници американски

6

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

Време е путин да изпита някоя цветна революция на гърба си и да бъде свален от власт най-накрая... Да живее САЩ, долу русия и путин!!!

5

МДАА

преди 7 години

До do 3виж ми окото

4

do 3

преди 7 години

а на другите руснаците са им виновни :)

3

Пич

преди 7 години

Еми щом "основните Интернет сървъри" са разположени в САЩ, да вземат руснаците да забранят Интернет, и да си направят собствен. Все някой на тях им пречи да имат "световно господство", все САЩ са виновни за нещо. То и нашите лу*мпени, и те са прихванали от това мрънкане, само "САЩ" и "Сорос" са им в главите. Не могат да си напишат правилно името, ама Запада е виновен. Комплексари! Хубаво, че тези любители на лосиони за вана, нямат много акъл в главите си, че иначе

2

Анонимен

преди 7 години

И сега всесилният и вездесъщ Владимир Путин ще насъска руските хакери! Няма нищо на тази планета, което да не се случва без негово съгласие и против неговия интерес!

1

Анонимен

преди 7 години

Типично активно мероприятие на КГБ. Вместо да отрича, да се представи за жертва.