118

Анонимен

преди 7 години

лелеле сега е момента някой с камион да ги смаже

117

Турчина

преди 7 години

Една от най висшите ценности на Евроатлантизъма е санирането на панелните блокове построени от строителни войски в които мнозинството бяха роми и турци. И днес основно роми полагат демократичен атлантически стиропор под мъдрото командване на Генерал Бойко Борисов.

116

Тинев

преди 7 години

Цитирам: ......... защото тези роми, които заминават за Франция, Италия, Германия само за една година успяват да си намерят работа, а в България такава била системата, че оставали изолирани.Край на цитата.П.П.Бардаците в България са забранени.И българина прави секс със собствената си жена, а не с ... ВИНЕТ*УТКА

115

МРАЗЯ ПАРАЗИТИ

преди 7 години

Паразитизъм- експлоатация, при която единия организъм живее, храни се и съществува на гърба на другия! Вие сте ***, тук не става въпрос за расизъм, а за това, че вие мръсни *** не си плащате данъците, сметките, взимате помощи, които идват от парите на данъкоплатците (ние работещите, които се късат от работа за мизерни пари). Когато се образовате, хванете на работа и започнете да си плащате сметки и данъци, може би няма да сме толкова расистки настроени. Нали искате да сме равни ? Няма как професията ви да е раждане на малки паразитчета(за получаване на помощи) и после хората да ви харе

114

Анонимен

преди 7 години

"Ромите" наистина не са виновни, те са само инструмент на статуквото ползват ги по избори и за точене (крадене) на фондове и тнт. Те имат полза да ни делят и противопоставят. Докато не се усетим че управляващата мафия е виновна няма да се оправим.

113

Надя Николова

преди 7 години

Убедена съм,че тази организацийка не прави нищо за хората си,а само ги насъсква срещу българите.А иначе каква интеграция,какви пет лева?!Най-добре ще се интегрират като бъдат върнати по родните им места,тоест в Индия.

112

Nijki

преди 7 години

Bravo fuckultetoooou! Draj!

111

Анонимен

преди 7 години

Имат време за протести, защото не ходят на работа!

110

Анонимен

преди 7 години

Сичкуту са висшисти на снимката. Едни такива интелигентни физиономии...

109

Анонимен

преди 7 години

България умира заради политиката която се води, а не заради природни закони.

108

Турчина

преди 7 години

Ами нека българите да градят а ромите да гледат да се научат да градят евроатлантизъма.

107

.

преди 7 години

На снимката виждам само ромски доктори, професори, преподаватели и такива, които си гледат децата и работят... особено много работят.

106

чужденеца

преди 7 години

Спомням си времето от соца..Ромите не излизаха от гетото защото полицията бие,а сега те бият и полицай и стари хора,крадът насилват и права искат на всичкото отгоре.Що за държава е това да позволява на тази *** човешка да прави това и да ги толерира даже.

105

да

преди 7 години

винаги ще има българи,защото ние българите сме древен народ с корени,а ония там,които и само от болести ще измрат са племе..племена много и всичките са изчезнали :)))

104

Неизолиран

преди 7 години

В България има нужда от ITT специалисти с висока заплата независимо от етноса. Да се спират соц. помощи без положен труд няг за чистене има за всички роми.

103

Анонимен

преди 7 години

"да мият улиците и да проституират"---Глупотевини, повечето българи на Запад за отрицателно време си намират достойна работа, а доста от тях конкурират успешно западняците на пазара на труда. И не са се замъкнали неканени, границите са отворени, визи им се издават. Докато ромеите дойдоха по време на турското робство, когато на турците им е трябвало помощен персонал за мръсната работа - да държи раята в покорство. Кой сложи примката на Левски - ромей.

102

Анонимен

преди 7 години

Е, кои са патриотите - тези с руското знаме или тези с българското !?

101

Турчина

преди 7 години

Нека бъдем толерантни и да гледаме с надежда в бъдещето когато Българи и Роми заедно ще градят Модерна Евроатлантическа България!

100

Анонимен

преди 7 години

До даНе се напъвай, няма смисъл. Най много още 50 години ще има българи. Децата на тези в чужбина дори не говорят бъгарски, а тези на терирорията наречена България или ще измрат или и те ще се изнесат в чужбина за да се спасят. А ромите винаги ще оцеляват.

99

да

преди 7 години

разбрахте ли - когато им се каже,че трябва да работят и да си плащат сметките като всички - дискриминациякогато те ограбват и убиват стари хора за удоволствие - не е !!!!