16

Анонимен

преди 7 години

Тази като говори за пари и се възбужда. Гледам я все се изпотява.

15

Жибор

преди 7 години

Келнерка с перука ще бори безработица,която нейната партия е създала.

14

Анонимен

преди 7 години

Ясно!От този фонд ще крадат комунистите.

13

Надя Николова

преди 7 години

До 12Ставаше въпрос за претенциите им за огромни заплати без да са го заслужили.Не може да дойдеш и още от вратата да се изхвърляш с претенции без да имаш реална оценка за себе си.

12

Анонимен

преди 7 години

Напъните с "малките" и "средните" предприятия вече сме ги препатили през 80-те години на миналия век, което беше един от последните гърчове на умиращата вече социалистическа икономика. Държавата финансираше, но тази операция не завърши с положителни резултати, тези предприятия бяха мъртвородени. Потънаха в разхищения. С лакърдиите за държавен фонд от хипотетичните мижави 500 милиона Нинова изглежда се кани да си купува гласове от масата на политическите слепци. Да кълват на фалшива стръв.

11

Анонимен

преди 7 години

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗАБЕЗ ДАНАЦИ.ДОО Е ПРАВИЛНО ДА СЕ ПЛАТИ ОТ ФИРМАТА В НОИ НА ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ.2 ДДС СЪЩО СЕ ПЛАЩА . БЕЗ ДА СЕ ПЛАТИ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НИТО ГОРИВО, НИТО МАТЕРИАЛИ..ТАЗИ ПАРТИИНА АКТИВИСКА НЕМИСЛИ.!!!!

10

МУСАка

преди 7 години

до 11на кирилица исках да кажа... виж и аз се превъзбудих от тоя кепс лок... простете

9

МУСАка

преди 7 години

до 11Кажи как да се обявя и аз против като виждам, че дори не можеш да изразиш позицията си на латиница...

8

до Надя Николова

преди 7 години

Като нямат нито един ден стаж това не означава, че не могат да работят всеотдайно. Никой не се е родил със стаж. Те затова и няма да работят всеотдайно.

7

Петър

преди 7 години

Ще бори безработицата с фонд червени олигарси.Тази партия се събраха доста червени капиталисти които натрупаха доста пари.На тях им трябват наивници....

6

анонимен

преди 7 години

Аз не виждам кое му е умното на идеята. Някой поставен пак ще създаде фирма с пари от данъкоплатците и пак ще се приберат милиони от някакви фантоми. Тея филми сме ги гледали вече!

5

до 5

преди 7 години

Правилно, но я кажи на цялата магистрала Тракия, дали има и едно предприятие. Само три бензиностанции и осем химически тоалетни, от които откраднаха половината.

4

Анонимен

преди 7 години

А магистралите ще трябват и за развитие и на индустрията.

3

Надя Николова

преди 7 години

Стига словоблудство,Кукундрелио!Точно ти най-малко си се загрижила за безработицата.Истината е,че има работа,просто няма кой да работи.В нашата фирма идват кандидати,които без да имат и един ден стаж искат огромни заплати.Е не става,първо трябва да се поработи всеотдайно за да се стигне след време до голямата заплата.

2

Анонимен

преди 7 години

Супер! Сега остана Нинова да намери и парите. Иначе малко не е редно ''Дайте да дадем!''

1

Анонимен

преди 7 години

Браво, умна идея! Защото ни омръзнаха само приказки за магистрали, които зимата не стават за нищо!