84

Анонимен

преди 7 години

То след 80год червено управление стигнахме до там един пожарникар да спасява държавата.

83

Шефа

преди 7 години

Това ще е чудото на България - да няма кандидати за министри!Такъв филм в нашата страна не може да съществува!Поредната натрапчива дезинформация с герберски привкус!

82

Анонимен

преди 7 години

Да се надяваме,че в служебния кабинет и следващия парламент ще влязат не недоучили политически пеперуди,гъсеници,търтеи и *** със скопени мозъци като тези след 1989г, а ЧОВЕЦИ с мозък поне колкото на обикновените пчелички и мравки- да не бъдат изненадвани от зимата,да не събират "хартийки" от банки, да не крадат от чужди кошери и мравуняци и да не дърдорят простотии, а да носят цветен прашец и зрънца заедно с останалите пчелички и мравки за целия кошер!

81

Анонимен

преди 7 години

след гербаджийските правителства и от Столипиново да извикат експерти ще да е по-добре

80

Пълни глупости!

преди 7 години

Назначава си 10 перспективни лейтенанта от войската, млади и нахъсани, хем ще ги изстреля в кариерата, хем за 2 месеца и да се оцапат отзад, няма да личи толкова. Като гледам редовното правителство с колко неграмотници е пълно, за едно служебно винаги може да се намери достатъчно материал.

79

Анонимен

преди 7 години

До ЦонкоПомощ от Плевнелиев? Ти чуваш ли се? Как може да ти мине през ума, че нормален човек ще се довери на този ?

78

Анонимен

преди 7 години

До РашиБраво, Раш, позна! Ще те пратят в белене и всичките ти мечти ще се сбъднат! Ти поне си лесен - не като някои дето искат магистрали, БМВ-та и други екстри. От мен - цигарите без пари, безсрочно!

77

Анонимен

преди 7 години

Той си е готов с кабинета бе въшки. Кой казва че не е. А вярно тия дето до оня ден се кълняха че премиер щял да бъде герджиков, бонев, попова итам още кой ли не. Кабинет ще има спокойно.

76

Анонимен

преди 7 години

НАЛИ БЕШЕ ГОТОВ С КАБИНЕТА КАКВО СТАНА ГУМЕН РАДЕВ ПУСКА ПАРТЕНКИ НО НАЛИ СИ Е ВОЕНЕН ...

75

АНОНИМЕН

преди 7 години

Въобще Радев да не се чуди половината от служебния му кабинет барбар с премиера могат да бъдат от Патриотите. Тях от нищо не ги е страх , още повече да пратят българските продажници в панделата. Нито ги е страх от Брюксел нито от Вашингтон. Хайде да видим Радев има ли топки или няма? Или и на него кабинета му го редят на Козяк 16.

74

Анонимен

преди 7 години

галсувайте за ГЕРБ 2017 и гарантирано 1.да живеете мизерно 2.още бежанци 3.високи цени на винетки и транспорт

73

До 102

преди 7 години

Ти да четеш можеш ли?Гласуваш за президентска двойка, а не само за единия, за да получиш и другия. Като не си гледал за какво гласуваш, защо сега се пенявиш?

72

Реалист

преди 7 години

Генерал Радев е новак в политиката. Това му пречи бързо да намери хора и да състави кабинет, но от друга страна това е и предимството му - не е човек от старата политическа шайка, от която почти всички сме отвратени. Според мен БСП ще трябва да преосмислят решението си да не пускат свои хора за министри в служебния кабинет, който Радев ще назначи. изборът сега не е голям - калинките на ГЕРБ и пуделчетата им в последното правителство, кадри на БСП или някакви експерти, каквито нещо не се виждат.

71

БГ

преди 7 години

Да назначава военни и да оправят БГ , това трябва !

70

Анонимен

преди 7 години

Те от много хубавия си режим червените сега, като гладни кучета ръфат всичко.Гладни,простти и нахални.

69

Писано от идиотка

преди 7 години

Неуважаема джурналке Цветанова, бихте ли се уточнила, кой експерт е отказал досега на Радев! Празните приказки водят до скодоумие и безплодие! Дано Господ те дари ама мнооого. Вече няколко седмици се говори, че екипа на Президента ще бъде основата на служебен кабинет и изведнъж едно недоносче започна да си съчинява статия, вмъкваща именно тази информация!

68

ognyanz

преди 7 години

Кандидати за министри винаги ще се намерят. Ще се съгласят тези, които не се надяват да станат министри нито в кабинет на ГЕРБ, нито в такъв на БСП. И за които няма как да се извадят компромати.

67

u4en

преди 7 години

Спокоино. Сега започват изненадите. Ще разберат какво значи "натовски генерал - американски въспитаник".

66

Анонимен

преди 7 години

Глупендера, какъв авторитет има сред интелигенцията? Да сложи няколко човека от Панелките нали по цял ден пишете как всичко можете.

65

Анонимен

преди 7 години

До РеалистА АКО СЕ СРАВНИМ С РУМЪНЦИТЕ???