69

Баба му

преди 7 години

Не бе, той добро момче, ама малко буен.

68

от Ядосан!

преди 7 години

Пак го казвам...и аз съм бил ревнив по някой момичета,но не толкова ревнив....но когато виждаш че не става или че идеалите не ви съвпадат е много лесно просто да кажете по едно "чао,добър живот" и това е!Айде стига вече с тези убииства!Като не му харесва на тоя какво тази прави,изритвая и си намерва такава каквато е на неговия акъл.Това да си ревнив,да обичаш някой и да го нараниш са 3 различни неща.Този просто е луд!Бог да я прости!

67

Пешо*

преди 7 години

От може до ще има много голяма разлика. Ще лежи максимум 4. Ще излезе след 3. Някоя друга коза ще познае в него лошото момче на живота си и ще му се метне в обятията, уверена, че е спИцЯлна и може да го промени, понеже той й го е казал. Ще яде бой на фона на тв планета 5 годин и ше я намерят и нея...

66

Аз

преди 7 години

До Една женаДевойката е била с разведени родители, майката в Гърция. Много е трудно като си млад да се ориентираш кое е добре за теб и кое не. Пък и младите не винаги приемат съвети. Аз съм била в такава ситуация, виждаш, че до тебе е ***, използва те, взима ти парите, и в същото време много емоционално те "обича". Развива се една зависимост и е много трудно да избягаш. Който не го е преживял, да не съди.Жалко за младото момиче.

65

не ревнив

преди 7 години

как така 10 или 20 години алоууу че то ако е тъй да трепам и мойта колко са 10 години ше я лежа , е баси и присъдата !!! Ало съда да ви *** у цацарево !!! ( относно мойта - плющи се с всеки ама ей го на не я ревнувам , то и я съм тако :) )

64

Бау

преди 7 години

До Една женаНе забравяй, че историята се развива на село. Тя може би е нямала много голям избор на мъже. Някой жени са по-слабохарактерни и търпят бой и ревност. Обикновено страха от самотата и липсата на пари са виновни. Много жалко за жената, а ревнивия - до живот.

63

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО КАРА ДАМИТЕ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ СЪЗНАТЕЛНО В РЪЦЕТЕ НА РЕВНИВЕЦ ?! НЯКОИ ДАМИ ПОПАДАТ В ТАКИВА РЪЦЕ НЕСЪЗНАТЕЛНО ,НО ПОВЕЧЕТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ,ЗНАЯТ ,ЧЕ ТОЙ Е ГОЛЯМ РЕВНИВЕЦ ,НО ВЪПРЕКИ ПРЕДПОЧИТАТ РЕВНИВЕЦА ! ВЪОБРАЗЯВАТ СИ ,ЧЕ ЩОМ НЯКОЙ ГИ РЕВНУВА ЗНАЧИ ГИ ОБИЧА ,А ЩОМ НЕ ГИ РЕВНУВА ЗНАЧИ НЯМА ИНТЕРЕС КЪМ ДАМАТА ,А ТЯ ОТ СВОЯ СТРАНА ИСКА ДА БЪДЕ ОБИЧАНА ! МНОГО ПАТОЛОГИЧНО МИСЛЕНЕ ОТ СТРАНА НА ДАМИТЕ !

62

Анонимен

преди 7 години

Изводът е ясен - АНАБОЛИТЕ УВРЕЖДАТ НЕПОПРАВИМО ПСИХИКАТА!

61

до: 79

преди 7 години

Ахаааааааа значе ти си българеещото/българизирано се ромче , ясно защо се обиждаш

60

Анонимен

преди 7 години

Айде кажете де какво ги криете , Рудари , Калдашари или Копанари са ясно че не са българи

59

бежанец с нагон

преди 7 години

В затвора него ще ревнуват!

58

Анонимен

преди 7 години

Как са се събрали ...не знам. Той е нищо пред нея и сигурно го е знаел много добре.....макар, че и тя се снима с гаджето си , а е вкарала една дяволита усмивка.....

57

художника

преди 7 години

Сега ще стане любовница на някой в пандиза и на свой ред пък него ще го ревнуват, до като и той не получи нож в гърба. Всичко се връща на тоя свят!!!

56

Анонимен

преди 7 години

Много съжалявам за случилото се и всичко... НО като го е знаела, че е такъв, защо се е съгласила да се омъжи за него. Има предостатъчно мъже, които не биха убили една жена от ревност, как все такива си избират.

55

Една жена

преди 7 години

Добре де, това момиче/Бог да го прости!/не е ли разбрало, че тоя не е нормален?!Как така няма да те пуска на кафе с приятелки?! Изпадал в амок и умопомрачение! Ами тя какво е търсила с него?!Значи колкото си по-агресивен, по-егоист, по-ненормален си по -желан от жените....Има нещо сбъркано в ценностната система на тези момичета!Няма ли нормални мъже около вас та се бутате насила между шамарите?!И къде са били родителите им в цялата тази история?Жалко за момичето....пък и за момчето!

54

Бау

преди 7 години

Доживотен затвор ще му се отрази много добре на ревността.

53

ха ха

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯАбе гурбетчийо ,мислех те за интелигентен мъж ! Абе тези браузъри които уж гарантират анонимност са измислени от тайните служби ! Те много добре знаят ,че всеки с гузна съвест търси анонимност , затова са измислили тези уж анонимни браузъри ! Например ти искаш да станеш член на ИД ,но се страхуваш да търсиш такава организация с оригиналното си IP ,затова си сваляш някакъв браузър гарантиращ уж анонимност ,доверяваш му се и започваш да търсиш контакти с ИД ! А службите те следят !

52

Анонимен

преди 7 години

Комунизмъ затова даде българкси имена на ромите в България за да няма роми а само българи , да де ама кръвта вода не става

51

до: 59

преди 7 години

Дасикане Рома са роми-християни(българеещи се роми) , аз се чуда ти въобще българин ли си като не познаваш собствената си Държава и хората в нея

50

Анонимен

преди 7 години

В Бг е пълно с такива типове като тези двамката на снимката.Провинциалисти в АМОК!Малки чела, т*ъп поглед, той татуиран до ушите, тя тунингована с ку*рвенско поведение и излъчване.Класика БеГе.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/12/31/godenikyt-na-milena-ne-ia-puskal-i-na-kafe-chesto-izpadal-v-amok.327360#comment-newest