60

смЕх

преди 7 години

Гербавите са тръгнали по пътя на НДСВ тоест към забравата и нищото.

59

До 76 80 годишен

преди 7 години

"другарю" щом толкова помниш спомни си наградата за отрязаните партизански глави. За избитите деца от Ястребино. Едното дори не е имало снимка. Хайде да не се връщаме толкова назад, защото насилието поражда насилие/не, че го оправдавам/ Къде беше с твоето "демократично" мислене преди 10 ноември.Всички се изпоженихте за деца на "активни борци" и след промените се изкарахте жертви. Взехте си "реституираните" имоти придобити по начин по който мутрите разграбиха България.

58

Анонимен

преди 7 години

ИМА НОВИ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕАЛНОСТИ- МДАА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЕ, А АЗ ТИЧКАМ ВЕДНАГА НА БАНКОМАТА И СИ ТЕГЛЯ ЗАПЛАТАТА ЩОМ Я ПРЕВЕДАТ- ПРЕДИ ПАЗАРЯХ С КАРТАТА, ДА АМА СЕГА НЕ- ДА СИ СПОМНИМ ФАЛИТА НА БАНКИ, А НА КЪДЕ ВОДИ НОВИЯ ПЪТ НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА- НИ НИНОВА, НИ НИНОВЦИ- КАЗВАТ НОВ ПЪТ И ПОЧВАТ ДА ХРАЧАТ, А ГЛЕДКАМ СЪЩИТЕ АЛЧНИ СТАРИ МУЦУНИ НА КОИТО ИМ БЯХА СПРЕЛИ ЕВРОСУБСИДИИТЕ.

57

Анонимен

преди 7 години

АБЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ АКО НЕ ОСЪЗНАЕМ,ЧЕ ТЕЗИ ПАРТИИ,КОИТО БЯХА НА ВЛАСТ ДО СЕГА-ГЕРБ,БСП И ДПС ТРЯБВА ДА ГИ ИЗРИНЕМ И ДА МИСЛИМ ЗА НОВИ ЛИЦА ЗА МАЛКО ПО НОРМАЛНИ ХОРА В ПОЛИТИКАТА И НЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ КАКВИТО БЯХА ТЕ НЯМА ДА МРЪДНЕМ И КРАЧКА НАПРЕД. НАЛИ ГИ ВИЖДАТЕ КАК САМО СЕ ОБЕДИНАВАТ КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТЯ.ХОРА НЕГЛАСУВАЙТЕ ПО-ВЕЧЕ ЗА ТЯХ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕ НЯМАТ НАСИТА,ДОВЧЕРАШНИТЕ МИЛИОНЕРИ СЕГА СЕ БОРЯТ ДА СТАНАТ МИЛИАРДЕРИ А НАРОДА МИЗЕРУВА. 27 Г. СТИГАТ !ТОЛКОВА ЛЪЖИ ТОЛКОВА КАЛ ПО В

56

80 годишен

преди 7 години

До Анонимен-72 Уважаеми "другарю" простете, но с това Ваше твърдение ме карате да си мисля, че или сте обхванати от амнезия, или сте просто зомбиран комунист. Спомнете си лукановата гладна зима, спомнете до каква инфлация стигнахме при Жан Виденов. Кой ни изкара от това блато? Комунистите или Иван Костов с поведената деноминация. Да ви напомням ли за атентата 1925 година, за купонната система по време на социализма, за режима на тока, за изнесеното 32т. злато, за опашките за тоалетна хартия!?!

55

Анонимен

преди 7 години

БРАВО СЕГА КАТО ДОЙДАТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП КОИТО СА В НЕСПИРНА БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ НАПРАВЯТ МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ 1000 ЛВ А МИН ПЕНСИИ- 500 ЛВ- НЯМА ДА СЛЯЗАТ ОТ ВЛАСТ- ДО СЕГА 1500% ИНФЛАЦИЯ И ФАЛИТ НА БАНКИ, 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, 2008 12.5% ИНФЛАЦИЯ, ГЬОЛА В БЕЛЕНА 2 МИЛИАРДА, РИТНАТОТО ОНУЙ НЕЩО- 5 МИЛИАРДА, МНОГО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ , МНОГО КРИТИКИ, ОБАЧЕ НИКОЙ ЧЕРВЕН МИЛИОНЕР НЕ СИ ДАВА МИЛИОНИТЕ, АМИ ВИКА ПРОСТИ СТЕ И МЪРЗЕЛИВИ ЗА ТОВА СТЕ БЕДНИ.

54

80 годишен

преди 7 години

До 59- Вики. Не знам на колко сте години, но явно не познавате историята на България от началото на миналия век до сега. Вероятно сте интелигентна жена. Прочетете малко повече за историята на БСП (БКП) след 1919 година досега. Тази партия е носила на българския народ само разруха, терор и икономическа разруха. Спомнете си след 1989 год. колко пъти бяха на власт, и колко пъти доведоха България до икономически колапс. (Луканов, Беров, Виденов...) Кои станаха най-големите капиталисти. Опомнете се!

53

Анонимен

преди 7 години

До se 44Може ли да обясните защо и как точно "Европейските програми са бич за народа?

52

Скептик

преди 7 години

4,8% биха гласували с: "Не подкрепям никого". 21,7% твърдят, че няма да гласуват.-ако се умножи по две, ще е вярно.абе кой мислещ ще отиде да "гласува", т.е. да участва в проформа процедурата по назначение на предварително посоченият "Свише" - губернатор на подмандатната териория, все още именувана - като бг

51

Случаен

преди 7 години

Хайде стига пропаганда! Някой си там, направил някакво изследване, чрез някой си измислени хора. Всичко е лъжа и измама, дори тези, които правят изследването , просто си работят за да вземат малко пари. Има една приказка МИЖИ та да се ЛЪЖЕМ! Е, това са изследванията. Всичко е пропаганда, А ние тук се ядосваме и се плюем. Хайде да се успокоим поне за празниците. Да се обичаме , като себеуважаващи се хора. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

50

До пенсионер

преди 7 години

Припомни си фразата на Костов:" Алчни старци излезли на припек". Това е меко казано Стокхолмски синдром. Спомням си, че наистина пенсиите на моите родители бяха намалели на половина. И понеже майка ми надживя баща ми чак сега горедолу я докара на първоначално ниво.

49

none

преди 7 години

До До 53 от АмериканецаОк моя грешка. Това е страната на не ограничените възможности! Всеки може да бъде каквото си поиска.

48

вики

преди 7 години

Никога няма да гасувам за Чалгаря, Бензинджията и псевдо патриотите. От герберастите и "реформаторите" ми се повръща. Ако БСП запази принципната си позиция може би бих гласувала за тях. Но първо трябва да видя кандидатите им. Всичко останало е плява и който е овца, нека преживя този мухъл.

47

Китов

преди 7 години

Царя, Бойко, сега Слави... все някоя "месия" чакаме да ни спуснат свише и да ни оправи. Реално погледнато всичките си ни "оправиха". "Оправиха" ни за милиарди. И ще продължават, ако не си сменим мисленето и не разберем, че демокрацията означава отговорност и активност от нас. Справедливостта изисква постоянна борба. Съдебната ни система е *** блато, което обслужва тези, които ограбиха народа, вместо да ги вкара в затворите. Промяната трябва да тръгне от там, независимо кой е премиер.

46

До 53 от Американеца

преди 7 години

Абе 53-ти к, къде забрави Сидера(Скот ТВ) , Йотова(БНТ), Барека(ТВ7)

45

xsa2

преди 7 години

ми ако е верно, много добре.Аре аман от тикви и физкултурници прости, кутки куневи и московци i REFORMI.нема ли някой да упрсавлява тази държава без да споменава гнусната дума реформи.щото от 27 години реформи сега немат 5 леа да увеличат пенсиите.старите хора са най уязвими.тиквениада кво да правиш

44

none

преди 7 години

Само такова с нямахме тв водещ да ни управлява! Всякакви други пернати имахме: Царе, комунисти, фашисти, мутри *** колкото щеш но тв водещ това е ново!

43

Анонимен

преди 7 години

Той Слаеи колко пъти тряббва да Ви каже че нвма да прави партия и да влиза в политиката, че да вденете

42

До пенсионер №48

преди 7 години

Прочети книжката "Яслата на агнешките главички" и ще отпадне заблудата ти от твоят така прехвален Костов. Няма поголям крадец от него в най новата история на страната. Той редуцира и пенсиите на твоите набори.

41

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 35 Жизненото равнище вървеше нагоре само при Костов. БВП от 6.5%.Това знеш ли го ?А това че заплатите и пенсиите растяха всяка година с 10% и това ли не знеш? Затова е най-оплювания държавник.Няма ненаказано добро е казал народа , но не спазва поговорката.