46

Анонимен

преди 7 години

Германия дори няма да я коментирам! ОСВЕН че е със смачкано самочувствие и НАЛОЖЕН комплекс за ВИНА, по договор няма право на голяма армия и на ядрени оръжия! Освен това на тяхна територия има 40 000 американска армия и 20 000 британска армия! Това са 60 000 войници!!! Повече от самата германска армия!!!! Какво ви говори това?? МЕРКЕЛ Е ВАСАЛ НА САЩ !!!!

45

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че във Великобритания има 10 000 американска армия и ДЕСЕТКИ бази и военни инсталации! Спомняте ли си какво каза тръмп за Бекзит? "ДА ИЗЛИЗАТ" и те излязоха... а КАМЕРЪН си получи ГРАНТОВЕТЕ. Тръмп неведнъж е показвал, че МРАЗИ Европа. Европа трябва да търси съюз с Китай преди да стане късно!! Вярно е че Тръмп ще признае Крим като по този начин ще намекне на Тръмп - прави каквото искаш в Иточна Европа, но Запада е за мен!!

44

Росос

преди 7 години

53, единственият ти шанс е да осъзнаеш, че тез дет ти плащаха, спират да плащат.

43

Анонимен

преди 7 години

Целта на Тръмп е Китай. Тръмп ще направи всичко възможно за да се сближи с Русия- ще признае Крим, ще резне почти всички грантове на антируската клика в България, демек кинтите за антируска дейност секват, ще се възродят енергийните проекти с Русия. Това ви го казвам отсега, да не се изненадвате после.

42

Анонимен

преди 7 години

59, разбира се че включвам Англия! ЦЯЛАТА Британска Империя се сгромолясва след 1945 под доволните погледи на САЩ и СССР!! На Англия са нужни ДЕСЕТИЛЕТИЯ за да се съвземе - вече като ПРОТЕКТОРАТ на САЩ! Сегашното британско правителство е ВАСАЛНО на САЩ. Излизането им от ЕС е поредния опит на САЩ/Русия за УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЕВРОПА.

41

58

преди 7 години

Към Европа включваш ли и Англия или те са друга бира ?

40

Анонимен

преди 7 години

56, Европа беше СРИНАТА и превърната в ПРОТЕКТОРАТ на САЩ и СССР, а колониите им бяха ОТКРАДНАТИ от гореспоменатите лукави империи!! Да, обаче през 1990 година стана ЧУДО и СССР се разпадна. Това разклати едната ЗМИЯ което даде ВЪЗМОЖНОСТ на Европа да се ОБЕДИНИ!! ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА САЩ И РУСИЯ. Тръмп и Путин искат да бастисат ОТНОВО Европа и да ВЪРНАТ СТАТУКВОТО!!

39

Анонимен

преди 7 години

коpвите тролски май им свърши смяната не са им платили вечерен

38

Анонимен

преди 7 години

Европа беше срината със земята през втората световна война и ако някой е искал да я унищожи щеше да го стори.Имате погрешна представа за света.Никой не води политика базирана на емоциите,води се стратегическа политика,политика която не е от днес за утре а всичко е добре премислино и пресметнато,няма случаен ход,всеки от големите си знае мястото и действа по спуснатия план а ,че някой искал да унищожи някого са пълни глупости,империи се раждат и умират .Има си господари на тази планета

37

Анонимен

преди 7 години

за тези които не ми вярват да ви върна малко в час по история. Кой унищожи европейските колонии след ВСВ??? Точно така - САЩ и СССР. ВЗАИМНО. Мога да ви дам ХИЛЯДИ примери когато и двете ИМПЕРИИ НА ЗЛОТО са действали СРЕЩУ ЕВропа. Сирия е най-пресния пример. Европа и само Европа ОБИРА НЕГАТИВИТЕ ЗАЩО ЛИ ???

36

Анонимен

преди 7 години

точно заради такива НАИВНИ коментари Европа е в това положение!! Русия и САЩ не са колоси на глинени крака, това са ЗЛИ И МОГЪЩИ ИМПЕРИИ чиято ЦЕЛ винаги е била да УНИЩОЖАТ Европа! Европа е колос на глинени крака! Единствения ни шанс е Китай преди да са ни докарали до просешка тояга гадовете!!

35

Анонимен

преди 7 години

Междувременно Тръмп вчера се подигра с отложеният брифинг на американското разузнаване, което трябваше да го запознае с доказателствата за "руските хакерски атаки", заради които Обама наложи санкции на Русия. Заяви, че "явно все още събират доказателства" за руска намеса. :D

34

Анонимен

преди 7 години

Тръмп няма да се занимава с Китай по простата кричина че Китай вече е прекалено голям играч за да се занимава някой с тях!! Въобще не му слушайте глупостите и пропагандата!! Тръмп иска да унищожи Европа и да си я разделят на сфери на влияние с Путин!! Виктория "F** the EU" Нюланд харесва това! Както и онзи руски министър който казваше, че ще ходи до Брюксел с бомбардировач! Русия и САЩ са ВРАГОВЕ на Европа

33

Анонимен

преди 7 години

На Тръмп се пада късата клечка да започне икономическа война с Китай,на дневен ред не е Русия.Китай пое председателството на БРИКС от 1 януари.Разбира се ,че Тръмпм ще стегне редиците и няма да се впуска във враждебни авантюри,първо ще изтегли заводите на САЩ от Китай а Крим се ще се намери за какво да го изтъргуват,там Москва ще прави отстъпки.По интересен е Израел и под какъв предлог ще окопира Ирак,Сирия и част от Египет

32

Анонимен

преди 7 години

Mr, Nobody, политиката на отворени врати ни беше наложена от двете империи на злото с цел дестабилизация и унищожаване на Европа!!!

31

проктолог

преди 7 години

Ако "Вашингтон пост" лъже, това било истина. А ако Россия 24 казва истината, това било пропаганда.

30

Редактор на Днес

преди 7 години

Ако имате свободно време моля посетете и другите ни сайтове: ibg.bg , investor.bg , bloombergtv.bg , bgonair.bg , gol.bg , tialoto.bg , az-jenata.bg , puls.bg , teenproblem.net , automedia.bg , imoti.net , rabota.bg , az-deteto.bg , blog.bg , start.bg , snimka.bg . Благодаря!

29

Анонимен

преди 7 години

"А ако Тръмп разиграва руснаците, както разиграваше медиите?"Тука за някакви тайни ли ни открехвате? Нали ви е ясно, че Путин вече е чел статията на Вашингтон поуст? :D

28

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е враг на Русия и славянството !Не е вярно! Тръмп е женен за славянка. Тръмп има бизнес интереси в Русия. Тръмп ХАРЕСВА Русия! Путин ХАРЕСВА Тръмп. Америка и Русия НИКОГА не са водили война помежду си! А кой стои между тях? Европа!! Европа е пречка за двете империи на злото! Затова тяханта цел е ДА НИ УНИЩОЖАТ. Единствения ни шанс е да се молим на Китой за помощ.... и кой знае колко ще ни помогнат. ЕВРОПА Е ПРЕЦАКАНА.

27

Mr.Nobody

преди 7 години

Няма да е зле да я разделят,, че евротолерастите омърсиха Европа със скапаната си политика, всяка жаба да си знае гьола. Все още никой не отменил правото на по-силния и нама как да го направи. Хората искат промяна и ще получат дали ще Орбан, Путин, Люпен или някой друг на всеки му е все тая. Who cares - Nobody.