16

Анонимен

преди 7 години

Хахах тези не знаят ли какъв таралеж си тургат в гащите. Нормални хора отиват в администрация и болница и им объркват решения , съдебни спорове , лечения , направления , а представи си като отиде мъж и каже че е Пенка хахаха Навремето са си ги държали в къщи и са ги покязвали по панаирите . В испания започнаха по три тоалетни да правят , че да има къде да ходят.

15

Анонимен

преди 7 години

Ама какво значи "психичен пол"?! Каква е тази еврогейска измишльотина психиката да определя пола??? Има си специализирани заведения за такива индивиди, които се мислят за някой друг, там да ги прибират!

14

Анонимен

преди 7 години

Истината се крие в последния абзац на новината.

13

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕРжив ли си бе дъртак. На тебе в личната карта може направо да ти пишат живата история на Правец82. Може да те направят патрон на училището на Наков. Нямам време да се занимавам с клошове приключвам много важни проекти сега тия дни и после отпражвам по плажовете на север от Сидней, трябва да си оправя и техниката за подводно с 1'' сензор последния път имаше проблем ще майсторя нови приспособления. Може към подводните пещери на Моне да ходя. А също и из джунглите може поскитам

12

Анонимен

преди 7 години

Това решение явно е взето отдавна, но сега му се дава гласност. Вижте Сергей Станишев, на който дс му уреди заплодена женичка, как пускашв езици на агент сава.

11

Таню

преди 7 години

До ХехДано ти некой ден не нашепне шашавицата "Покай се, сестро, за тие думи..."Инак, лесно се хули като ти се чепa дръвчи при вида на ярешко...

10

Анонимен

преди 7 години

всички господа от боята ще се пишат самотни майки

9

Курти

преди 7 години

Това е за последно сбогом за онези 240 "дами" от парламента

8

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка това са генетично увредени индивиди по рождение и в двете посоки.

7

Хех

преди 7 години

Отвратително, най- добре се сменя пола с въже, куршум, висока скала, дълбока вода и т. нт! И това е за всички които стимулират тези нещастни хорица да продължават с болните си фантазии вместо да им окажат квалифицирана психологична помощ или каквото и да било друго лечение което да им помогне. Това са просто болни хора, както тези които се мислят за Наполеон. Има си психиатрии където вероятно може да им помогнат, а и престоят там ще ги изолира от децата младите хора за да не ги подстрекават.

6

Анонимен

преди 7 години

Обикновено в Турция си превръщате мъжете в жени. Там не само хирург ами и съдия не ви трябва.

5

Турчина

преди 7 години

Нищо ново! Типични български ценности мъже стават жени...

4

Анонимен

преди 7 години

Гнусна работа. Много гнусна.

3

Анонимен

преди 7 години

Предизборната кампания тръгна ,москалска отврат.

2

смЕх

преди 7 години

Аз се чудех защо плевела имаше държане на жена ,а нЕмаше такива белези пък той или тя не знам кое правилното явно не е започнал хормонална терапия.

1

Членска карта №7

преди 7 години

Евроатлантически будни...Дано дочакаме деня в който ще можем да окачим по върбите всички, които по някаква причина няма да са успели да хванат самолета за Европейския халифат!