79

Анонимен

преди 7 години

Едно е сигурно, с диплома от Шуменския университет неможе да работи като счетоводител в която и да е бюджетна организация в Норвегия, и още нещо въпросното заведение в Турция е бая скъпарско дори и за стандартите на Норвегия

78

рофл

преди 7 години

Ами предпочитам това момиче, което си е завършило образованието в БГ университет и се труди в чужбина, знае 4 езика, отколкото оная хан аспаруховата "българка" на 13 с първо ***, дето ще му дадат утре личната карта да се срамим че на тия им викат българи в чужбина... 5ти клас не знае да чете...

77

бългaрин в Осло

преди 7 години

С дипломa от Шумен е счетоводител в Норвегия? Невероятно, имa нещо гнило в инфото.

76

МУСАка

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаПърво си кръщавате с имена от неопределен пол и после се срамувате защо обществото ви отхвърля или първо нормално хората наслуки казват г-н... а то било жена...Влез в някой университет и виж как си слагат кратки имена, за да може да почне да им личи пола, че иначе скандал... но защо се сърдите - не ми ясно...

75

до 107

преди 7 години

може да се каже че Джон Атанасов е Българин защото корените му са български Кръвта му е Българска родителите му са Българи нищо че той не е роден на Територията на България, за тази можем да кажем само че има БГ паспорт и това Родителите Прародителите и са Турци дошли са в БГ от Турция и после тя се е родила. така че по скоро Джон Атанасов е Българин от колкото Нурай...

74

Анонимен

преди 7 години

Англичани ли са всички в GREITBRITAN,значи няма уелсци,шотланци,ирланци,така ли?

73

МУСАка

преди 7 години

До турчинПочнал си се на шльокавица от 5 часа още...

72

Българка

преди 7 години

Мило момиче , желая ти да се излекуваш бързо и успешно !

71

Bulgaro

преди 7 години

Bulgari i Turci...zaedno sreshtu vragovete ni...te nyama da mogat da ni razdelyat!

70

Анонимен

преди 7 години

Коректното е българска гражданка от турски произход,молдовски гражданин от български произход и т.н.Това е по-точно,по-честно и по-добре обяснава картината на читателите.Иначе стават неясноти и спорове.Ако утре недай боже примерно се взриви чеченец в руски град,наште медии ако напишат че се е взривил руснак вярно ли ще бъде?И ще е точна ли информацията.Защото той е руски гражданин,но това не го прави руснак,а там има руски граждани от различни националности и това е напълно нормално!

69

Мулето

преди 7 години

Българска гражданка от турски произход или ромски са за имигранти първо-второ поколение или такива, които за 500 години по българските земи трудно говорят български... Момичето е учило и живяло в България, както и родителите, но с работят в Норвегия, защото ако бяха в България щяха да са роби на бивши служители на ДС или Баневи и ко.

68

Анонимен

преди 7 години

..българка..!!!ЕЙ така като почнат да си присвояват националност брат..та откачам!тя като е празнувала там,и без да ми кажат името и знам каква е..

67

Анонимен

преди 7 години

Нурай си е баш българско име, при това мъжко, даже има такъв Хан

66

Гръдьо

преди 7 години

Бързо оздравяване на момичето, което си е българче... Вероятно е трябвало да празнува в на бетонираното ни черноморие в дискотека на Митьо-очите или на Мечката, Камилата или Батков-младши? Вероятно е трябвало да е Добрев,Добреff,Станишева или други български звезди... кой играйй пичели.

65

Обективно

преди 7 години

Нацията у нас по конституция не е политическо , а етническо понятие. тоест правилно е да се каже-българска гражданска от турски произход. Виж в съединените щати нацията е политическо понятие, тъй като държавата е създадена от емигранти- там всеки взел американски паспорт с право казва "аз съм американец". Разликата е огромна и много важна. Гражданството у нас е политическо, то дава всички права ,но не дава етнос.

64

Анонимен

преди 7 години

"В Скандинавските страни 20 % от щата на полицията е предвидена за чужденци."Тук 100% се уреждат само "наши" хора. Дъжавната баница не е за случайни.

63

ufff

преди 7 години

Има ли значение според вас БЪЛГАРКА или Туркиня все пак е човек пууууууууууууууууууууу

62

Анонимен

преди 7 години

по вашата логика какъв българин е джон атанасов който даже незнае български бе тъпотиквеници или само когато ви отърва

61

д

преди 7 години

мдаа тва име е напълно българско 100про, няма как да я объркат с някаква друга националност:))

60

Анонимен

преди 7 години

Алиосман - тази така разпространена фамилия в Булгa ристан