102

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ - най-големия червен Зад. ник под слънцето.

101

ТОВА Е ЯСНО 118....

преди 7 години

НИЕ ОБАЧЕ .....ТОЧНО ЗА ТОВА СМЕ ТУКА!ИЗПЪЛНЯВАМЕ РОЛЯТА НА "ТРЪН"--- В ЧЕРВЕНИТЕ ***!/... за да не се самозабравят...и за да не си поверват наистина на собствените си простотий../АДСКИ Е НУЖНО, ШЕ ЗНАЕШ....ХА,ХА,ХААААААААААААА.... !!!!

100

Анонимен

преди 7 години

То се знае, ЧЕ .СИ РАЗМЕНЯТ ВЛАСТТА. Затова В ЕС.БРОЯТ БЪЛГАРИЯ.КАТО ЗАТРИТА ДЪРЖАВА. Народа беден но РУСИЯ Е ДОВОЛНА. За нея СМЕ И КУХНЯТА.

99

М, да ...

преди 7 години

До 117 АнонименПотвърждаващ написаното! Смърдиш като предизвикваш гадене в живите! пп. Човек съм, живея в 21-ве век (тук и сега) и се опитвам да гледам към бадещето, още повече че миналото неможе да се върне! 117 при теб процесът е гниене и на нормален човек му повръща от такива като теб! Преди 44та има хора които са живеели в земляни, на махали, ... беднотията е била огромна в по голяма част на страната, порови се из историята дори в докладите на тогавашното НС!

98

Анонимен

преди 7 години

До Червените милионериНяма незнайни, всички са знайни, но ти караш по късия списък! По-дългата версия включва хората, на които симпатизираш или сте на една хранилка...Де късогледство, де! Или те още са на власт и не смееш да ги допишеш?

97

ВОЛЕН САЙДЕРОВ

преди 7 години

ТИКВЕНОТО ПРАВИТЕЛСВО НЕ ТРЯБВА ДА ИДВА ОТНОВО === НИКОГАА ВЕЧЕ И ПОВЕЧЕЕ !КАКТО И ПАТРИОТИ=МАФИОТИТЕ НЕ ТРАБВА ДА ИМАТ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИ.

96

Анонимен

преди 7 години

До 115 ТЪПОТАТА ИДВА С ОГРАНИЧЕНИЯТА НАЛОЖЕНИ ОТ ЕДИНСТВЕНАТА партия Бе Ка *** БКП. 1944г. / създала лагерите Белене, Ловеч, Скравена и др. / ПО ОБРАЗЕЦ НА " ВЕЛИКАТА" КПСС.

95

Анонимен

преди 7 години

Оставка подадохте, никой не ви ръгаше.Плевнелиев три месеца се мота не състави правителство.И сега какво правим? Какво иска този и за какво мрънка?

94

Анонимен

преди 7 години

До 115А бе ти наистина ли го мислиш това което си писал????!!!!!Защото ако е истина на теб ти трябва квалифицирана помощ и то дълготрайна.Преди комунистическата диктатура, България има най висок жизнен стандарт на Балканите, а къде сме сега?Комунистите избиха 35 000 човека- цвета на нацията,интелигенция, учители, предприемачи,лекари, военни. Забраниха религията, частната собственост. От учиха хората да работят, а ги принудиха да доносничат. Който реши да напусне комунистическия рай бе застре

93

М, да ...

преди 7 години

тъпотата на антикомунистите живеещи в миналото (45+27) е потресаваща! :) Ми не ме интересуват болежките Ви бре, че виждаш ли там преди 45+27 години са ви отнели земицата и имотчетата ви, но и са пробвали/Опитали да ви възкачат на по високо еволюционно ниво на индустрализма и мащабиране на икономиката на БГ и да ви направят хора, *** вие вместо да сте израстнали от домашен ***/тревопасни в хора, бре, Вие пропадате до ниво гюбре! Да всичко това е било! И ся ко праим?!? Накъде, м?Смърдите си!

92

Анонимен

преди 7 години

Тоя не е ли в затвора?

91

Анонимен

преди 7 години

Боже, с какво съгрешихме, че тоя пак ни дава акъл.Ако си се родил за мутра колкото и да се напъваш друг няма да станеш.

90

Колцатев

преди 7 години

Другаря Радев не се обявява открито за излизане от ЕС и НАТО. Или не му стиска или просто разбира, че робското му племе няма по-добър избор и ще я закъса както през 97-*** ако се отделим от запада.

89

сминдух енд чесън

преди 7 години

Цветанов недовижда,на власт е пак БКП ,просто нашата политическа система не можа да роди друго,а само червени уродчета.

88

Анонимен

преди 7 години

Много птотивна мутра. За петте апартамента призна, а за колко още не е?Цял народ знае, че е за затвора, той седнал акъл да дава.

87

Костов

преди 7 години

Феновете на са бесепе са отчаяни. Те бълнуват пак Русия. Единственото което им обещава тяхната партия е да вдигне данъците на тези които движат икономиката напред и осигуряват работни места на необразованите и мързеливи фенове на бесепе. Обаче това няма как да се случи.

86

М, да ...

преди 7 години

До бай ИванЕ и? Да им завиждаме ли? Ами , не! Всеки си има своя път в този живот! Неможеш да надскачаш нива в родовото развитие, т.с наследниците на крадците рано или късно ще платят цената, че родителите им са платили обучение на децата си с нещастието на много хора и ограбването им! Има неотмевими природни закони в този свят които немогат да се пренебрегват, заобикалят, и едно от тях е че кастови нива немож прескачаш: Слуги-земеделци, занаятчиии търговци- войни - жреци!

85

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ - БСП - всички са от старите комунисти. Само си менкат властта, за да лапат всички от баницата. Рекетират бизнеса и държат големите пари само в "наши" хора. Аз не мога да си представя че Румъния ни задминаха по стандарт. Преди 20год. нямаха пари за улично усветление - бяха пълна скръб. Сега ние останахме най зле в цяла европа. А едно време гърците са идвали да ни работят, а румънците винаги са били по-назад от нас. Комунистите Изтрепаха предприемчивите хора - замениха ги с партизани

84

Анонимен

преди 7 години

Отново социализъм,Отново български села,Отново българска армия,Отново 9млн българи,Отново образование,Отново българщина!

83

шофьор на Григор

преди 7 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина агент в 7-мо Главно Управление на ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!