129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 172"А има ли изобщо сайтове в България които да не са проруски?---"Проруските" сайтове НЕ публикуват ЕЖЕДНЕВНО материали ИЗКЛЮЧИТЕЛНО само за "роми"($игани), банкянски тикви и "нещастни бежанци"(нашественици).

128

СЛАВА НА ГЕРБ!

преди 7 години

ВИНАГИ ЩЕ СМЕ С БОЙКО И ГЕРБ!ДОКАТО БЯХА НА ВЛАСТ-----БЯХМЕ СПОКОЙНИ И УВЕРЕНИ !ОТ 22.01----ИДВАТ ЧЕРВЕНИТЕ "ЕКСПРОПРИАТОРИ НА БАНКИ"!!!ЯКО ВИ ДУПЕ НА ВАС --- И НА ....СИРОМАШКИТЕ ВИ ПАРИЧКИ В БАНКИТЕ.

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 165"Коментари се трият само тогава когато сигналът за неуместен коментар е подаден от регистрирани рубладжии ! Техните ай пи адреси се знаят от администратора и сайта е програмиран така ,че да се трият коментари само ако сигнала е подаден от потребител с тези ай пи та ! Сайтът е проруски ,не го ли разбрахте до сега ?!"А има ли изобщо сайтове в България които да не са проруски?

126

Анонимен

преди 7 години

Прагматично сте изтрили 70% от коментарите.Не му понася на Баце народната либоФ.

125

да

преди 7 години

Бойко Борисов е човека направил най-много за тая държава за целия преход, фъшкиите оставени от БСП и компания трудно се ринат понякога трябват доста години. Ако искате да сте добре просто не ги избирайте да ви управляват

124

Анонимен

преди 7 години

До нНе бе, ние не сме ***, а караконджули ! Защото твоя приятел ни докара до там че на караконджули да заприличаме !

123

Анонимен

преди 7 години

Прагматичност ? Ама тоя знае ли какво е това ?Ако го знае, мога да му кажа само едно голямо ГРАЧУЛЕЙШЪН !

122

н

преди 7 години

Тука е пълно с *** на БСП, плащат им в рубли

121

Анонимен

преди 7 години

До как се трие коментарКоментари се трият само тогава когато сигналът за неуместен коментар е подаден от регистрирани рубладжии ! Техните ай пи адреси се знаят от администратора и сайта е програмиран така ,че да се трият коментари само ако сигнала е подаден от потребител с тези ай пи та ! Сайтът е проруски ,не го ли разбрахте до сега ?!

120

И вълка сит, и ....

преди 7 години

Бойко е факир в обръщане на палачинката!

119

tri

преди 7 години

Докато гласувате за БСП нинога няма да се оправим, тея дори за малко да вземат властта правят поразии за десетилетия, оня ден се платиха 1,3 милиарда за реактори, как да има пари за икономика, пенсии по-добри доходи

118

Анонимен

преди 7 години

Честит ви Бойко Васил ромииииии !

117

новина

преди 7 години

Днес Борисов ще открие Банго Васил и ще друсне здрав празничен кючек с много гюбеци

116

Анонимен

преди 7 години

БОЙКО Е ГОЛЕМ И Е ВЕЛИКАН И МРАЗИ КУМУНИСТИТЕ КАТО МЕНЕ

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154- Ще работят не озна4ава ,4е ще се разпадне ЕС . В обединена Европа живеят пове4е хора отколкото в САЩ + Русия .Освен това Германия създаде атомното оръжие и сега некви янки и пиандури да и казват какво да прави .

114

Анонимен

преди 7 години

Ще падна от смях, ако на ЕС им писне от такива нещастници като нас и ни изхвърлят като домашно куче, което собственика вече няма пари да храни, което мн често се среща в прекрасната ни развиваща се държава.

113

Един от Северозапада

преди 7 години

До ShoppНа теб май ти харесва премиер, ходещ по Европата с просешка паничка, и теглещ милиарди евро заем,които ще връщат и внуците ти чак?Ако останат в България,де.Човек, който се радва на подарени бракувани джипки на40 години? Човек, от устата на който не съм чул една смислена приказка,за съживяване на икономиката ни, все сме били в криза? Само на подаяния от ЕС да разчитаме?За другите кризатаотдавна свърши.Що не кажеш,в Румъния колко е вече минималната заплата? Колко министри осъдиха?

112

Анонимен

преди 7 години

СОРОСЧЕТА ЕТО ВИ НОВИНАТА ОТ ДЕЙЛИ МЕЙЛ ,КОЯТО ЩЕ ВИ ВКАРА В СПЕШНОТО НА ПСИХИАТРИЯТА -СПОРЕД ПОСЛАННИКА НА САЩ В БРЮКСЕЛ ДОНАЛД ТРЪМП И ХОРАТА КОИТО СТОЯТ ЗАД НЕГО ИСКАТ БЪРЗ РАЗПАД НА ЕС И ВЕЧЕ АКТИВНО РАБОЯТА ЗА ТОВА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ РЕДИЦА ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ ОТБЕЛЯВАТ ,ЧЕ НОВОИЗБРАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП И НАЗНАЧЕНАТА ОТ НЕГО АДМИНИСТРАЦИЯ СМЯТАТ АКТИВНО ДА РАЗСЛЕДВАТ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ФИОНАНСИСТА СОРОС И РЯЗКО ДА ОГРАНИЧАТ ВЛИЯНИЕТО МУ В САЩ И ПО СВЕТА//

111

Анонимен

преди 7 години

РАМО РАМО ДРУЖЕ МОЙАЗ КОГАТ СЪМ СЕ РОДИЛ С ДЕВЕТ МЕТРАХУЙ СЪМ БИЛ А ЕВРОПЕЙКИТЕ ЗАМЕН ВИКАХАМЕ ВСЕКИ ДЕН РАМО РАМО МЕТНАТХУЙ ПРЕЗ РАМО

110

анонимен

преди 7 години

Къде са" честните" ,ровещи се из досиетата на когото им харесва.Искам ,като гражданини на тази държава ,ти Методи Андреев и другите като тебе ясно да ми прочетете досието на този репресиран човек.Искам точно да знам за баба му и дядо му от страната на майка му и баща му-какво са правили,как са живеели,да знам за баща му и майка му -какво са учили,какво са работили,какви длъжности са заемали,за братята му и сестрите му,за семейството му -жени .Много ли искам и защо го криете от народа.