20

ваш Вергил

преди 7 години

Много ясно,че италианските карабинери ще го застрелят,това да не са техните колеги от Европата,които след всеки атентат се държат като гейчета и носят плакати със сърца и призовават за любов с техните убийци.Италианските полицай винаги са на готови,мафията ги държи винаги във форма!Да не забравяме и мафията,представете си един търговец да бъде заплашван от един от тия ***,човека плаща рента на мафията.

19

Джурналист

преди 7 години

Берлин, Милано... Колко българи могат да си позволят да обикалят Германия и Италия като този 'бежанец'? Ние сме по-зле от бежанците!

18

СТРАХ

преди 7 години

ZDF: След нападението в Берлин всеки четвърти германец избягва струпването на хора

17

Анонимен

преди 7 години

Крим винаги е бил руски, дадоха го като административна единица на Украйна в СССР и сега се върна в Русия. Русия си върна зестрата след развода.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Интересното е, че този го знаят, че е терорист, съден е в Италия и се разхожда из цяла Европа като царче.Абе, какви са тия европейски системи за сигурност ????Да не говорим за това, че варианта - убит е най-удобния за Меркел и евротолерастите.Убит - значи край на разследването. Ако беше заловен жив можеше да разкаже някои нелицеприятни неща за евроатлантическата псевдодемокрация.

15

ЕС- империя на злото

преди 7 години

Това е поредния пример за безумието и предателството на евроге*овете от Брюксел!Желанието им да създадат империя чрез подмяна на населението дава кървавите си резултати.Последната мярка насочена срещу населението е, ограничаване притежанието на автоматично и нарезно ловно оръжие, за да се ограничи тероризма видите ли.Нима тази оркаа, която е била в престрелка с полицията е с регистрирано оръжие?Нима има терористичен акт с регистрирано оръжие? Вместо хората да се пазят, те ги обричат на гибел!

14

Европа май

преди 7 години

Дания, Италия...бе вие къде се намирате?

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

12

M

преди 7 години

Най добрата Коледна новина.Евала на италианските полицаи.

11

Анонимен

преди 7 години

Паспорти, отпечатъци, всичко им оставил, даже извикал. Полицай да си в Европа с такива престъпници. У нас нищо не остават.

10

Един резак

преди 7 години

по-малко.

9

Анонимен

преди 7 години

до 10 RUSSIA the best: "Напълно е възможно атентатора все още да е жив и здрав..." и да се намира в Кремъл !

8

Анонимен

преди 7 години

Брей, гонят ги из цяла Европа. Европейска работа.

7

RUSSIA the best

преди 7 години

Напълно е възможно атентатора все още да е жив и здрав , поне с такова впечатление оставам от тази статия.

6

Чегевара

преди 7 години

Тука има ,тука няма терорист ! Убили го ,пък го преследват, въобще пълно безсилие на службите !

5

Анонимен

преди 7 години

Просто тоя си е типичен... Още много такива ще бъдат забелязвани на различни места.

4

ПНХ

преди 7 години

До 2Това за Ангола някак си съм го пропуснал,но одобрявам.Оказва се,че някои африканци знаят как да се държат като "бели хора",за разлика от мнозина европеиди.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"Бил убит в Милано ..Броени минути по-рано датската полиция съобщи, че мъж, отговарящ на описанието на Амри, е бил забелязан в град Олборг, Северна Дания"Този да не се е телепортирал ?

2

Анонимен

преди 7 години

Ами така е, като си забравя паспорта, те тия дето си забравят паспортите под седалките винаги ги убиват. А тоз дори за няколко минути се телепортирал от Дания в Милано за да го убият.

1

factotum

преди 7 години

Много реалистично :)