37

Анонимен

преди 7 години

"Специалистите" преди 4 години твърдяха че *** бил новият Федерер....а дали е така кой, кой ще ми каже......Смешници!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Балам*урник, "спИциалистите" казаха и че Садам има атомно оръжие, че БРЕКЗИТ няма а има, че Клинтон ще победи Трумпета и т.н.Същите спИциЪлисти дадоха приза за най-добра банка на годината на КТБ и то 1 гоина преди да фалира.Всеки абд*ал като теб слуша "специалистите"......докато се събуди с нещо стърчащо отзад някоя слънчева сутрин.....или пък с Тиква за премиер.

35

дедо гоше

преди 7 години

след агаси и сампрас класацията на АТП не е толкова показателна заради променнеия характер на спорта и профила на играчите, с малки изключения като федерер и джокович..но фактът си е факт - Гришо мина през топ 10 миналата седмица като пич :))кийп гоинг мен!!

34

Анонимен

преди 7 години

Защо винаги трябва да се намери някакъв *** и да казва на черното бяло като този 27-ми, 30-ти, 36-ти не мога да разбера. Ти си ганьото в случая, ако не усещаш! само ти си разбирача по тенис, а цвял свят идея си няма от тази игра, нали?

33

Анонимен

преди 7 години

36 , аз хубаво....нека приемем че не разбирам от тенис, но как и специалисти по тенис и бивши играчи от цял свят казаха за този финал, че е на най-високо ниво и че се е получила зверска битка? За *** за зеле пък ти не ставаш, маллоумник!

32

Анонимен

преди 7 години

чета тука някакъв спор и мога да кажа че джокович оня ден показа играта от най-силните си години а тоя там дето вика че бил в слаба форма няма какво да го коментирам...много луди хора в тази държава.

31

Анонимен

преди 7 години

27 Ако искаш Новак да играе както преди 5 години, когато беше на 25 и направи най- великия мач в историята на тениса с Надал на АО финала? А Ако искаш на 35 да стане и да играе както 25 годишен, а? ***!

30

NE

преди 7 години

До АнонименSHTE SEDNEME DA KOMENTIRAME TVOITE POSTIJENIA

29

Анонимен

преди 7 години

Не, не са във форма двамата, само дето водят с двойно повече точки пред третия в света. Муахахаххаа...

28

Анонимен

преди 7 години

до 30 Мхм, само че преди да ми го кажат по талавизора аз изгледах мача и като човек гледащ тенис от 15 години, мога да ти кажа, че този мач беше на най-високо ниво. А те медиите понеже всички там не разбират от тенис, а само ти, затова и имат мнение като моето? ***!

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Не съм изненадан че мнението ти "тича" след "Казаха го по телевизията" или "Една жена на пазара каза". Това е характерно за индивиди от провинцията без грам мозък в тиквата.

26

Анонимен

преди 7 години

27 Ти гледа ли изобщо финала в Доха, ве заухав? Хората изораха корта и направиха такива невероятни разигравания, а той вика не били във форма двамата. Боже, прибери си иддиотите, Боже!

25

Анонимен

преди 7 години

до 27 Муахахах...ти си бил много забавен. не го казвам само аз, почти Всички медии по света определиха сблъсъка между Джокович и Мъри като зверски, титаничен, гладиаторски, само ти големия разбирач казваш, че бил слаб мач. То бива да си пррост, но твоето на нищо не мяза!

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Разбираш от тенис колкото магаре от оперно пеене.Финала в Доха показа че нито Ноле нито Мъри са във форма.Имам сериозни съмнения че Ноле ще игра някога така както го правеш преди 1-2 години.Явно "ваксата" му е попаднала в "списъка".След скандала с Шарапова КАЗАХ че идват много изненади и "Първите" вече няма да сапърви ама никой не ме е сушал тогава.Едно е сигурно, венеуелеца е напипал някаква "вакса" с която помпа Издислав ама и там балона ще гръмне скоро. Следете 1ви кръг

23

Анонимен

преди 7 години

Пак ли коментарите асковския Издислав вее?!

22

Архаичен

преди 7 години

До анонимен 23- присъединявам се към вас. Имах гост от Бавария- разказах му приказката на Вуте "Я не сакам да съм добре, я сакам Гига да е зле!". Той учудено ме запита: Ама защо е толкова лош хер Вуте?.НАРОДОПСИХОЛОГИЯ!

21

Анонимен

преди 7 години

Не знам, ама сега си наливам едно вино и си пускам подробен репортаж в ю туб от гладиаторската битка между Новак и Мъри от оня ден. Титани...

20

Анонимен

преди 7 години

до 11 Българин, аз да те светна сега, че Джокович още след АО може да стане пак номер едно при следните условия: Да стане пак Шампион, а Мъри да отпадне преди полуфинал.

19

Анонимен

преди 7 години

Миналата година Гришо загуби в третия кръг в Мелбърн. С тази игра Гришо може сега да стигне и по-далеч, съответно да вземе повече точки - 4-ти кръг, четвъртфинали, полуфинали, финал, ... Много зависи от жребият, както разбира се и от играта на Гришо и на съперниците му.

18

Анонимен

преди 7 години

Вавринка и да иска вече не може да избухне. Така че не виждам изненади.